2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

On ikideb beri uyumuyor etrafa bakınıyor mama da içmiyor en son saat sekiz buçukta yüz cc içmişti, kaç saat oldu nasıl acıkmaz ve uyumaz

Acıkmadığı oluyor benimkinin de canım ,mama kutusunun 3/1 çöpe gidiyor

Benim ikiside uyanık bir tanesi kendine ninni söylüyor diğeri onun sesi yüzünden uyuyamıyor bende iki odanın arasında bir ona bakıyorum bir diğerine...
Benimki de kurulu saat gibi saat 2 oldu mu gaz sancısı giriyor uyanıyor, uyumak istiyor ama cık uyuyamıyor.

Günaydın kızlar,

Neden uyumazlar yaa.. dün bütün gün uyumadı, görümcemlere gitmiştik evi yadırgadı. Onlar da şaşırdılar bir bebek nasıl uyumaz diye. Akşam üzeri bir saat uyudu. Gece 12 ye kadar yine uyku yok.. Sonra 3 kere mama meme için uyandı hepsinde de uykuya dalamadı yanımda yatırdım uyusun diye mecbur..

Kitap sipariş ettim Kim West...

Ben mama ve meme şeklinde besliyorum canım. Seninki kaç aylık? Ben bugün doktora gideceğim sırf ek gıdaya erken başlatmasın diye blw Türkiye sayfasında tavsiye edilen doktorlardan birinden randevu aldım. 6 Aydan önce başlamak istemiyorum ben çünkü. Bu arada biz yarın 4 aylık olacağız. Eğer doktor eşimin yanında ek gıdaya başlayalım derse ben biterim. Kaynanayı zor tutuyoruz zaten. Ona söyler kesin herkes başımı yer ver bak doktor da ver diyor diye. O yüzden tutuştum. Sen günlük ne kadar mama veriyorsun canım?

Kızlar az önce rotavirusunun 2. Dozu yapıldı sagliknocaginda gitmişken boyuna ve kilosuna da baktirdim. 20 günde 130 gr almış sadece hemşire az dedi bide kendi dr na götür baksın dedi. Bide bıngıldak kapanmış dedi sizin bebeklerde bingildagi kapanan varmı kızlar.

geçen hafta sağlık ocağından kan damlası verdiler bunu meyve suyu ile verebilirsin dedi ve yavaştan yoğurtta ver dedi. bugün hastanede aylık kontrolü vardı doktora sordum 6 aydan önce verme onlar niye öyle demiş dedi. bende arada kaldım şimdi. versem mi vermesem mi. sen neye karar verdin. listede başka neler var. birde benim kızım seviyor ben bir kaç kez verdim elma suyu üzüm suyu daha versem daha da yiyecek gibiydi.

Bu saatte hiç uyumazdı benim kuzucuk ayağımda sallıyorum şu an uyuyor doğru bi yöntem değil kabul ama musmutlu oldum valla :)
ben ayağımda sallamıyorum. dediğin gibi doğru bir yöntem değil ama benim kızıda babası ayağında sallayarak uyutuyor.hiç karışmıyorum. daha hızlı uyuyor öyle bende o arada mutfakta iş yapıyorum.

Canim pudra zararli arastir istersen .Bebegin cilt gozeneklerini tikiyor.
Anlasilan dun gece bu kuzular isbirligi yapmis anneleri uyutmamak icin. Benimkini 565 kere uyutuyorum geri uyaniyor.
Cok zormus arkadas
Evet ya en son emzirirken ben uyumus kalmisim kac dk uyudum bilmiyorum doyunca ağlamaya başladı .Simdi de banyo yaptirdim insallah uyur .30.dk uyanmasina cok taktım bu ara.Uyumasi icin uyandir denesem cozum olur mu acaba .Tam tersi olursa diye korkuyorum.

Aynı seyleri yazmak için geldim. Rotanin 2. dozunu yaptırdık. Bir ayda 500 gram almış. Boy 3 cm uzamış bıngıldak da kapanmak üzere imiş. Kötü bişey mi dedim hayır kafa gelişimi iyi gittiği sürece sorun yokmus

30 dk kendi yataginda mi uyuyor, kucakta mi? kucakta degilse cok iyi. Benimki gunduz zaten cok az uyuyor, o da kucakta. Dun gece emzik vermeyi o kadar istedim ki. Memelerim suan yeni dogum yapmis gibi, ayva cekirdegini suya koydum, jel oldu, surdum ama cok da iyi gelmedi.
Uyumasi icin uyandir derken, yataga koyarken zaten gozlerini açiyorlar, uyaniyor hatta bizimki ve uyumaya devam etmiyor. O yuzden koyamiyorum bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…