2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

buyume hizinin yavaslamasi normal canim bu aylarda.

Yatarak emziriyorum eger meme reddi yapmıyor ruh hali iyiyse .Diger turlu kucakta da emmiyor gezdirip hoplatiyorum.Uykuluyken aliyor cok sukur .Ama yaninda nobet tutacaksin kalkinca uyaniyor hep.Uyku egitim sayfalarinda var .Uyumasi icin uyandir teknigi bakabilirsin canim.

Kızlar internette persentil değerine bakıyorum da kilosu dusuk diyor. Halbuki benim gözüme tombul geliyor oğlum. 7.3 az mı 5 aylık bebek için sizce

Kızlar internette persentil değerine bakıyorum da kilosu dusuk diyor. Halbuki benim gözüme tombul geliyor oğlum. 7.3 az mı 5 aylık bebek için sizce

Bence depil çünkü benim kızımda 4 aylık olacak yakında ve 6,300 falan kilosu ama yanakları var elleri kolları boğum boğum zayıf değil yani ama istenilen aralıkta da değil :)

Bu tabloda normal görünüyor.. Benim oğlum da yaklaşık o kadar canım

Eklentiler

• aylik erkek bebegin kilo ve boyu.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 72
Teşekkürler canım geçen gün joker’in indiriminden 7 büyük kutu aldım bize baya yeter ama bu indirimler iyi geldi ..

Evet ya bi mama 65-70 TL olup 5 günde biterse mecbur indirim kovalıyorsun.. Aynen bende jokerden olan azaldı diye bu sefer ebebekten sipariş ettim.

Kız bebek için olanı var mı ?
var canım.., ekte.

Eklentiler

• 1443191250469.webp
    19 KB · Görüntüleme: 57
Evet ya bi mama 65-70 TL olup 5 günde biterse mecbur indirim kovalıyorsun.. Aynen bende jokerden olan azaldı diye bu sefer ebebekten sipariş ettim.

var canım.., ekte.

Bu en yüksek ve en düşüğü vermiş birde böyle olan var

Kizlar 1. Sayfada listenin basini cekiodum 5 temmuz dogum zamani diye sezaryenle 19 haziranda kavustum ama anca girebildim sayfaya varin siz hesapain halimi. Felaket gazli bir bebek surekli aglayan uyumayan bi oglum oldu. Cok aukur bin sukurde iste insan birak formu kocasinin adini unutuyor bu surecte :) 1 hafta sonra 5 aylik olacak biraz haffledik ama uykularmz hala berbat sizlerinde okudum yorumlarinizi az az cok sukur hemen herkes kavusmus yavrusuna arada kaybeden arkadaslarmz olmus belki de onlarda hamile suanda Allah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim herkese tatirsin o kadar zor o kadar yorucu biseyki annelik ama bi okadsrda dunyadayken cenneti yasaamk onun gulusunde sanirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…