2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şimdi dr dan geldim yeni bi dr önerdiler ona gittik. Kilo alimi yavaşlamış dedi bebelac kasik mamaya geç dedi birde ek gıda listesi verdi. Yavastan ek gıdalara başlayacağım. yoğurt fln yapicam ufak kavanozlara birde demir ilacı verdi bu akşamdan itibaren başlayacağım sabah aç karnına 9 damla akşam ac karnına 9 damla. Bingildagi sordum bana da aynı şekilde kafa gelişimi iyi gittiği sürece sıkıntı yok dedi.

Merhaba cnm benim beklenen dopum tarihim dört temmuzdu aniden on yedi haziranda doğdu. Aynen gazlı süreçlerden geçerek bu zamana geldik kah iyi kah kötü Ama çok uykusuz, tabiki de en önemlisi onların sağlığı :)

Bugün bizde 4 ay aşılarımızı olduk. Rotanın 2. dozunu da olduk ve kızım aşıyı kustu
Geçen instagramda bi dr bu yazıyı paylaşmıştı asi yapıldığı zaman bebek kusuyorsa sıkıntı olmuyormuş. Yani kustuysa bile tekrar yapılmasına gerek yokmuş cnm.

Uyku konusunu hamak la halletmeye calistim ama oda bi bagimlilik sonucta kara kara dusunuyorum valla napsam diye

Eyvahh tekrar mı alacaksınız ?

Yaa hemen mı kustu? Bugün ebe de bana çoğu bebek tukuruyor demişti. Bizimki yalandi

Canım benimki dw kusmuştu ama doktor, zaten kusma ihtimali düşünülerek ayarlanmış dozu dedi. Yani normal korkma

Tekrar almadım artık. 2dk sonra kustu. Baya çıkardı ilaç olduğu da belliydi. Aşıları vurulduktan sonra ağlarken verdi rotayı sakinleşmesini beklese kusmazdı bence. İlk dozunu memlekette yaptırmıştım. Aşılardan sonra sakinleştirip kucağımda tutarken vermişti. O zaman kusmamıştı.

Bu rota aşısını illa eczaci ya da hemşire mi yapar?Enjektorle agzina sıkıyor. Evde yapsam ne olur sizce ?

Bence yapabilirsin hiçte sorun olmaz. Keşke bende kendim yapsaydım.

Dört aylık canım . Bizde mama ve meme ilerliyoruz günde 7- 8 öğün beslemiyor sağdığım sütleri veriyorum ortalama 500cc de mama alıyor. Doktorumuz da blw yi destekliyor ama tadımlara başlayın dedi. Ben istemiyorum başlamayı ilerde bağırsak ve böbrek problemi çok oluyormuş. Eşim de doktor ne derse ona uyalım diyor. Hemşireye tedirginliklerimi soracağım bakalım ne diyecek

Uyku konusunu hamak la halletmeye calistim ama oda bi bagimlilik sonucta kara kara dusunuyorum valla napsam diye
Uyku konusu hemen herkeste sıkıntılı, doğmadan önce hiç sallamayacağım yatağına bırakıcam uyuyacsk gibi düşüncelerim vardı meğer tam ütopyaymış:)

Kucağında ayakta tutarak mı emiyor? Benimkilerden biri bir ara böyleydi belkide gazdan yapıyordu ben anlamamıştım
Ayakta yürüyerek, hatta bazen zıplayarak emiyor. Gaz sancısından yapıyor benimki, gaz çıkarınca biraz rahatlıyor çünkü ama o gazı da laktoz intoleransından dolayı hiç bitmiyor 6. aydan sonra herhangi bir ayda bitebilir, genelde 6 ay ile 12 ay arasında değişiyormuş, onu bekliyorum ben de

Ya ufak çaplı kalp krizi geçirdim resmen oğlumdan dolayı. Uyuyup kalmışım, üstümde oğlum varmış gibi bir ağırlık var, ben de emzirirken uyuyup kaldım, üstümde onunla yatıyorum sanıyorum. Kımıldamıyorum ki düşmesin üstümden, elimle dokunuyorum üstüme, nasıl yatmış anlayayım diye, ama yok çocuğu bulamıyorum. Ağırlığını hissediyorum, her yerim ağrıyor ağırlıktan da ama çocuk yok. En son bir baktım kendi yatağında uyuyor çocuk. Grip oldum ben de, herhalde onun verdiği yorgunluk ve çocuğu emzirmekten vücut yorulup her yerim ağrıyor, ben de oğlum üstümde sandım.

Ay kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.
Korkma canım bezinde de gorulebiliyor bazen emerken kan yuttuğunda. Büyük ihtimal ondandır. Kötü şeyler getrme hiç aklına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…