2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de emzirdiğim zamanlarda böyle dalgınlıkla yapıyordum, bilinçaltı işte.. .Bu arada grip misin geçmiş olsun cnm

inşallah memeden dolayıdır.
insallah canim.
Geçmiş olsun cnm meme ucu yarası mı ısırma mı
tam sut gelen noktalardan birinin derisi kalkti, ice dogru da kanamali bir bolge var. Hatta dunden beri ayva cekirdegine su koyup krem yapmistim, onu suruyordum. Benimkinin daha disi cikmadi canim.
Korkma canım bezinde de gorulebiliyor bazen emerken kan yuttuğunda. Büyük ihtimal ondandır. Kötü şeyler getrme hiç aklına.
sag ol kuzum. Neyse ki aklima bu ihtimal geldi. Bir ara cocugu kaptigim gibi doktora gitmek de aklimdan gecmedi degil. Neyse ki resmini attim da adam o yuzden olmustur dedi

Zor olmaz mı cnm çıkarma eğiliminde oluyorlar ya
Ebeye tukurecek biraz bekle dedim dinlemedi 1 c kaşığı kadarını tukurdu .Bisey yapmıyor ki az az basiyor .Yutsun diye burnunu sıkıyor, agzini tutuyor .
Benim arkadaşım kendi evde vermişti yapabilirsen ver cnm.
Veririm ya.
Hepsini mi kustu ?
Afilim92 aynen rotayı direkt ağzına sıkıyor sen yaptrmamış mıydın haftaya 2.doz olacak bizim
3.ayda yaptırdık. Ikinci doz 5.ayda.Sanki sen de 3 te yaptırmıştin .5.ay bitince olmayacak miydi?

Ay kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.
Muhtemelen yuttuğu kanı kusmuştur canım o kadar kötü mü oldu gögüslerin lansinoh işe yaramıyor mu
Bazen bana da oluyor canım uyurken bile dinlenemiyoruz. Allahtan rüyaymış.

Biz de aynıyız canım. 4 aylığız. 405 cc mama veriyorum doymayınca bazen artıyor. 500 gr almış geçen aydan bu yana. Doktor aç bırakma kilosu biraz daha fazla olmalıydı dedi. 5. Ayda ek gıdaya başlayalım dedi. Ben de 180günü bekleyip blw uygulamak istiyorum dedim. 5. Ayda el kordinasyonunu sağlayamaz vs dedim. Sen bilirsin ama bebek iştahlı değilse blw iyi bir yöntem değil şu an kilo alımı az vs dedi ve tam korktuğum gibi oldu eşim triplere girdi ek gıda konusunda. Ben de öbür ay geldiğimde tekrar konuşuruz dedim. Bir de bebeği ek gıdaya geç başlatırsan alerjik reaksiyon yaşayabilirsin dedi 6 ayı geçmemek gerekiyormuş

Son düzenleme:
Uyku konusunu hamak la halletmeye calistim ama oda bi bagimlilik sonucta kara kara dusunuyorum valla napsam diye
Benimde 5.ayda uyku eğitimi vermek gibi bir hayalim var
Alacağını almıştır o canım keşke sakinleşmesini bekleseymiş ama olmuş artık.
Ben anlamıyorum kime uymalıyız kimi dinlemeliyiz. Bizde mama ağırlıklı besleniyoruz bize 180 gün dolmadan hiç bişey verme dedi. Bende başlatırsa diye düşünmüştüm burda okuduklarımdan sonra ama mama yesin dedi.

Nefret ederim bebeklerin ağzının tutulmasından ya eczacı kusmasın diye ağzına az az sıktı müdahale etmeden çok şükür

Kızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.

Ay kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.

İlk zamanlar göğsü kanadığı için aynı durumu yaşayan arkadaşlar olmuştu burda canım. Merak etme ondan olmuştur

Gece bende benzer bir durum yaşadım. Annelik işte psikolojimiz bozuldu resmen paranoyak olduk

Eşime vermiştim bende aile hekiminin yanına girmiştim rapor almak için çıkınca eşim kustu bu ilacı dedi baktım baya kusmuştu. Hepsini kustu sanırım. 2 dk falan geçmişti inşallah ihtiyacı olanı almıştır diye düşünüyorum

Herkese iyi haftalar olsun
Kaç gündür hiç giremedim foruma umarım herkes iyidir varsa hasta olanlar şifa diliyorum
Bugun oğlum 4 aylık aşılarını oldu kilo alımı çok ama boyu 1 cm falan uzamış bıraz canım sıkıldı normal mi acaba
Birde saglık ocağı vegaferon damla verdi doktora yazdım sıdefer kullanalım dedı gittim aldım 60 lira bu damlayı kullananlar var mı memnun musunuz yan etkileri var mı

Bizde bugün olduk aşılarımızı. Eve geldiğimizden beri huzursuz yere koyamıyorum ağlıyo. Oyun halısına koyduğum gibi bastı çığlığı. Bekliyorum bakalım ateşi çıkmasın da gerisi önemli değil geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…