- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.541
Ben de emzirdiğim zamanlarda böyle dalgınlıkla yapıyordum, bilinçaltı işte.. .Bu arada grip misin geçmiş olsun cnmYa ufak çaplı kalp krizi geçirdim resmen oğlumdan dolayı. Uyuyup kalmışım, üstümde oğlum varmış gibi bir ağırlık var, ben de emzirirken uyuyup kaldım, üstümde onunla yatıyorum sanıyorum. Kımıldamıyorum ki düşmesin üstümden, elimle dokunuyorum üstüme, nasıl yatmış anlayayım diye, ama yok çocuğu bulamıyorum. Ağırlığını hissediyorum, her yerim ağrıyor ağırlıktan da ama çocuk yok. En son bir baktım kendi yatağında uyuyor çocuk. Grip oldum ben de, herhalde onun verdiği yorgunluk ve çocuğu emzirmekten vücut yorulup her yerim ağrıyor, ben de oğlum üstümde sandım.
bizim oglan asiri kusuyor canim ben de cocuk doktorumuza sormustum, tukurugune degmesi bile yeter aslinda dedi. icin rahat olsun yani
insallah canim.inşallah memeden dolayıdır.
tam sut gelen noktalardan birinin derisi kalkti, ice dogru da kanamali bir bolge var. Hatta dunden beri ayva cekirdegine su koyup krem yapmistim, onu suruyordum. Benimkinin daha disi cikmadi canim.Geçmiş olsun cnm meme ucu yarası mı ısırma mı
sag ol kuzum. Neyse ki aklima bu ihtimal geldi. Bir ara cocugu kaptigim gibi doktora gitmek de aklimdan gecmedi degil. Neyse ki resmini attim da adam o yuzden olmustur dediKorkma canım bezinde de gorulebiliyor bazen emerken kan yuttuğunda. Büyük ihtimal ondandır. Kötü şeyler getrme hiç aklına.
Bana aile hekimi evde kendin de yapabilirsin demişti ama eczaneden alırken yaptırdık bizBu rota aşısını illa eczaci ya da hemşire mi yapar?Enjektorle agzina sıkıyor. Evde yapsam ne olur sizce ?
Ebeye tukurecek biraz bekle dedim dinlemedi 1 c kaşığı kadarını tukurdu .Bisey yapmıyor ki az az basiyor .Yutsun diye burnunu sıkıyor, agzini tutuyor .Zor olmaz mı cnm çıkarma eğiliminde oluyorlar ya
Veririm ya.Benim arkadaşım kendi evde vermişti yapabilirsen ver cnm.
Hepsini mi kustu ?Tekrar almadım artık. 2dk sonra kustu. Baya çıkardı ilaç olduğu da belliydi. Aşıları vurulduktan sonra ağlarken verdi rotayı sakinleşmesini beklese kusmazdı bence. İlk dozunu memlekette yaptırmıştım. Aşılardan sonra sakinleştirip kucağımda tutarken vermişti. O zaman kusmamıştı.
Bence yapabilirsin hiçte sorun olmaz. Keşke bende kendim yapsaydım.
3.ayda yaptırdık. Ikinci doz 5.ayda.Sanki sen de 3 te yaptırmıştin .5.ay bitince olmayacak miydi?Afilim92 aynen rotayı direkt ağzına sıkıyor sen yaptrmamış mıydın haftaya 2.doz olacak bizim
Muhtemelen yuttuğu kanı kusmuştur canım o kadar kötü mü oldu gögüslerin lansinoh işe yaramıyor muAy kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.
Bazen bana da oluyor canım uyurken bile dinlenemiyoruz. Allahtan rüyaymış.Ya ufak çaplı kalp krizi geçirdim resmen oğlumdan dolayı. Uyuyup kalmışım, üstümde oğlum varmış gibi bir ağırlık var, ben de emzirirken uyuyup kaldım, üstümde onunla yatıyorum sanıyorum. Kımıldamıyorum ki düşmesin üstümden, elimle dokunuyorum üstüme, nasıl yatmış anlayayım diye, ama yok çocuğu bulamıyorum. Ağırlığını hissediyorum, her yerim ağrıyor ağırlıktan da ama çocuk yok. En son bir baktım kendi yatağında uyuyor çocuk. Grip oldum ben de, herhalde onun verdiği yorgunluk ve çocuğu emzirmekten vücut yorulup her yerim ağrıyor, ben de oğlum üstümde sandım.
Biz de aynıyız canım. 4 aylığız. 405 cc mama veriyorum doymayınca bazen artıyor. 500 gr almış geçen aydan bu yana. Doktor aç bırakma kilosu biraz daha fazla olmalıydı dedi. 5. Ayda ek gıdaya başlayalım dedi. Ben de 180günü bekleyip blw uygulamak istiyorum dedim. 5. Ayda el kordinasyonunu sağlayamaz vs dedim. Sen bilirsin ama bebek iştahlı değilse blw iyi bir yöntem değil şu an kilo alımı az vs dedi ve tam korktuğum gibi oldu eşim triplere girdi ek gıda konusunda. Ben de öbür ay geldiğimde tekrar konuşuruz dedim. Bir de bebeği ek gıdaya geç başlatırsan alerjik reaksiyon yaşayabilirsin dedi 6 ayı geçmemek gerekiyormuşDört aylık canım . Bizde mama ve meme ilerliyoruz günde 7- 8 öğün beslemiyor sağdığım sütleri veriyorum ortalama 500cc de mama alıyor. Doktorumuz da blw yi destekliyor ama tadımlara başlayın dedi. Ben istemiyorum başlamayı ilerde bağırsak ve böbrek problemi çok oluyormuş. Eşim de doktor ne derse ona uyalım diyor. Hemşireye tedirginliklerimi soracağım bakalım ne diyecek
Benimde 5.ayda uyku eğitimi vermek gibi bir hayalim varUyku konusunu hamak la halletmeye calistim ama oda bi bagimlilik sonucta kara kara dusunuyorum valla napsam diye
Alacağını almıştır o canım keşke sakinleşmesini bekleseymiş ama olmuş artık.Tekrar almadım artık. 2dk sonra kustu. Baya çıkardı ilaç olduğu da belliydi. Aşıları vurulduktan sonra ağlarken verdi rotayı sakinleşmesini beklese kusmazdı bence. İlk dozunu memlekette yaptırmıştım. Aşılardan sonra sakinleştirip kucağımda tutarken vermişti. O zaman kusmamıştı.
Bence yapabilirsin hiçte sorun olmaz. Keşke bende kendim yapsaydım.
Ben anlamıyorum kime uymalıyız kimi dinlemeliyiz. Bizde mama ağırlıklı besleniyoruz bize 180 gün dolmadan hiç bişey verme dedi. Bende başlatırsa diye düşünmüştüm burda okuduklarımdan sonra ama mama yesin dedi.Dört aylık canım . Bizde mama ve meme ilerliyoruz günde 7- 8 öğün beslemiyor sağdığım sütleri veriyorum ortalama 500cc de mama alıyor. Doktorumuz da blw yi destekliyor ama tadımlara başlayın dedi. Ben istemiyorum başlamayı ilerde bağırsak ve böbrek problemi çok oluyormuş. Eşim de doktor ne derse ona uyalım diyor. Hemşireye tedirginliklerimi soracağım bakalım ne diyecek
Nefret ederim bebeklerin ağzının tutulmasından yaEbeye tukurecek biraz bekle dedim dinlemedi 1 c kaşığı kadarını tukurdu .Bisey yapmıyor ki az az basiyor .Yutsun diye burnunu sıkıyor, agzini tutuyor .
Veririm ya.
Hepsini mi kustu ?
3.ayda yaptırdık. Ikinci doz 5.ayda.Sanki sen de 3 te yaptırmıştin .5.ay bitince olmayacak miydi?
Almıştır merak etmeYaptırmadım bende canım inşallah alacağını almıştır.
Şimdi baktım canım ama 64.90 olarak görünüyorHipp 1 bebek maması kullanan varsa ebebekte 300 gramı 42 90 TL 350 gramı da 52 5 a gelmiş oluyor.. bayağı uygun bu fiyattan 2. Alışım olacak
Ay kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.
Ya ufak çaplı kalp krizi geçirdim resmen oğlumdan dolayı. Uyuyup kalmışım, üstümde oğlum varmış gibi bir ağırlık var, ben de emzirirken uyuyup kaldım, üstümde onunla yatıyorum sanıyorum. Kımıldamıyorum ki düşmesin üstümden, elimle dokunuyorum üstüme, nasıl yatmış anlayayım diye, ama yok çocuğu bulamıyorum. Ağırlığını hissediyorum, her yerim ağrıyor ağırlıktan da ama çocuk yok. En son bir baktım kendi yatağında uyuyor çocuk. Grip oldum ben de, herhalde onun verdiği yorgunluk ve çocuğu emzirmekten vücut yorulup her yerim ağrıyor, ben de oğlum üstümde sandım.
Ebeye tukurecek biraz bekle dedim dinlemedi 1 c kaşığı kadarını tukurdu .Bisey yapmıyor ki az az basiyor .Yutsun diye burnunu sıkıyor, agzini tutuyor .
Veririm ya.
Hepsini mi kustu ?
3.ayda yaptırdık. Ikinci doz 5.ayda.Sanki sen de 3 te yaptırmıştin .5.ay bitince olmayacak miydi?
Kızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?