- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.561
iyilesmesi icin firsat olmuyor ki canim. Kahverengi kisim komple aciyor. Bebe icinde ne yasiyorsa, bu ara hirsini memeden cikardi.Muhtemelen yuttuğu kanı kusmuştur canım o kadar kötü mü oldu gögüslerin lansinoh işe yaramıyor mu
Bazen bana da oluyor canım uyurken bile dinlenemiyoruz. Allahtan rüyaymış.
saglik ocaginda emerken asiyi yapmiyorlar ama hemen emzirme odasina gidip emzirebilirsin canim.Kızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.
ben de yeni fark ettim cnm senin gibi zeyinğı sürdüm sonra taradım ama bir ikş sefer daha ihtiyacı var.srı kabuk şekkinde dimi,acı verniyormuş acaba kaşındırıyor muKonak bebeğe acı veren birşey değil dimi eğer rahatsızlık veren birşeyse kendimi kesicem nasıl farketmem diye. Bizim kızın saçları dökülerek baya seyreldi kafa derisini görebiliyorum. Netten gördüğüm fotoğraflara benzeyen hiçbirşey görmedim bugün dalgasına pamuğa zeytinyağı döküp başını ovaladım önce, tarakla taradım sonucu şok etkisi yarattı bende. 2 güne 1 banyo yaptırıp tez zamanda kurtulmam gerek tek seferde bitmedi
Canım her bebekte farklı olur ama bizde aşı yaptı ilk gün, huysuzlukda sınırdaydı 3-4 gün atakla birleşince hele daha zor geçti ama meme reddi yapmadı bizde. Memedeyken yapacaklarını sanmam bizim ebe emzik bile vermeyin ağlaması kötü değil diyor.Kızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.
Canım sen yine de sürekli lansinoh ve zeytinyağı sür.iyilesmesi icin firsat olmuyor ki canim. Kahverengi kisim komple aciyor. Bebe icinde ne yasiyorsa, bu ara hirsini memeden cikardi.
Bizim 1 tane oldu bugüne kadar sanmıyorum acı verdiğini ben zeytinyağı sürdüm 2-3 dk sonra elime geldi daha saçına masaj yaparken hiç sesi çıkmadı.Konak bebeğe acı veren birşey değil dimi eğer rahatsızlık veren birşeyse kendimi kesicem nasıl farketmem diye. Bizim kızın saçları dökülerek baya seyreldi kafa derisini görebiliyorum. Netten gördüğüm fotoğraflara benzeyen hiçbirşey görmedim bugün dalgasına pamuğa zeytinyağı döküp başını ovaladım önce, tarakla taradım sonucu şok etkisi yarattı bende. 2 güne 1 banyo yaptırıp tez zamanda kurtulmam gerek tek seferde bitmedi
geçmiş olsun,ikşnxi ay aşısı ateş yapmamıştı bu aşı ateş yaptı bir iki gün mzımızlık olacak:)Bizde bugün olduk aşılarımızı. Eve geldiğimizden beri huzursuz yere koyamıyorum ağlıyo. Oyun halısına koyduğum gibi bastı çığlığı. Bekliyorum bakalım ateşi çıkmasın da gerisi önemli değil geçer inşallah.
Bu durumu defalarca yaşadım canım. Gece yatağın içinde çocuk arıyorum surekliYa ufak çaplı kalp krizi geçirdim resmen oğlumdan dolayı. Uyuyup kalmışım, üstümde oğlum varmış gibi bir ağırlık var, ben de emzirirken uyuyup kaldım, üstümde onunla yatıyorum sanıyorum. Kımıldamıyorum ki düşmesin üstümden, elimle dokunuyorum üstüme, nasıl yatmış anlayayım diye, ama yok çocuğu bulamıyorum. Ağırlığını hissediyorum, her yerim ağrıyor ağırlıktan da ama çocuk yok. En son bir baktım kendi yatağında uyuyor çocuk. Grip oldum ben de, herhalde onun verdiği yorgunluk ve çocuğu emzirmekten vücut yorulup her yerim ağrıyor, ben de oğlum üstümde sandım.
Şimdi baktım canım ama 64.90 olarak görünüyor
Forse gerçi ben dün n11 in 11.11 kampanyasından aldım hipp 350 gramlık 6 kutuyu 290 a aldım. Kutusu 48 e geldi.
Aynen emzir zaten hemen canım meme onun ilacı. Benimki avazı çıktığı kadar ağlamıştı arabaya gidene kadar anca memeyle sakinleşti mızıldan mızıldana emmişti kuzum.. İnşallah meme reddi yaşamayız hiç birimiz canımKızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.
Kizlar 1. Sayfada listenin basini cekiodum 5 temmuz dogum zamani diye sezaryenle 19 haziranda kavustum ama anca girebildim sayfaya varin siz hesapain halimi. Felaket gazli bir bebek surekli aglayan uyumayan bi oglum oldu. Cok aukur bin sukurde iste insan birak formu kocasinin adini unutuyor bu surecte :) 1 hafta sonra 5 aylik olacak biraz haffledik ama uykularmz hala berbat sizlerinde okudum yorumlarinizi az az cok sukur hemen herkes kavusmus yavrusuna arada kaybeden arkadaslarmz olmus belki de onlarda hamile suanda Allah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim herkese tatirsin o kadar zor o kadar yorucu biseyki annelik ama bi okadsrda dunyadayken cenneti yasaamk onun gulusunde sanirim. :)
Ay kizlar 3 saattir yuregim agzimdaydi. Oglan kanli kustu. Ama mememi yara etmisti cok buyuk ihtimalle emerken oradan kan yuttu. Neyse dr da oyle oldugunu dusunuyor, takip edelim dedi.
Konak bebeğe acı veren birşey değil dimi eğer rahatsızlık veren birşeyse kendimi kesicem nasıl farketmem diye. Bizim kızın saçları dökülerek baya seyreldi kafa derisini görebiliyorum. Netten gördüğüm fotoğraflara benzeyen hiçbirşey görmedim bugün dalgasına pamuğa zeytinyağı döküp başını ovaladım önce, tarakla taradım sonucu şok etkisi yarattı bende. 2 güne 1 banyo yaptırıp tez zamanda kurtulmam gerek tek seferde bitmedi
Beklemedeyim hala mesaj attım hemşireye dönmesini bekliyorum. Aklıma yatmadı benim ama dr değiştirmek istemiyorum artık 4. Dr oldu bu. hemfikir olunan bir nokta yok heralde hepsi farklı bir şey söylüyor. İlk muhallebi ile başlaya dedi hipp in pirinç ununu aldık. Sonra yoğurt ve meyve suyu. İlk ay bunlar verilecek sonra yeni liste verecekmişgeçen hafta sağlık ocağından kan damlası verdiler bunu meyve suyu ile verebilirsin dedi ve yavaştan yoğurtta ver dedi. bugün hastanede aylık kontrolü vardı doktora sordum 6 aydan önce verme onlar niye öyle demiş dedi. bende arada kaldım şimdi. versem mi vermesem mi. sen neye karar verdin. listede başka neler var. birde benim kızım seviyor ben bir kaç kez verdim elma suyu üzüm suyu daha versem daha da yiyecek gibiydi.
ben de bir baktim cocuk kahverengi kusmus. Bu ne dedim ya, belki tirnagiyla agzini kanatmistir diye dusundum. Sonraki kusmasinda aklima memeden yutabilecegi geldi. Neyse ki doktorumuz sagduyulu bir insan, o an ne dese yaparsin cunku, gel hastaneye yat 1000 tane tahlil yapalim dese yaptirirsin.Benim de olmuştu aynı böyle canım. 2aylık değildi daha oğlum. Bi ara üstündeki kıyafet kanlı gibi oldu. Bi yeri kanadı sandım anlamadım. Birinde daha oldu. Kustuğunda kanlı kusmuş demek ki. En sonunda emiyordu tam beni bi baktım ağzı kan çocuğun. O anki halim çok kötüydü. Eşime bağırdım hemen tam işe gidiyordu. Ağzını sildik çocuğun göğsüme bi baktım kan damlıyor. Şok oldum bende?!?Diğer göğsümü emzirdim. Bu sefer ikisini de sağdığımda kan geldi. Ne yapcamı şaşırdım. Genel cerraha gittim. Ultrason çekildi tahlil vs yapıldı. Bişey çıkmadı çok şükür. Aşırı emmeden dolayı damardan kan boşalmıştır dedi doktor. Çünkü göğsümde kanayacak yara da yoktu. İçerden geliyordu süt gibi aynı. Biraz emzirme aralarını uzat dedi. Sonra düzeldi çok şükür canım. Ama içime dert olmuştu çocuğum kan emdi ben anlamadım diye.
Senin göğsünde yara varsa muhtemelen ondan gelmiştir kan telaş yapma canım. Benim resmen süt yerine kan çıkıyordu göğsümden korkudan öldümeğer devam ederse diye takipte kal her ihtimale karşı. Olmadı doktora gidersin canım.
sag olasin canim. İyidir insallah bakalim takip edecegim kusmuklariniAmin amin canım , hoş geldin bebeğinin gaz sancıları geçer inşallah.. Ben de 3 ay çektim biliyorum kolik annesi olmak zor, çok şükür ki geçti. Ben de 3 hafta erken doğum yaptım bu kolik zaten genel olarak erken doğumlarda görülürmüş..
Allah herkese sağlık versin.
demlicaykeyfi geçmiş olsun canım.. Bi ufaktan panik olmuşsun, nasıl olmayasın. İyi mi bebiş?
@Afilim92 seninki nasıl oldu canım geçti mi ishali?
Bizim oglanda da var, bizde de daha yeni oldu ilginc bir sekilde. Ben de zeytinyagi suruyorum ama daha iyilesmediBenim oğlumda da oldu canım. Hem de geçen ay başladı. Şaşırdım bende. Doğumdan sonra oluyor diye biliyordum ben. 3aydan sonra da olıyormuş demek. Banyodan önce zeytinyağı sürüp şapka takıyorum. Yarım saat-1saat sonra banyo yaptırıyorum. Sonra tarıyorum. Ama geçmedi henüz. İnş geçer bir an önce. Bi de karbonat sürüldüğünü okumuştum canım. O da kabartıyormuş. Kabuk kabuk görünce sinir oluyorum ben de. Az bi yerde ama hiç hoş değil
Çok şükür oldum ben kendime ya nasıl farketmedim anlamıyorum. Birde kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz sizBizim oglanda da var, bizde de daha yeni oldu ilginc bir sekilde. Ben de zeytinyagi suruyorum ama daha iyilesmedikronik_unutkan
Hmm su yurt dışındaki arkadas :) Hosgeldin nasilsin bebisin nasil ?Uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba.. Bir çoğunuz beni unutmuşsunuzdur. Ama topiğin başından beri buradayım. Doğumdan beri de malesef zaman yokluğundan yazamıyorum ama sıkı takipçinizim :) Konak sorunu olanlar Mustelanın konak şampuanını denesin. hemen bitiriyor. Hatta baştan kullanılırsa hiç çıkmıyor konak. Hepinize bol bol sütlü günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?