- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.621
Haklısın cnm, artık bebeğe neler alabilirimi düşünüyoruz önceliği ona veriyoruz,yemem yediririm giymem giydiririmayy kiyamam, ayagini mi atiyor
Ya hem bir daha bebekliklerine donmeyecekler hem de ben bir daha cocuk dusunmuyorum. Suan asiri zorlaniyorum, tekim senin gibi, bunu buyutebilirsem opup basima koyacagim. Maddi olarak da beyefendinin bezi, damlasi, sampuani, deterjani, kremi, doktoru... Kendime tek aldigim sey kitap
Sabah uykusu da tatlı oluyor, uyanmak çok zor oluyor bir de sabaha karşı kaka yaptıysa oh mis:)Tam akşam 10 gibi uykum gelmeye başlıyor, o saatte de çocuk durmuyor. Öyle öyle uyku erteleniyor, en son sabah uyuyorum artık.
Ben sabah 7 ya da 8den sonra uyuyup genelde 10 gibi uyanıyorum, çünkü o saatte ancak uyuyor, 10 gibi uyanıyor emzirip geri yatırıyorum, sonra bazen 12 bazen 1 gibi uyanıyor. Bazen sürekli uyanıyor 10dan sonra. O ara ne kadar uyursam uyuyorum, en son yat kalk yapmaktan uykum açılıyor, sen uyu oğlum ben de oturayım bir şeyler yiyeyim diyorumSabah uykusu da tatlı oluyor, uyanmak çok zor oluyor bir de sabaha karşı kaka yaptıysa oh mis:)
ay yanlis bir sey ama ben birkac kere hapsirmamak icin kendimi tuttum.Sağol canım. Bugün diyeti bozdum zaten, baktım değişen bir şey yok. Bir karışım yapıp içmem lazım düzelirim inşallah. Çocuk uyurken hapşırınca çocuk uyanacak diye çok korkuyorum. Burnumu çektikçe uykuya dalamıyor zaten, çok hızlı uyuyor gibi bir de ondan uykuya dalamıyor
biz de karin tokluguna yasiyoruzHaklısın cnm, artık bebeğe neler alabilirimi düşünüyoruz önceliği ona veriyoruz,yemem yediririm giymem giydiririm
cok gecmis olsun canim. Guvenilir doktor bulmak zor gercekten, Allah iyilerle karsilastirsin. Fazla mi ikindi acaba, kabiz mi oldu ki bebisin?Kızlar merhaba
Süt alerjisi, antibiyotik, kakada kan derken ailemin yanına gelince burda hem çocuk hem çocuk alerji uzmanı dr var ona gittik bugün. Bazı bebeklerde özellikle fazla anne sütü alanlarda 3 6 ay arası yeşil mukuslu hatta lökosit yüksek kaka ılur dedi. Bebeğin genel durumuna bakılır eğer kilo alımı normal döküntü falan yoksa keyfi yerindeyse ilaç kullanmaya gerek olmaz dedi. Biz 3 hafta doktorumuzun yazmasıyla antibiyotik içtik ve kullandığınız antibiyotik bizim amiplilerde 7 gün kullandığımız ilaç size 3,hafta gereksiz içirilmiş dedi çoook üzüldümsüt alerjisi olmadığını düşündü kademeli süt ürünlerini yemeye başlattı takip edecek. Rotaya geç kaldığımız için 14+6 dan sonra vurdurma dedi. İlaç prospektüsü 5 ay yazar ama literatür 14+6 dan sonra vurulması işe yaramaz der dedi. Bende vurdurmamaya karar verdim. Çevremdeki arkadaşlarıma sordum vurdurmamış hiçbiri. Geçen haftaki kanlı kakaya gelince malesef fissür var popoda bende fissürden ameliyatlar ağrılar çektiğim için en korktuğum şeydi malesef oğlumda ıldu @Kizilcik123 sen demiştin kan çatlaktan olabilir diye. Başka fissür çatlağı yaşayan var mı kızlar? Durum böyle yani. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Soğudum artık gidemem birdaha.
Arada ben de tutmaya çalışıyorum sırf uyanmasın diye ama bu sefer de garip bir ses çıkıyor. Her türlü ses çıkartıyorum yani.ay yanlis bir sey ama ben birkac kere hapsirmamak icin kendimi tuttum.
hep ust uste gelir zatenGribim diye suda eriyen vitaminlerden kullanıyorum. Hazırladım, tam içeceğim, bardağı kırdım. Tüm tezgah battı. Bir yandan çocuk uyumak için çığlık atıyor, eşim bu çocuk aç hadi gel diyor, ben ilacı ve bardak kırıklarını temizlemeye çalışıyorum. Bir yandan hapşırma, burun akıntısı. Off yani.
Ya bir daha görürsen sorabilir misin acaba, laktoz intoleransı 1 yaşından önce geçmez mi? Laktoz enzimi kullandık bir işe de yaramadıKızlar merhaba
Süt alerjisi, antibiyotik, kakada kan derken ailemin yanına gelince burda hem çocuk hem çocuk alerji uzmanı dr var ona gittik bugün. Bazı bebeklerde özellikle fazla anne sütü alanlarda 3 6 ay arası yeşil mukuslu hatta lökosit yüksek kaka ılur dedi. Bebeğin genel durumuna bakılır eğer kilo alımı normal döküntü falan yoksa keyfi yerindeyse ilaç kullanmaya gerek olmaz dedi. Biz 3 hafta doktorumuzun yazmasıyla antibiyotik içtik ve kullandığınız antibiyotik bizim amiplilerde 7 gün kullandığımız ilaç size 3,hafta gereksiz içirilmiş dedi çoook üzüldümsüt alerjisi olmadığını düşündü kademeli süt ürünlerini yemeye başlattı takip edecek. Rotaya geç kaldığımız için 14+6 dan sonra vurdurma dedi. İlaç prospektüsü 5 ay yazar ama literatür 14+6 dan sonra vurulması işe yaramaz der dedi. Bende vurdurmamaya karar verdim. Çevremdeki arkadaşlarıma sordum vurdurmamış hiçbiri. Geçen haftaki kanlı kakaya gelince malesef fissür var popoda bende fissürden ameliyatlar ağrılar çektiğim için en korktuğum şeydi malesef oğlumda ıldu @Kizilcik123 sen demiştin kan çatlaktan olabilir diye. Başka fissür çatlağı yaşayan var mı kızlar? Durum böyle yani. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Soğudum artık gidemem birdaha.
Kesinlikle. Aksilikler peşimizi bırakmaz ki zaten.hep ust uste gelir zaten
Gece hiç mi uyumuyor?Bu gece de uyku yok, belli olduesim de yine hasta. Terlemis ustunde sogumus is yerinde
Yok canım ilk dozu ılmadı onu olacaktı ama yaptırmayacağım. Ben 2. Ay aşılarıyla sağlık ocapında vurduracaktım doktorum 3. Ayda ben yaparım dedi yaptırma dedi. 3. Ayda da bizim bu alaerji kakada lökosit falan diye vuramadı. Tabi bu arada 14+6 yı geçirmiş olduk. Vurulur dedi ama dünya sağlık örgütü falan önermiyordu olumuştum aslında. Bugün ki doktor da vurulmamalı dedi. Yapacak birşey yok artık. Evet çok ıkınıyor sürekli. Doktor bu dönemde ıkınmayı öğrenmeye başladıkları için doğru ıkınmaya geçene kadar böyle şeyler yaşanabiliyor bazı bebeklerdr dedi. Kabız değil canım sadece anne sütü alıyor. Doktor basınçlı kakadan ıkınmadan olmuştur dedi. Bu dönemde kakaları su gibi ya iyileşme daha iyi oluyormuş inş hemen iyileşir. Çok ağladım bugüncok gecmis olsun canim. Guvenilir doktor bulmak zor gercekten, Allah iyilerle karsilastirsin. Fazla mi ikindi acaba, kabiz mi oldu ki bebisin?
Rotanin ilk dozunu oldu mu? Yoksa 2.yi mi olmayacak?
Canım kesin emin misin laktoz intoleransından. Bazen yanlış teşhiş oluyor işte böyle. Yine de sorarım tabi kontrole gidince. Doktor kendi muayenehanesini açmış 250 tl muayene ğcreti ama 1,5 saat bize herşeyi resimli açıklayarak anlattı.Ya bir daha görürsen sorabilir misin acaba, laktoz intoleransı 1 yaşından önce geçmez mi? Laktoz enzimi kullandık bir işe de yaramadımama vermek istemiyorum da, ek gıdaya 35 gün kaldı, az az öğünleri alacak ek gıdadan zaten diye.
Bnmki emmio cnm aynn bnmkife ole yapio yuzume bakip guluoSeni de emiyorsa Mamanın tadını ayırt ediyordur ondan almak istemiyor olabilir .Benimki oyun yapıyor gülüyor falan. Unutturup bir on dk sonra tekrar deniyorum ben alıyor o zaman. Bu ara çok mama ziyan oldu hanımın keyfi yüzünden.
Kızlar merhaba
Kakada laktoz çıktı, laktoz intoleransı var dedi doktor da. Internetten de baktım, kakada laktoz çıkınca laktoz intoleransı diye geçiyor. Ya artık hiç parasında değiliz biz gerçekten. İyi doktor bulup ona gittik biz de. Normalden 2 kat pahalıydı ama en azından test istedi, bir şeyler anlattı.Canım kesin emin misin laktoz intoleransından. Bazen yanlış teşhiş oluyor işte böyle. Yine de sorarım tabi kontrole gidince. Doktor kendi muayenehanesini açmış 250 tl muayene ğcreti ama 1,5 saat bize herşeyi resimli açıklayarak anlattı.
Aynen canım konu bebekkerimiz ve onların sağlığı olunca artık parasını gaşan geçtik iyi doktor bulmak sıkıntı. Anne olmak çook zormuş gerçekten. İçim eriyor ona birşey oluncaKakada laktoz çıktı, laktoz intoleransı var dedi doktor da. Internetten de baktım, kakada laktoz çıkınca laktoz intoleransı diye geçiyor. Ya artık hiç parasında değiliz biz gerçekten. İyi doktor bulup ona gittik biz de. Normalden 2 kat pahalıydı ama en azından test istedi, bir şeyler anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?