2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben baya ilkokula giderken annemlerin odasinda yatardim, yatagimiz yanyanaydi ve uykuya dalana kadar annemin elini tutardim. Hafizamda kalan en guzel anilardan biridir. Annem öldü, artik istesem de tutamam elini...
Yani keyfini de cikarmak lazim anneligin. Elbet ayri odada ayri yatakta uyuyacaklar.

Sağol canım. 6400 gr persentile göre ortalama değerde. İlk ay 75gr almıştı sadece sonrasında 1er kilo aldı da biraz toparladı.
Saglikli buyusun insallah kuzular benimkide mamayla beslenio bu aralar biboronu cigniyo zor alio biberonu napicami bilmiorum duzelir mi ya

o pozisyonu cok iyi biliyorum uyuyunca sen kolunu çek, arkani donup rahatca yat istersen
Canım okudum da geçmil olsum kan varmış kusmuğunda bebişin.. Aynen düşündğün gibi büyük ihtimalle göğsündeki yaradan dolayıdır kötü düşünme hiç..
Ben tek başıma yıkayabiliyorum yaklaşık 4-5 haftadır ama onda da yani sık sık olmuyor Haftada 3 kere yıkıyorum normalde ama bazen 2 de olabiliyor. Zaten artık havalar da sogudu zırt pırt yıkamaya korkuyor insan

Ben de emzirdiğim zamanlarda böyle dalgınlıkla yapıyordum, bilinçaltı işte.. .Bu arada grip misin geçmiş olsun cnm
Bu ara çok olmaya başladı, bayağı korkuyorum, sonra yatağında görünce rahatlıyorum. Çok teşekkür ederim, sanırım oğlumdan bana geçti grip.

Vücudum uykusuzluğa çok farklı tepki veriyor gerçekten, bir süre sonra istesem de uyuyamıyorum. Çocuğu eşime verıyorum ama uyuyamıyorum.

Kilo alımı az değil aslında. Bizim doktor bebek liderliğinde beslenmeyi anneler sadece kendi başına yesin olarak algılıyor aslında bebek ne kadar isterse ne isterse onu yiyecek dedi. Kayınvalide de etkili oluyordur eşinin üstünde. Sen kendi iç sesinle hareket et. Nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap.

Saglikli buyusun insallah kuzular benimkide mamayla beslenio bu aralar biboronu cigniyo zor alio biberonu napicami bilmiorum duzelir mi ya
Seni de emiyorsa Mamanın tadını ayırt ediyordur ondan almak istemiyor olabilir .Benimki oyun yapıyor gülüyor falan. Unutturup bir on dk sonra tekrar deniyorum ben alıyor o zaman. Bu ara çok mama ziyan oldu hanımın keyfi yüzünden.

sag olasin canim. Aynen zaten hava da sogudu. Valla nasil tek yikiyorsunuz, kendini atar diye korkuyorum ben, sanki mukayyet olamam gibi geliyor

Ne işle meşgulsün canım ?

S Susammmmm gecmis olsun canim, ihlamur, bal, zencefil, meyve tuketmeye calis.
Sağol canım. Bugün diyeti bozdum zaten, baktım değişen bir şey yok. Bir karışım yapıp içmem lazım düzelirim inşallah. Çocuk uyurken hapşırınca çocuk uyanacak diye çok korkuyorum. Burnumu çektikçe uykuya dalamıyor zaten, çok hızlı uyuyor gibi bir de ondan uykuya dalamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…