- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.641
defalarca uyutuyorum son raddeye gelip uykusuzluktan bayilmadan once dalamiyor. Suan o 17.haftanin atagini yasiyoruz.Gece hiç mi uyumuyor?
iyilesir insallah canim, uzulme. En azindan bu doktordan aldigin bilgiler isine yarayacak.Yok canım ilk dozu ılmadı onu olacaktı ama yaptırmayacağım. Ben 2. Ay aşılarıyla sağlık ocapında vurduracaktım doktorum 3. Ayda ben yaparım dedi yaptırma dedi. 3. Ayda da bizim bu alaerji kakada lökosit falan diye vuramadı. Tabi bu arada 14+6 yı geçirmiş olduk. Vurulur dedi ama dünya sağlık örgütü falan önermiyordu olumuştum aslında. Bugün ki doktor da vurulmamalı dedi. Yapacak birşey yok artık. Evet çok ıkınıyor sürekli. Doktor bu dönemde ıkınmayı öğrenmeye başladıkları için doğru ıkınmaya geçene kadar böyle şeyler yaşanabiliyor bazı bebeklerdr dedi. Kabız değil canım sadece anne sütü alıyor. Doktor basınçlı kakadan ıkınmadan olmuştur dedi. Bu dönemde kakaları su gibi ya iyileşme daha iyi oluyormuş inş hemen iyileşir. Çok ağladım bugünbirde 4. Ay aşılarını oldu. 7 de uyuyan çocuk 11 de zorla uyudu.
Benim deAynen canım konu bebekkerimiz ve onların sağlığı olunca artık parasını gaşan geçtik iyi doktor bulmak sıkıntı. Anne olmak çook zormuş gerçekten. İçim eriyor ona birşey olunca
Ah ah benimki de çok kusuyor. Bir de ağlıyor üstünü değiştirirken. Bazen ağız mendili koyuyorum içine çünkü değiştirmeye izin vermiyor. Ben de uyumuştum, yarım saat uyudu mızırdandı aldım yine memeye. 2 saat kadar daha yatır kaldır gider belki böyle ama 2 saat sonra kesin uyanıp gaz sancısı ile uğraşırız. Ondan sonra da artık 6 7 8 civarı bir ara uyur sanırım.defalarca uyutuyorum son raddeye gelip uykusuzluktan bayilmadan once dalamiyor. Suan o 17.haftanin atagini yasiyoruz.
Defalarca da kustu, daha giydirirken kusuyor. Sonunda kombiyi sonuna kadar acip yaz gibi gezdirecegim evde, sen sag ben selamet. Ay cok bunaldim yemin ederim sorgusuz sualsiz yasamayi cok ozledim
Koltuk altından ölçüm öneriliyor.Bugün 4. Ay aşıları oldu oğlumun da biraz ateşi var. Alından ateşölçer var ama enteresan bir şekilde alnının ortasından 37.5, yanlarından ölçünce 38.4 ne yapacağımı bilemedim. Bir saat önce calpol verdim. Üzerini örtmedim yatağında yatıyor öyle. Yüksek ateşi var mı yok mu anlamadım başının yanları ve arkası çok sıcak ama vücut sıcak değil
Kesinlikle onlardan alacağım kendim bakıyorum ateşi var ama kaç derece olduğu konusunda emin olamıyorum böyleKoltuk altından ölçüm öneriliyor.
Gece kalkıp tekrar kontrol edersin. Eğer çok sıcak gelirde ıslak bez koyarsın, inşallah iyi gelir.Kesinlikle onlardan alacağım kendim bakıyorum ateşi var ama kaç derece olduğu konusunda emin olamıyorum böyle
biz de karin tokluguna yasiyoruz
her sey cok pahalandi
Kızlar merhaba
Süt alerjisi, antibiyotik, kakada kan derken ailemin yanına gelince burda hem çocuk hem çocuk alerji uzmanı dr var ona gittik bugün. Bazı bebeklerde özellikle fazla anne sütü alanlarda 3 6 ay arası yeşil mukuslu hatta lökosit yüksek kaka ılur dedi. Bebeğin genel durumuna bakılır eğer kilo alımı normal döküntü falan yoksa keyfi yerindeyse ilaç kullanmaya gerek olmaz dedi. Biz 3 hafta doktorumuzun yazmasıyla antibiyotik içtik ve kullandığınız antibiyotik bizim amiplilerde 7 gün kullandığımız ilaç size 3,hafta gereksiz içirilmiş dedi çoook üzüldümsüt alerjisi olmadığını düşündü kademeli süt ürünlerini yemeye başlattı takip edecek. Rotaya geç kaldığımız için 14+6 dan sonra vurdurma dedi. İlaç prospektüsü 5 ay yazar ama literatür 14+6 dan sonra vurulması işe yaramaz der dedi. Bende vurdurmamaya karar verdim. Çevremdeki arkadaşlarıma sordum vurdurmamış hiçbiri. Geçen haftaki kanlı kakaya gelince malesef fissür var popoda bende fissürden ameliyatlar ağrılar çektiğim için en korktuğum şeydi malesef oğlumda ıldu @Kizilcik123 sen demiştin kan çatlaktan olabilir diye. Başka fissür çatlağı yaşayan var mı kızlar? Durum böyle yani. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. Soğudum artık gidemem birdaha.
Benim deanne olmak gerçekten çok zormuş, ömür boyu sürecek bir şey bir de. Evlense bile onu düşüneceksin, huzuru yerinde olsun, sağlıklı mutlu olsun diye. Annelik hiç bitmiyor.
Ben de eşime bugünbugün diyorum, ya sen evde otur evinin erkeği ol ben çalışıp bakarım bize, sen oğlumuza bakAnnelik hiç bitmiyor ama babalık sadece oyun oynarken geliyor nedense
Bizim babada bir de oyun oynucam diye ağlaması var:)Annelik hiç bitmiyor ama babalık sadece oyun oynarken geliyor nedense
Benim kız maşallah yıkanmaya bayılıyor ondan uslu uslu duruyor tadını çıkarıyor :) biren de sakin sakin yıkıyorum. Bir de banyo filesi kulkanıyorum en baştan beri onla çok rahat oluyorsag olasin canim. Aynen zaten hava da sogudu. Valla nasil tek yikiyorsunuz, kendini atar diye korkuyorum ben, sanki mukayyet olamam gibi geliyor
Ben de hep tutuyorum kendimi kızın yanındayken.. Normalde bi hapşururum ta fizandan duyuluray yanlis bir sey ama ben birkac kere hapsirmamak icin kendimi tuttum.
Benimki de istisnasız 2 oldu mu uyanıyor, ne yaparsam yapayım.Ne var bu saat 2 de bilmiyorum
En guzel uyuyacagi saatlerde biz ayaktayiz. Gazdan agladi durdu .Tam cikardi kakasini da yapti bu sefer de uykusu kaçtı .
Hoşgeldin aramıza :) bizimki de öyle, oturursan kendini yırtıyor, kucakta dolaşmaya etrafı izlemeye bayılıyor.Uyumayan çocuk doğurmuşum, uyumayıp birlikte çıldırmayı tercih ediyoruz çünkü uyumadığı gibi kucaktanda inmek istemiyor kucakta durduğu gibi oturmamıda istemiyor
Benim 2 gün boyunca ateş oldu ama 2. ay aşısına göre daha az çıktı ateşi. Meme reddi oldu mu bilmiyorum çünkü 2. ay aşısından beri ayakta hoplaya zıplaya emiyor zaten. Bir de uyurken bile ııı ııı diye uyudu 2 gün. Ay şimdi aklıma geldi de, aşı oldu 3 saat sonra kadar uyurken birden bir uyandı, 10 dk kadar susmadan kendini yırtarcasına ağladı. Kayınvalidem falan bir şey oldu sanıp geldi, o aldı kucağına falan, susmadı. Meme vermeyi denedim, almadı. Sonra omzuma alıp, yürürken sakin şekilde şşş tamam geçti geçti diyip öptüm, bir süre sonra omzumda uyuyup kaldı öylece. Ne oldu anlamadım o an ama canı yanıyordu sanırım, uyuduktan sonra da sürekli ııı ııı diyordu çünkü.Kızlar yarın sabah 4. Ay aşılarımız var. Yaptıranlar neler bekliyor bizi? Ateş huysuzluk vs? Bir de memedeyken aşı yaptıran var mı acaba? Öyle daha az ağrı oluyormuş diye okudum ama bilemedim. İkinci ay alışında meme reddi yaşamıştık biz beş gün ağzına koymadı sonra zorlamayla aldı. Yine o günlere döneceğiz diye korkuyorum. Ağlamalarını ayrı düşünüyorum. Bu sefer açıdan sonra hemen orada emzirmek istiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?