2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece hiç mi uyumuyor?
defalarca uyutuyorum son raddeye gelip uykusuzluktan bayilmadan once dalamiyor. Suan o 17.haftanin atagini yasiyoruz.

Defalarca da kustu, daha giydirirken kusuyor. Sonunda kombiyi sonuna kadar acip yaz gibi gezdirecegim evde, sen sag ben selamet. Ay cok bunaldim yemin ederim sorgusuz sualsiz yasamayi cok ozledim

iyilesir insallah canim, uzulme. En azindan bu doktordan aldigin bilgiler isine yarayacak.

Bugün 4. Ay aşıları oldu oğlumun da biraz ateşi var. Alından ateşölçer var ama enteresan bir şekilde alnının ortasından 37.5, yanlarından ölçünce 38.4 ne yapacağımı bilemedim. Bir saat önce calpol verdim. Üzerini örtmedim yatağında yatıyor öyle. Yüksek ateşi var mı yok mu anlamadım başının yanları ve arkası çok sıcak ama vücut sıcak değil

Aynen canım konu bebekkerimiz ve onların sağlığı olunca artık parasını gaşan geçtik iyi doktor bulmak sıkıntı. Anne olmak çook zormuş gerçekten. İçim eriyor ona birşey olunca
Benim de anne olmak gerçekten çok zormuş, ömür boyu sürecek bir şey bir de. Evlense bile onu düşüneceksin, huzuru yerinde olsun, sağlıklı mutlu olsun diye. Annelik hiç bitmiyor.

Ah ah benimki de çok kusuyor. Bir de ağlıyor üstünü değiştirirken. Bazen ağız mendili koyuyorum içine çünkü değiştirmeye izin vermiyor. Ben de uyumuştum, yarım saat uyudu mızırdandı aldım yine memeye. 2 saat kadar daha yatır kaldır gider belki böyle ama 2 saat sonra kesin uyanıp gaz sancısı ile uğraşırız. Ondan sonra da artık 6 7 8 civarı bir ara uyur sanırım.

Koltuk altından ölçüm öneriliyor.

biz de karin tokluguna yasiyoruz
her sey cok pahalandi

Herşey pahalandı birde benim kilolar arttı iyice birşey bulamaz oldum kendime bulduklarımıda beğenmez oldum , küçük bedenlere daha çok ve ekonomik şeyler oluyor büyük bedende kısıtlı , hamilelikte şeker sınırda çıkmıştı bebeğe zarar gelmesin diye nasıl tuttum kendimi dr kiloda alma demişti 5 kiloyla tamamladım gebeliğimi doğumdan sonra ilk hafta 12 kilo gitmişti ama gel görki şimdi nerdeyse 5 kilosunu geri aldım sürekli tatlı yersem olacağı bu neden irademi tutamıyorum bu kilo konusunda ya

Tabi hayal kırıklığı olmuş dr resmen , çok geçmiş olsun canım o çatlak benim kendimde var bilirim ne bela birşey küçücük kuzuda nasıldır kimbilir ? Neden oldu acaba ? Çok geçmiş olsun.

Benim de anne olmak gerçekten çok zormuş, ömür boyu sürecek bir şey bir de. Evlense bile onu düşüneceksin, huzuru yerinde olsun, sağlıklı mutlu olsun diye. Annelik hiç bitmiyor.

Annelik hiç bitmiyor ama babalık sadece oyun oynarken geliyor nedense

Ne var bu saat 2 de bilmiyorum
En guzel uyuyacagi saatlerde biz ayaktayiz. Gazdan agladi durdu .Tam cikardi kakasini da yapti bu sefer de uykusu kaçtı .

sag olasin canim. Aynen zaten hava da sogudu. Valla nasil tek yikiyorsunuz, kendini atar diye korkuyorum ben, sanki mukayyet olamam gibi geliyor
Benim kız maşallah yıkanmaya bayılıyor ondan uslu uslu duruyor tadını çıkarıyor :) biren de sakin sakin yıkıyorum. Bir de banyo filesi kulkanıyorum en baştan beri onla çok rahat oluyor

Uyumayan çocuk doğurmuşum, uyumayıp birlikte çıldırmayı tercih ediyoruz çünkü uyumadığı gibi kucaktanda inmek istemiyor kucakta durduğu gibi oturmamıda istemiyor
Hoşgeldin aramıza :) bizimki de öyle, oturursan kendini yırtıyor, kucakta dolaşmaya etrafı izlemeye bayılıyor.

Benim 2 gün boyunca ateş oldu ama 2. ay aşısına göre daha az çıktı ateşi. Meme reddi oldu mu bilmiyorum çünkü 2. ay aşısından beri ayakta hoplaya zıplaya emiyor zaten. Bir de uyurken bile ııı ııı diye uyudu 2 gün. Ay şimdi aklıma geldi de, aşı oldu 3 saat sonra kadar uyurken birden bir uyandı, 10 dk kadar susmadan kendini yırtarcasına ağladı. Kayınvalidem falan bir şey oldu sanıp geldi, o aldı kucağına falan, susmadı. Meme vermeyi denedim, almadı. Sonra omzuma alıp, yürürken sakin şekilde şşş tamam geçti geçti diyip öptüm, bir süre sonra omzumda uyuyup kaldı öylece. Ne oldu anlamadım o an ama canı yanıyordu sanırım, uyuduktan sonra da sürekli ııı ııı diyordu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…