2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sidefer kullanıyorum canım bir sıkıntı görmedim şimdilik. Demirin kendisi hafif kabızlık yapıyor sadece
Ben de 2 ay dokunmadim o konaklara sonra 2 kere zeytinyağı surup taradim bitti. İnşallah kadındırmiyordur

Anladım canım inşallah en yakın zamanda düzelir ne zor iştir tahmin ediyorum.

Tamam canım sagol valla huzursuzluğu arttı bakalım ne yapacak yoruldum

Valla benım oldu bile bi iş yapsam ıkı büklüm oluyorum akşama kadar oğlan kucağımda etrafı keşfedecek diye kopuyor belim
Aynen canim. Yere eğilip alıyoruz altını değiştirirken eğiliyoruz beşikte üzerine eğiliyoruz sürekli eğiliyoruz. Kucakta taşırken de arkaya doğru eğiliyorum ama belim fena oldu artık. Mesleğim de fitiga çok yakın zaten inşallah olmaz

Sen çok uykusuz kalıyorsun canım. Bu yüzden hallusinasyon bile görebilirsin.. Alabildiğin kadar yakınlarından yardım al. Kendine de iyi bakman lazım.

Ben de bazı günler uykusuzluktan dolayı, çocuğu salona oyun halısına koyup mutfağa çayın altını yakmaya gidiyorum, dönüyorum yatak odasında çocuğu göremeyimce anlık panikle irkiliyorum..unutuyorum çocuğu oyun halısına koyduğumu.. Çok normal, uykusuzluk çok etkiliyor bizleri.

Korse falan taksan faydası olur mu acaba hayır benden geçti sen kurtul bari :) :) :) benim bıde 4 yasında kızım var onu yıka hergun okula hazırla falan ipler koptu artık ne zaman düzelir Allah büyük

Emzirip yanına mi koyuyorsun canım yani oyle mı uykuya geciyor

Emzirip yanına mi koyuyorsun canım yani oyle mı uykuya geciyor
Evet canım bu bir kaç gündür yatağında çok uyandığı için yanıma alıyorum. Benimle daha uzun uyuyor. Öğlen uykusu 40 dakika ise mesela 1.5 saat uyudu bugün sadece öğlen uykusunu... Yanına uzandım çünkü koku ve temas arıyor bu ara. Kimsede de durmuyor fazla, eşim dahil.

Çok şükür oldum ben kendime ya nasıl farketmedim anlamıyorum. Birde kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz siz
suan haftada 2 kere falan yaptiriyoruz canim cunku tek basima yikayamam, esim de aksam yorgun oluyor. 1 gun haftaici 1 gun h.sonu seklinde. Ama daha cok yikamak faydali olur tabi

o pozisyonu cok iyi biliyorum uyuyunca sen kolunu çek, arkani donup rahatca yat istersen

Biz de oyle yatıyoruz. Bahsettigin gibi kafasının ust tarafindan kolum uzanmış oluyor .Dalarsa cekiyorum ama cogunlukla cekerken uyaniyor o yuzden kolumu ve boynumu feda ettim.Uykusunu cok uzatmıyor yaninda olmam 30 dk ise 45 filan oluyor. Ama elimi tutuyor ya da sarılıyorum. Bu da bağımlılık. Oyle alistirmayim diyorum sonra amaan simdi sarılmayıp ne zaman sarilcam bir daha mi bebekligini yasayacagiz diyorum..

o pozisyonu cok iyi biliyorum uyuyunca sen kolunu çek, arkani donup rahatca yat istersen
Ben ilk zamanlar arkami dönüyordum .Huyumdur cok deli yatarim.Hic ustumu ortmem .Ama simdi oglana yuzum dönük robot gibi uyuyorum.Esim yine de guvenemeyip ustumuzu ortmeye geliyor
Benim oglan da keyfine duskun masallah ayagini bacagimin ustune atmadan emmiyor.Uzeri ortuluyken yapamadığı icin cildiriyor .Aciyorum artik pasamizin istedigi gibi

ayy kiyamam, ayagini mi atiyor
Ya hem bir daha bebekliklerine donmeyecekler hem de ben bir daha cocuk dusunmuyorum. Suan asiri zorlaniyorum, tekim senin gibi, bunu buyutebilirsem opup basima koyacagim. Maddi olarak da beyefendinin bezi, damlasi, sampuani, deterjani, kremi, doktoru... Kendime tek aldigim sey kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…