- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.701
demlicaykeyfi aynen.. At kendini dışarılara.. Seni anlamayanlar utansın, al çocuğunu çık dışarı. Böyle habire şikayetçi görünürsün canım. Sen kendine ve oğluna bak yaa, napıcan diğerlerini... şükrediyosun zaten alla alla! kendi keyfini kendin çıkar onlar sussun otursun!
Doğduğunda memeyi reddetti. Atak dönemlerinde biberonu reddetti. Şimdi de dünyanın emeğini verip tutturdugum emziği reddetme yolunda. Bı tek kucağımı reddetmiyor
Gunaydin kizlar
Gece yine inatlasti durdu uyumamak icin. 1den sonra saate bakmadim artik.
Artik hicbir seyden tat alamiyorum, belki de bebek bakmak haricinde hicbir sey yapmaya firsat bulamadigim icindir.
olabilir canim. Hayatimiz çok degisti. Ablam daha alisamadin mi diyor. Kabullenemedim daha herhalde. 24 saat bebege hizmetle geciyor. Tv izlemesin diye ben de acmiyorum. Cok sıkıliyorum aksama kadar yalniz basima
Ben de dizimde sallıyorum ama hiç indiremiyorum canım çünkü uyanıyor ve uğraştığım boşa gidiyor. En azından oturuyorum diye düşünüyorum. Böyle gitmez ama belliİlk kez kızımı dizimde uyutayım dedim kucağa alınca uyutacağımı anlıyor bağırıyor. Dizime alınca konuştum gıdıkladım falan ağlamasın anlamasın diye yarım saatte uyudu. 10 dk bekledim dalsın diye. Yerine aldım. Çamaşırları asayım diye makinanın yanına gittim tam asıcam sesini duydum. Gözleri kocaman açıkhırs yaptım uyutucam uyumayınca tüm gün ağlıyor tekrar dizlerime aldım 15 dk salladım yavaş yavaş şimdi uyudu. İndirmeye korkuyorum ayaklarım uyuştu zaten. dizinde sallayanlar vardı kaç dk da dalar ki
Ayyy daha ne istiyorsunBenimki bu aralar kucağımıda reddetmeye başladı dışarda olduğumuzda falan düz zemine yatıp karnını doyurmak istiyor bende nerdeysek orda yatırıp doyuruyorumbir kere tatlıcıda masanın üstünde yedi bir kerede nike mağazasında Pufun üstünde eşim burdamı yedireceksin diyor bunlara alışsan iyi olur bir bebepin karnını doyurmaktan daha doğal ne var dedim geçen günde arabada eve dönüyoruz uyumuyor kucağımda yatırdım yanıma koltuğa boylu boyunca uzandı dk da uyudu rahatına düşkün bebe yapmışım
Aaa bak sen işe! Öyle birisinin oğluna bakmamasi iyi olms canım. Hayırlı olsun bebişin hamileliğin biraz kanamaliydi sanırım doğru mu hatırlıyorum
Yaa cok kotu olmus.Neyse ki size zarar vermemis .Kvalide ile anlasiyorsaniz ne alâ
Ben 2 hafta öncesine kadar çocuğu kucağımda uyutuyordum, çünkü beşiğinde anında uyanıyordu, 2 haftadır yatağına koyuyorum da bu yatağa koyma işinden sonra korkmaya başladım, normalde korkmazdım, kucağımda olduğunu biliyordum hep.bence uykusuzluk ve yorgunlukla alakalıdır. bir ara bana çok oluyordu. uyuyorum rüyada görüyorum ama bir yandanda içimden bir his yanımda çocuk var uykuluyken ezmeyeyim diyorum.halbuki hiç çocukla uyumam. sanıyorumki emzirirken unutmuşum çocuğu uyurken yanıma almışım panikle kalkıyorum yatağın içinde çocuk arıyorum.bir bakıyorum çocuk beşiğinde mışıl mışıl uyuyor. birde diyorum ki bizi çok korkuttular emzirirken uyuyakalırsın düşürürsün. uzanarak emzirme uyur çocuğu ezersin diye
Ben uyuyunca karnımı doyurup biraz evi topluyordum ama kucağımda uyumaya çok direniyor artık diye dizimi denedim canım . 2.denememde yine kaldırdım yatağına yatırınca uyandı. Demek kalkmamak gerekiyor. Ellerini kundak yapıp tekrar yatağında salladım şimdi daldı bakalım. Kızı uyutmaya çalışmam 2 saatten fazla onun uyuması toplasan yarım saat etmiyorBen de dizimde sallıyorum ama hiç indiremiyorum canım çünkü uyanıyor ve uğraştığım boşa gidiyor. En azından oturuyorum diye düşünüyorum. Böyle gitmez ama belli
Selam kizlar. Aranizda anti reflu mama kullanip bebegin kusmasi gecen var mi?? Benim is yerinde sagdigim sutler kucuk beye yetmemeye basladi. Muhtemelen haftaya mamaya baslayabiliriz.
aslinda o kadar cikiyorum da o da eziyete donusuyor bebekle. Mucadele gibi yani sokaklarda bas bas bagirarak aglar, kucagina al, sustur, zaten sadece yuruyorsam duruyor, yani arabasi suruluyorsa.Aynen. Biberon vermeyenler için dışarı çıkmak zor anlıyorum, heryerde emzirilmiyor, hele şimdi soğuk havalar, her kıyafet emzirmeye uygun olmuyor ama en azından bir saatcik çıksa temiz hava iyi olacak ama, şartlarını bilmiyoruz tabi. Biraz babaya iş düşüyor burda..
hep esimin ailesi var burda, zorunluluk disi gorusmuyorum. Bir karsi komsum var samimi, o da calisiyor. Zaten herkes isinde gucunde yaniBenim kızımda önce biberon yüzünden memeyi reddetti tam memeye alıştı dedim emziki reddetti. Hepsini alan bebeklere hayranım resmen.
Canım farklı şeyler yapman lazım gidebileceğin arkadaşın falan yok mu böyle hep evde depresyona gireceksin.
4.5 aylık olduk canım 15 gündür falan önce beni emiyor sonra 120 cc mama alıyor. Benden çok süt çıktığına inanmıyorum sağdığımda 30 cc kadar çıkıyor bebek fazlasını çeker diyorlar hadi 50-60 cc çeksin ki sanmıyorum o kadar çıktığını bile. 30 cc bile çıksa her öğün 150 cc alıyor en az.Ben de iş yerinde sağıp veriyorum. Benimki 130-140 cc ne versen içiyor. Ben 120 cc ile sınırladım yoksa sütüm yetmiyecek. tanıdıklara da soruyorum 6 aylık çocuk 120 cc zor bitiriyormuş. Bebeğiniz kaç cc alıyor? Ya da soruyu şöyle sorayım 4 aylık bir bebek kaç cc süt içmeli bir kerede. Benimkinin göbeği çıktı. Bütün gün sadece anne sütü alıyor ama gece yatmadan önce aptamil veriyorum sabaha kadar uyusun diye. acaba o mu göbek yapıyor? ben mi fazla cc süt veriyorum. Türkiye'ye gittiğimde doktora da soracağım. Ama siz yazınca size de sorıyım dedim.
yardim etmek istemiyorlarsa ya cocuklarina bakici tutsunlar ya da yardimci alalim evlere... Var ya, camasir, bulasik, yemek, bebek. Hayat bu yani cok sacmaEvet tamda bu yüzden birde üstüne takdir edilmediyip görevimiz gibi görüldüğünden , eşimin dilinde şu sıralar sürekli ben sana çok yardım ediyorum başkası bu kadar yapmazlar dolanıyor 2 haftadır ara ara tartışıyoruz iyice moralimi bozuyor .
OncelikleBen de iş yerinde sağıp veriyorum. Benimki 130-140 cc ne versen içiyor. Ben 120 cc ile sınırladım yoksa sütüm yetmiyecek. tanıdıklara da soruyorum 6 aylık çocuk 120 cc zor bitiriyormuş. Bebeğiniz kaç cc alıyor? Ya da soruyu şöyle sorayım 4 aylık bir bebek kaç cc süt içmeli bir kerede. Benimkinin göbeği çıktı. Bütün gün sadece anne sütü alıyor ama gece yatmadan önce aptamil veriyorum sabaha kadar uyusun diye. acaba o mu göbek yapıyor? ben mi fazla cc süt veriyorum. Türkiye'ye gittiğimde doktora da soracağım. Ama siz yazınca size de sorıyım dedim.
Anladım canım. Fırsat buldukca eşinle çıkın kendinde çıkabilirsin ağlarsa ağlasın alışıcak böyle böyle zaten evde de ağlıyorlar çare olamıyoruzhep esimin ailesi var burda, zorunluluk disi gorusmuyorum. Bir karsi komsum var samimi, o da calisiyor. Zaten herkes isinde gucunde yani
yatagina koyarken uyanmiyor mu canim? Kucaktan yataga nasil gecis yaptin? Buyuk basari gercektenBen 2 hafta öncesine kadar çocuğu kucağımda uyutuyordum, çünkü beşiğinde anında uyanıyordu, 2 haftadır yatağına koyuyorum da bu yatağa koyma işinden sonra korkmaya başladım, normalde korkmazdım, kucağımda olduğunu biliyordum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?