- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.741
Evet yaa biz de uyaninca hoppidi yapiyoruz karnimin üstünde ziplamaya bayiliyor.2 gun once Yildiz Tilbe açtım. Aynanin karsisinda çıldırdık .Kahkaha atti 2.defa .Pek beceremiyor heyecandanYine de favori şarkısı, annesinin "hoppidi de hoppidi de oğluma" eseri. Onunla uyumuyor ama çok güzel oynuyor
Ben değil aslında eşim açtı, anasını tanıyor Allahtan benim anlatmama gerek yok.bu arada abe kaynana çok iyiymiş , yavrucak senin duyguları anlamış.. Kv yanında da açsaydın .. Oğlan bunu çok sevdi diye
Ben hurma incir malt içeceği sürekli sağım bira mayası tableti duyduğum herşeyi denedim canım çok taktım kafaya ama olmayınca olmuyor sanırım artık emdiği kadar diyorum ilaç niyetine emsin.İlk bebeğimde benim de 30-40 cc süt çıkardı. Neler yaptım neler süt gelsin diye. Çörek otu yağı bile içtim. Tadı aklıma geldikçe kötü oluyorum. 3 aylıkken işe başladım. Sonra malum meme reddi. ama 8 aylık olana kadar süt sağdım verdim. dedim gibi bir kere 60 cc çıkmıştı bayram yapmıştım:) Bu ikinci bebeğimde sütümün artmasında hurma çok etkili oldu. Her gün yiyorum. Ayrıca pötibör bisküvi. Çayla bayılırım zaten. İyi ki mamalar var ama:) Büyük oğlum 3 yaşına girecek. Hala uyumadan önce mama içiyor:)
Bizimde Öğlen o kazandı zaten bebekler bizi yönetiyor :)En basta sartlar uygun olsaydi da ogretebilseydik keske kendi kendine uyumayi.
Allah iyilerle karşılaştırsin.
Gecende ben de hirs yaptim 2 bucuk saat ugrastim.Sonuc olarak o kazandi. O gunki uykusu tamamen çope gitti.
Simdi uyuttum diyelim 30.dk uyandi . Bi 30 dk daha uğraşıp uyumazsa bırakıyorum. Yarim saat filan oyun oynayip tekrar deniyorum.Bazen ise yariyor. Ama surekli uyutmaya calisip yataktan kaldirmazsam oldukça fazla direniyor .Gozleri kizariyor .Ben de mekan degistirip kafasini dagitiyorum .
Denemekten ne çıkar bi açıyım dedim ki kızım 4.dk da gözlerini kapattı. 3 kere daha dinledik tam dalması için. Kucağımda sallamadan pışpışlamadan uyudu uzun zamandır ilk kez. Gerçi uyusada hemen uyanıyor ama bu sefer umutluyum bakalım. Şimdi yerine yatırıcam umarım uyanmaz.Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..
İkinci kez uyudu oğluşum
Ah ah seni çok iyi anlıyorum. Sinirleri yıpranıyor insanın. Dışarı çıkınca da durmayınca iyice stres oluyor insan. Biz dün dışarı çıktık eşimle de, arabada kendini yırttı ağlıyorum diye, bir de kendini geri atıp duruyor, kafasını vuracaktı kapıya nerdeyse. 120 ile gidince uyuyor. Hız sınırı 90 olan yer geçene kadar uyuyamadı. Orayı geçince 120ye çıktı da eşim öyle sustu uyudu. Hayır hızlanınca ne oluyor anlamıyorum ki.Gunaydin kizlar
Gece yine inatlasti durdu uyumamak icin. 1den sonra saate bakmadim artik.
Artik hicbir seyden tat alamiyorum, belki de bebek bakmak haricinde hicbir sey yapmaya firsat bulamadigim icindir.
Nasıl ya, hangi müzik o? Sadece müziği açınca mı uyuyorlar? Heyecan yaptımBen hurma incir malt içeceği sürekli sağım bira mayası tableti duyduğum herşeyi denedim canım çok taktım kafaya ama olmayınca olmuyor sanırım artık emdiği kadar diyorum ilaç niyetine emsin.
Bizimde Öğlen o kazandı zaten bebekler bizi yönetiyor :)
Denemekten ne çıkar bi açıyım dedim ki kızım 4.dk da gözlerini kapattı. 3 kere daha dinledik tam dalması için. Kucağımda sallamadan pışpışlamadan uyudu uzun zamandır ilk kez. Gerçi uyusada hemen uyanıyor ama bu sefer umutluyum bakalım. Şimdi yerine yatırıcam umarım uyanmaz.
Teşekkür ederim
Bence Ankara boğuculuğu . Dışarı çıksan bile binalar içindesin. Çocuğumu da alıp kaçıcam bu şehirdendün ben de bu düşünceler içindeydim sadece bevek bakmaya programlanmış gibi hissediyorum.tükenmişlik sendromu mu yoksa
Ben hurma incir malt içeceği sürekli sağım bira mayası tableti duyduğum herşeyi denedim canım çok taktım kafaya ama olmayınca olmuyor sanırım artık emdiği kadar diyorum ilaç niyetine emsin.
Dediğin gibi ilaç niyetine... Benim büyük oğlana dediğim gibi 8 ay verdim anne sütü. keser kesmez fena hasta oldu. Anne sütü antibiyotikten daha üstün 10 cc bile olsa vermeli. İnşallah arttıkça artar sütün..
Evet hafif sallayarak sadece chopin'in Spring waltz netten indirebilirsin canım :)Sadece müzikle mi uyudu kendi kendine?
Ben hurma incir malt içeceği sürekli sağım bira mayası tableti duyduğum herşeyi denedim canım çok taktım kafaya ama olmayınca olmuyor sanırım artık emdiği kadar diyorum ilaç niyetine emsin.
Bizimde Öğlen o kazandı zaten bebekler bizi yönetiyor :)
Denemekten ne çıkar bi açıyım dedim ki kızım 4.dk da gözlerini kapattı. 3 kere daha dinledik tam dalması için. Kucağımda sallamadan pışpışlamadan uyudu uzun zamandır ilk kez. Gerçi uyusada hemen uyanıyor ama bu sefer umutluyum bakalım. Şimdi yerine yatırıcam umarım uyanmaz.
Teşekkür ederim
Sakin ol sakin uyandı bile 10 dk sonra sanırım kucakta dizde falan kalmak istiyorNasıl ya, hangi müzik o? Sadece müziği açınca mı uyuyorlar? Heyecan yaptım
10 dk sonra uyandı. Benim kız problemli bu aralar ama tekrar deniycem bunu. Şöyle 1 saat uyusa yetecek.Evet hafif sallayarak sadece chopin'in Spring waltz netten indirebilirsin canım :)
Rica ederim canım inşallah tekrar işe yarar
oyle valla buyusun diye bekler hale geldim...Ah ah seni çok iyi anlıyorum. Sinirleri yıpranıyor insanın. Dışarı çıkınca da durmayınca iyice stres oluyor insan. Biz dün dışarı çıktık eşimle de, arabada kendini yırttı ağlıyorum diye, bir de kendini geri atıp duruyor, kafasını vuracaktı kapıya nerdeyse. 120 ile gidince uyuyor. Hız sınırı 90 olan yer geçene kadar uyuyamadı. Orayı geçince 120ye çıktı da eşim öyle sustu uyudu. Hayır hızlanınca ne oluyor anlamıyorum ki.
Hangi parça veya parçalar ? Bilelim de :)Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..
İkinci kez uyudu oğluşum
Hemen bırakınca uyanıyor ... :)) ben yanına uzanıyorum yatağımızda iyice dalınca ayrılıyorum yanından :)Sakin ol sakin uyandı bile 10 dk sonra sanırım kucakta dizde falan kalmak istiyor
Chipie79 amin canim inşallah :)
10 dk sonra uyandı. Benim kız problemli bu aralar ama tekrar deniycem bunu. Şöyle 1 saat uyusa yetecek.
aynen aynen. İstanbul gozumde tutuyor, ordan geldim benBence Ankara boğuculuğu . Dışarı çıksan bile binalar içindesin. Çocuğumu da alıp kaçıcam bu şehirden
Chopin Spring waltz Ben de bir deneyeyim dedim ilk bebekliğinde uyuyordu bunu da ondan sonra uyumamaya başlamıştı Şimdi tekrar deneyince uyuyunca iki kere uyuttum bununla bugün, 3 için can atıyorumHangi parça veya parçalar ? Bilelim de :)
Cok guzelmis cok hosuma gitti =)Evet hafif sallayarak sadece chopin'in Spring waltz netten indirebilirsin canım :)
Rica ederim canım inşallah tekrar işe yarar
Bence Ankara boğuculuğu . Dışarı çıksan bile binalar içindesin. Çocuğumu da alıp kaçıcam bu şehirden
Bende uyuyunca 15 dk kucağımda bekledim canım ama uyuyası yok heralde bugün anlamadım sabahtan beri her yolu denedim.Hemen bırakınca uyanıyor ... :)) ben yanına uzanıyorum yatağımızda iyice dalınca ayrılıyorum yanından :)
Ben de Bursa'dan. Üniyi de İstanbul'da okumuştum. Sonra Ankara. ..aynen aynen. İstanbul gozumde tutuyor, ordan geldim ben
ben hemen denedim ve bende de sonuç başarılı,teşekkür ederm cnmChopin Spring waltz Ben de bir deneyeyim dedim ilk bebekliğinde uyuyordu bunu da ondan sonra uyumamaya başlamıştı Şimdi tekrar deneyince uyuyunca iki kere yuttum bununla bugün, 3 için can atıyorum
Hemen deniyorum :)Chopin Spring waltz Ben de bir deneyeyim dedim ilk bebekliğinde uyuyordu bunu da ondan sonra uyumamaya başlamıştı Şimdi tekrar deneyince uyuyunca iki kere uyuttum bununla bugün, 3 için can atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?