2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hep aynilar ya, yataga alerjileri var bu bebelerin. O kadar da rahat yatak aldim hic yatmazsa

Oncelikle bebek gobegi Ben de is yerinde sagiyorum 2 tane 115lik cikiyor bizimki de direk iciyor. Kilosu normal tam 4 aylikken 7 kiloydu. Bence gunde 1 kere mama gobek yapmaz bunyeyele ilgilidir gibime geldi.
bünye olabilir :) göbekli bir aile sayılırız: ) bende iki hamilelik sonrası göbek gitmedi gitmeyecek gibi :) Baba hafif göbekli.. Abisi de öyle:) O zaman 120 cc normal.

İlk bebeğimde benim de 30-40 cc süt çıkardı. Neler yaptım neler süt gelsin diye. Çörek otu yağı bile içtim. Tadı aklıma geldikçe kötü oluyorum. 3 aylıkken işe başladım. Sonra malum meme reddi. ama 8 aylık olana kadar süt sağdım verdim. dedim gibi bir kere 60 cc çıkmıştı bayram yapmıştım:) Bu ikinci bebeğimde sütümün artmasında hurma çok etkili oldu. Her gün yiyorum. Ayrıca pötibör bisküvi. Çayla bayılırım zaten. İyi ki mamalar var ama:) Büyük oğlum 3 yaşına girecek. Hala uyumadan önce mama içiyor:)

Ben de dizimde sallıyorum ama hiç indiremiyorum canım çünkü uyanıyor ve uğraştığım boşa gidiyor. En azından oturuyorum diye düşünüyorum. Böyle gitmez ama belli
En basta sartlar uygun olsaydi da ogretebilseydik keske kendi kendine uyumayi.
Allah iyilerle karşılaştırsin.
Gecende ben de hirs yaptim 2 bucuk saat ugrastim.Sonuc olarak o kazandi. O gunki uykusu tamamen çope gitti.
Simdi uyuttum diyelim 30.dk uyandi . Bi 30 dk daha uğraşıp uyumazsa bırakıyorum. Yarim saat filan oyun oynayip tekrar deniyorum.Bazen ise yariyor. Ama surekli uyutmaya calisip yataktan kaldirmazsam oldukça fazla direniyor .Gozleri kizariyor .Ben de mekan degistirip kafasini dagitiyorum .

Gaz problemi olan bir bebekle uyku düzeni oluşturmak çok zor olur canım , sen istediğini yap içerden bi sancı girer senin emeklerin çöp olur ..

Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..

İkinci kez uyudu oğluşum
Bende brahms için aynı dilekleri sunuyordum bir ara ama artık o da kâr etmiyor, hatta bebelerimden biri o kadar agresife bağladı ki geçen gün ona abe kaynana açtım baya neşelendi çocuk klasik müzik sevmiyor sanırım.

Merhaba kızlar. Kan damlası sidefer kullananlar vardı burada. Ben de dün ilk defa kullandım Bugün bebeğin kakasının rengi kahve yeşil arasıydı. Bu damladan dolayı mıdır sizce. Sizde de böyle oldu mu

Gaz problemi olan bir bebekle uyku düzeni oluşturmak çok zor olur canım , sen istediğini yap içerden bi sancı girer senin emeklerin çöp olur ..
Evet oyle maalesef .Gunduz oyun halisinda kendisi çıkarabiliyor gazini .Ama geceleri hic bir sey değişmedi. Ee gunduz de uykuya gecmesi cok zor oluyor .Yine uyumuyor yine.
Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..

İkinci kez uyudu oğluşum
Cool baby

A101 den 25 e almıştım bende küvet desteğini çok sevmedi ama ben kucağımda yıkıyorum daha rahat oluyor :)
Yaram deştin :) onu kaçırdım ben gidip pahalıya aldım. Bizimki duruyor aslında ama duşakabini daha bir sevdi.
Boşa alınanlar kervanına ekledim kendisini. Arada kullanırız yine de

Ahaha haklısın. Benim oğlum da kolikken erik dalında uyuyordu şimdi esamesi okunmuyor:)

Nereye kadar idare ederse artık : D

Evet oyle maalesef .Gunduz oyun halisinda kendisi çıkarabiliyor gazini .Ama geceleri hic bir sey değişmedi. Ee gunduz de uykuya gecmesi cok zor oluyor .Yine uyumuyor yine.

Cool baby

Yine de favori şarkısı, annesinin "hoppidi de hoppidi de oğluma" eseri. Onunla uyumuyor ama çok güzel oynuyor

yatagina koyarken uyanmiyor mu canim? Kucaktan yataga nasil gecis yaptin? Buyuk basari gercekten
Iyice damlasını bekliyorum, memede refleks emmesi yapmaya başladığı zaman uyanmıyor genelde. Bazen de koyarken uyanıyor, tekrar alıp uyutup tekrar koyuyorum. Eğer gazı varsa o zaman uyanıyor koyarken ya da yarım saat sonra. He bir de yüzüstü yatırıyorum, sırtüstü anında uyanıyor çünkü. Yüzüstü yatırınca kendisi istediği tarafa çevirip kafasını öyle uyumaya devam ediyor. Hatta o kafasını çevirirken ufak çaplı bir korku oluyor, uyanacak galiba diye ama nasıl rahat ediyorsa öyle ayarlayıp kafasını uyumaya devam ediyor. Bazen yarım saat, bazen 1 saat, gece uykusu niyetine uyuduğu sabah uykusunda 3 4 saat kadar sürebiliyor. Gazına bağlı aslında tamamen.

bu arada abe kaynana çok iyiymiş , yavrucak senin duyguları anlamış.. Kv yanında da açsaydın .. Oğlan bunu çok sevdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…