- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.721
hep aynilar ya, yataga alerjileri var bu bebelerin. O kadar da rahat yatak aldim hic yatmazsaBen uyuyunca karnımı doyurup biraz evi topluyordum ama kucağımda uyumaya çok direniyor artık diye dizimi denedim canım . 2.denememde yine kaldırdım yatağına yatırınca uyandı. Demek kalkmamak gerekiyor. Ellerini kundak yapıp tekrar yatağında salladım şimdi daldı bakalım. Kızı uyutmaya çalışmam 2 saatten fazla onun uyuması toplasan yarım saat etmiyor
Onceliklebebek gobegi Ben de is yerinde sagiyorum 2 tane 115lik cikiyor bizimki de direk iciyor. Kilosu normal tam 4 aylikken 7 kiloydu. Bence gunde 1 kere mama gobek yapmaz bunyeyele ilgilidir gibime geldi.
4.5 aylık olduk canım 15 gündür falan önce beni emiyor sonra 120 cc mama alıyor. Benden çok süt çıktığına inanmıyorum sağdığımda 30 cc kadar çıkıyor bebek fazlasını çeker diyorlar hadi 50-60 cc çeksin ki sanmıyorum o kadar çıktığını bile. 30 cc bile çıksa her öğün 150 cc alıyor en az.
Ayyy daha ne istiyorsunmaşallah bebisine.
En basta sartlar uygun olsaydi da ogretebilseydik keske kendi kendine uyumayi.Ben de dizimde sallıyorum ama hiç indiremiyorum canım çünkü uyanıyor ve uğraştığım boşa gidiyor. En azından oturuyorum diye düşünüyorum. Böyle gitmez ama belli
Allah iyilerle karşılaştırsin.2 aydır aynı evde yaşıyoruzNe kadar iyi de olsa... Yine kendi annen gibi olmuyor. Bir an önce bakıcı bulmam lazım. Kayınvalide ile bu iş gitmez uzun süre. Bir de yurt dışı olunca akşam çıkıp evine de gidemiyor. Hafta sonu 7/24 dipdibeyiz.
Gecende ben de hirs yaptim 2 bucuk saat ugrastim.Sonuc olarak o kazandi. O gunki uykusu tamamen çope gitti.Ben uyuyunca karnımı doyurup biraz evi topluyordum ama kucağımda uyumaya çok direniyor artık diye dizimi denedim canım . 2.denememde yine kaldırdım yatağına yatırınca uyandı. Demek kalkmamak gerekiyor. Ellerini kundak yapıp tekrar yatağında salladım şimdi daldı bakalım. Kızı uyutmaya çalışmam 2 saatten fazla onun uyuması toplasan yarım saat etmiyor
yardim etmek istemiyorlarsa ya cocuklarina bakici tutsunlar ya da yardimci alalim evlere... Var ya, camasir, bulasik, yemek, bebek. Hayat bu yani cok sacma
En basta sartlar uygun olsaydi da ogretebilseydik keske kendi kendine uyumayi.
Allah iyilerle karşılaştırsin.
Gecende ben de hirs yaptim 2 bucuk saat ugrastim.Sonuc olarak o kazandi. O gunki uykusu tamamen çope gitti.
Simdi uyuttum diyelim 30.dk uyandi . Bi 30 dk daha uğraşıp uyumazsa bırakıyorum. Yarim saat filan oyun oynayip tekrar deniyorum.Bazen ise yariyor. Ama surekli uyutmaya calisip yataktan kaldirmazsam oldukça fazla direniyor .Gozleri kizariyor .Ben de mekan degistirip kafasini dagitiyorum .
Bende büyük olanını sipariş ettim bugün, çok merak ediyorum.Kitabım da geldi, çok merak ediyorum bakalım nasıl çözümleri var...
İnşallah sana da yararı olur canım. Ven sabahtan beri tesadüf aynı müzikle iki kez uyuttum. Eğer daha da tutarsa rutini olur oğlumun..Bende büyük olanını sipariş ettim bugün, çok merak ediyorum.
Bende brahms için aynı dilekleri sunuyordum bir ara ama artık o da kâr etmiyor, hatta bebelerimden biri o kadar agresife bağladı ki geçen gün ona abe kaynana açtım baya neşelendi çocuk klasik müzik sevmiyor sanırım.Allah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..
İkinci kez uyudu oğluşum
Evet oyle maalesef .Gunduz oyun halisinda kendisi çıkarabiliyor gazini .Ama geceleri hic bir sey değişmedi. Ee gunduz de uykuya gecmesi cok zor oluyor .Yine uyumuyor yine.Gaz problemi olan bir bebekle uyku düzeni oluşturmak çok zor olur canım , sen istediğini yap içerden bi sancı girer senin emeklerin çöp olur ..
Cool babyAllah'ım şoktayım. Rahmet eylesin Chopinn e huzur olsun yattığı yer ..
İkinci kez uyudu oğluşum
Yaram deştin :) onu kaçırdım ben gidip pahalıya aldım. Bizimki duruyor aslında ama duşakabini daha bir sevdi.A101 den 25 e almıştım bende küvet desteğini çok sevmedi ama ben kucağımda yıkıyorum daha rahat oluyor :)
Bende brahms için aynı dilekleri sunuyordum bir ara ama artık o da kâr etmiyor, hatta bebelerimden biri o kadar agresife bağladı ki geçen gün ona abe kaynana açtım baya neşelendi çocuk klasik müzik sevmiyor sanırım.
Dr istersen kullan dedi ama oğlum kabızlığa yatkın olduğu için cesaret edemedimSelam kizlar. Aranizda anti reflu mama kullanip bebegin kusmasi gecen var mi?? Benim is yerinde sagdigim sutler kucuk beye yetmemeye basladi. Muhtemelen haftaya mamaya baslayabiliriz.
Evet oyle maalesef .Gunduz oyun halisinda kendisi çıkarabiliyor gazini .Ama geceleri hic bir sey değişmedi. Ee gunduz de uykuya gecmesi cok zor oluyor .Yine uyumuyor yine.
Cool baby
Iyice damlasını bekliyorum, memede refleks emmesi yapmaya başladığı zaman uyanmıyor genelde. Bazen de koyarken uyanıyor, tekrar alıp uyutup tekrar koyuyorum. Eğer gazı varsa o zaman uyanıyor koyarken ya da yarım saat sonra. He bir de yüzüstü yatırıyorum, sırtüstü anında uyanıyor çünkü. Yüzüstü yatırınca kendisi istediği tarafa çevirip kafasını öyle uyumaya devam ediyor. Hatta o kafasını çevirirken ufak çaplı bir korku oluyor, uyanacak galiba diye ama nasıl rahat ediyorsa öyle ayarlayıp kafasını uyumaya devam ediyor. Bazen yarım saat, bazen 1 saat, gece uykusu niyetine uyuduğu sabah uykusunda 3 4 saat kadar sürebiliyor. Gazına bağlı aslında tamamen.yatagina koyarken uyanmiyor mu canim? Kucaktan yataga nasil gecis yaptin? Buyuk basari gercekten
bu arada abe kaynana çok iyiymiş , yavrucak senin duyguları anlamış.. Kv yanında da açsaydın .. Oğlan bunu çok sevdi diyeBende brahms için aynı dilekleri sunuyordum bir ara ama artık o da kâr etmiyor, hatta bebelerimden biri o kadar agresife bağladı ki geçen gün ona abe kaynana açtım baya neşelendi çocuk klasik müzik sevmiyor sanırım.
Sadece müzikle mi uyudu kendi kendine?İnşallah sana da yararı olur canım. Ven sabahtan beri tesadüf aynı müzikle iki kez uyuttum. Eğer daha da tutarsa rutini olur oğlumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?