2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alakasız olacak ama aklıma gelmişken yazayım dedim :) charlie chaplin bir psikopat Erol Taş ‘da dünyalar tatlısı bir adammış ya hayatta bazıleyler göründüğü gibi değil
Erol Taş'ı biliyorum ama Charlie Chaplin için hiç öyle bir şey duymadım canım ilk defa senden duyuyorum

Adetken süt azalıp sonra tekrar çoğalırmış.

Ya normalde kış sevmem ama bu yıl eve bebeğimle kapanıp sıcacık oturasım var. Umarım bu yıl es geçmez , pencereden yağan karı izleriz beraber :)
Geçen yıl ben hamileyim diye karın kökü kurudu. Bu sene yağar bence geçen yıl yağsa hamilelere izin olurdu da işe yarardı.

çocukları büyüttükten sonra hala aynı şekilde yersem diye ödüm kopuyor

Biliyorum onu ya :)))) Ata Demirer bkm de de izledim çok severim
Ben de çok severim , kaliteli adamın işleri , eyvah eyvahları kaç defa izledim bilmiyorum . Canlı izlemek kısmet olmadı, çok isterim :)
Yeme konusu öyle kalabilir, ben de korkuyorum
Geçen avmdeyiz, asansörden bebek arabalı genç bir kadın indi. Mini etekli , siyah parizyen çoraplı, saç makyaj gayet şık . Bir ona baktım bir bebek arabasına... Bi de kendime baktım demek isterdim ama korkudan bakamadım . Ben avmye gidebildiğime şükretmiştim oysa, kendimle ilgili tüm pozitif duygular bir anda buhar oldu. .Ama sonra kadın arabayı çevirdi , 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu vardı. O zaman bi umut ışığı yandı, ben de birkaç seneye böyle olurum belki dedim . Ama şu an susam sokağındaki kurabiye canavarından farkım yok

Geçen yıl ben hamileyim diye karın kökü kurudu. Bu sene yağar bence geçen yıl yağsa hamilelere izin olurdu da işe yarardı.
Hiç o yönden düşünmemiştim :)
Ben de koca şehirde yalnızım, bi tembel kocam var, pazarlık edip kar yağınca dışarı çıkıp oynayacağız dedim, kırk nazla kabul etti ve kar yağmadı. Bu yıl ...oynarız

İyaksamlar arkadaslar nevesta81 fatma_sibel ve diğer ek gıdalara geçiş yapan arkadaşlar benim oğlum daha önce 3 veya 4 günde bir kaka yapıyordu Bir haftadır ufak ufak ek Gıdalara geçtik bugün 3 kez normal kivamda kaka yaptı dün de 1 kez yapti.4 gündür öğlen meyve püresi ile hip pirinçliyi karistirip 4 5 yemek kaşığı.kadar yedi.Dun de patates ve havuç ile yaptigim sebze püresini yedi.Bugun bukadar cokkaka yapmasi kafama takıldı acana bağırsaklarıni mı yorduk.Genel olarak huysuzluk v.s hiç yok 3 4 gündür.
Önceleri kaka yapma günleri uzundu ve kakamiz mukuslu idi tahlil ile süt alerjisi şüphesi ile dr kilo alimini alt sinira yakın bulunca ek gıda önerdi....
Sizce sıkıntı olmuş mudur bu durum yaaa fazla mı yuklendim bi anda

Belki de güzel beslendiği için kaka sikligi arttı. Aklıma bu geldi canım. Çünkü benim oglumun iştahsızlığı gidip güzel beslenince daha sık kaka yapıyor. Tabii bu bir ölçüt değil yanlış anlaşılmasın ama az beslenen bebek sık kaka yapmaz yapamaz neyi cikaracak

Kızlar merhaba. Oğlum dün gece hiç uyumadı ağladı burnu tıkalı. Sabah okyanus suyu sıktım ce yıladım gün boyu aktı hala akıyot ama ne yapmam lazım başka? Yaşayan var mı burun akıntısı grip olmaz inş ateşi falan yok ama ne yapmam lazım

Organik diye geçtim aslında toz haline gelmiş mamanın organigi olsa ne olur, olmasa ne ama işte sebep bu yani şimdi bugün 2 numara evolvia aldım yine vazgeçip.
Bende cok kararsizim anne sutune en yakin evolvia diyorlar napalim valla nasipmis yani olmayinca olmazmis ben oyle duaunuyorum cok ugrastim cunku

Ewet aslında ben de öyle düşünüyorum da sizlerde neler oldu yine de merak ettim

NasilYarDiyeyim birde beni emerken inanılmaz karnı gurulduyordu su anda o da yok ve gayet keyifli bir bebek olmaya başladı.
Sanırım sadece emdigi donemlerde karnı ağrıyordu gazını çıkarmasına rağmen sıkıntısı oluyordu herhalde
Not:3.ç8cugum fakat ilk gibi acemi oldum resmen 7 yil ara verince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…