2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gercekten bazen buyuklerin yanlis yaptigi seyleri konusuyoruz ama dogru yaptiklari seyler de cokmus. Bir de kafalari rahatmis. Annem 6 cocuk buyutmus zaten kendisi olmus uzman. Ama tecrubelerinden faydalanmak nasip olmadi maalesef

iyi yapmissin canim, afiyet olsun. Bugun hava guzel gibi ya ben de kanguruya koyup hava aldirsam mi diye dusunuyorum ama kanguruyla daha hic disari cikmadim, kucakta da tasinmiyorlar artik zapt etmek zor
Sağol canım. Hiç düşünme çık. En fazla ağlar dönersin . Hava güzel evet 3 derece

Annem beni yatak odasina götürür pijama giydirirmis .Kadin uyku rutini yapiyormus .Ve hatya pispisla uyutuyormus.Uyku egitimini annemden alcam
Haşhaş ezip şekerle karıştırarak tülbente sarıp elime vermişler, emip uyuşur uyur kalır diye, kızın kime çektiği belli tabiki uyumamışım. Daha fazla verin diye ağlamışım

Benim demir normaldi en son ama değişmiş olabilir. Versem mi kararsız kaldım pazartesi sağlık ocağına gidicem sorayım olmazsa pazartesiden sonra başlarım artık

Bence anne cinsi her şeyi yanlış hatırlıyor. Benim kv bebek daha 2 günlükken kollarından sündürüp dik oturtmaya çalıştı ben babasına da yapıyordum diyerek. Annem zaten her Allah’ın günü ek gıda konusunda kafamı yiyor bize süt dahil her şeyi verirmiş de bilmem ne

Öff aynen benide eşim gece gerdi beni. ben urlaya annemin yanına gidicrm diye kendi kendime karar verip uyudum ama sabah kalkınca sinirim geçmiş oluyor vazgeçiyorum :) burada yazanlardan anladığım bu eş mevzusu herkesde aşağı yukarı aynı.

Benimki çok yardım ediyor ama iki tane bebe var etmek zorunda o konuda sıkıntı yok ama çok öfleye pöfleye iş yapıyor. Zaten bebekler mızmız bir tane daha mızmız çekemiyorum valla.

Aaa biz yatiyoruz unuttunmu

Bencede anlamak mumkun degil enteresan benimkide oyle yardim iatiycem diyebodu patliyor bende soyleniyorum.bu sefer cok konusuyor oluyor diyorum ya harp var :)))

Yok yemedim canim sevmediigim icin olmadi deneyeyimde bu tuLanmayi napicam

Ayy o daha kotu sende haklisin offf bizim derdimiz bitmez

hemoroid anladığım kadarıyla aynısı bende vardı yurt dışından bir ilaçla geçti çok tedavi gördüm geçiyor tektrar oluyor mayalı asitli hiç bir şey yememek gerek.o ilaçla bitti allaha şükür geçti.geçmiş olsun

Bunu tamamen kendimi eleştirmek için dedım yanlış anlaşılmasın :) bwl de neymiş gibi değil :) kızım 2014 temmuz doğumlu o zaman bu kadar ayyuka çıkmamıştı bazı şeyler yada ben farkında değildim şimdi o kadar abartı şeyler var ki şaşırdım ek gıda sürecine dair bın çeşit sey var yahu buna para mı dayanır bi kasık 70 lira nasıl olur anlamıyorum bilmiyorum ben mi saçma düşünüyorum ama siz ne diyorsunuz bu konuda

gercekten bazen buyuklerin yanlis yaptigi seyleri konusuyoruz ama dogru yaptiklari seyler de cokmus. Bir de kafalari rahatmis. Annem 6 cocuk buyutmus zaten kendisi olmus uzman. Ama tecrubelerinden faydalanmak nasip olmadi maalesef
benim snnemde iyivuyumuş dedi. 12 de uyuduğu 8 de kalktı dedim.. Ama arada uyanması di mi dedi. Uyandı mama için dedim olsun iyi uyumuş dedi kendi annem dedi. Siz de öyle uyuyordunuz dedi. Yeni itiraflar öğreniyorum ya da bana bir parmak bal sürüyor

Benim eşim de yardım eder, sabah 7 de biberon yıkar makineye koyar. Ama karışıyor da, neymiş söz hakkı olsunmuş :) ben de öyle gece bi dünya şey düşünüp sabah vazgeçiyorum. Hatta gece kafayı yatağa koyduğum gibi vazgeçtiğim de oluyor :)) uyuyorlar ya fosur fosur uyuyorlar ya, o batıyor. Bir de annelik babaların yaptığıyla hiç ölçülecek gibi değil. Ama ortak adımız ebeveyn :)
çok haklısın herşeyi para kaşığı tabağı falan çok pahalı gereçler.

Sen blw yapnışsın derken öyle gerçekten de. Eline tutuşturmasını sağlamak, bebeğin kendi kendine yemesi blw yöntemi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…