2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

serenity16 süpersiniz. Çok iyi yapmışsın. 3 dereceye ayrı bir koptum :)))) alıntılarken benim oğlan çığlık attı o yüzden böyle pirüpak oldu mesaj :)))
Ankara koşullarında 3 dereceyi mumla ararız yakında
Valla bi cesaret çıktım, iyi de oldu. Şimdi döndük daha . Oğlana selamlar, öpücükler

Bilmeden bwl yapmışım :) :) inşallah iştahlı bebekler olurlar da gerisi önemli değil zaten bi şekilde yerler iştahsız bebeğe hiçbir yöntem işe yaramıyor sanırım kuzenim var 3 yaşında et çiğnemeyi bılmıyor daha yemiyor çünkü

disari cikmaya cikmaya 3 dereceye guzel mi diyorum ben ya
Yok gerçekten güzel ya. Yani Ankaradayız, bu gerçeği atlamamak lazım .karşıki dağlar cenderme değil kar şu anda . Haftaya da biz insanların yaşadığı kısma kar geliyor diye duydum. ( insanız dimi hala ? Yamulmuyorsam öyleyiz)

katiliyorum canim. Yok niye yanlis anlaşilsin, herkes istedigini yapabilir sonucta. Benim butceme uymaz o kadari. Zaten hepimiz yagiyla kavrulmaya calisan kisileriz. Ben mesela 70 tl kasiga verene kadar organik yumurta almayi tercih ederim.

Senin bebeğinin rahatsızlığı geçtiğinde daha sakin olacak bence. Allah şimdiki yaşadıklarının hatrına bebeğine önce sağlık sonra sakinlik uysallık versin sabredecez herşeye başka çare yok
Amin inşallah. Sanki canı yanmasa çok sakin bir bebek olacak gibi geliyor bana da

iki kis once -17 dereceye kadar dusmustu. gecen sene desen fazla ilikti. Hava da ne yapacagini sasirdi yazik

Ankara koşullarında 3 dereceyi mumla ararız yakında
Valla bi cesaret çıktım, iyi de oldu. Şimdi döndük daha . Oğlana selamlar, öpücükler
Sağ ol canım benden de bol bol öpücükler

:))))

Charlie Chaplin kibarlığındaki yemek yiyişim Erol Taş'ın yemek yiyişine dönüştü diyim ben sana.

iki kis once -17 dereceye kadar dusmustu. gecen sene desen fazla ilikti. Hava da ne yapacagini sasirdi yazik
Evet bir dengesizlik var. Geçen sene dediğin gibi ılıktır, iki önceki yıldır sanırım, Öveçler'de -25 gördüm .Allahım ben bu havada nasıl hayatta kalıyorum , ılıman iklim canlısıyım ben demiştim

Kızlar zona bulaşıcımı ya? Kesin bileniniz var mı? KV zona olmuş gelirse diye soruyorum

Kızlar zona bulaşıcımı ya? Kesin bileniniz var mı? KV zona olmuş gelirse diye soruyorum
Çok geçmiş olsun cnm, Google amca diyor ki,
Zona bulaşıcı değildir. Ancak zonayaralarına temas eden kişiye bu hastalık zona olarak değil, eğer daha önce suçiçeği geçirmediyse suçiçeği olarak bulaşabilir. Suçiçeği geçirmiş ya da suçiçeği aşısı olmuş kişiler için isezona bulaşıcı bir hastalık değildir.

Ama bebekler için bilemedim cnm yaa

Evet canım ben de bebek için sordum. Bulaşıcı değil demiş eşime de ama, bebeğimi korumak zorundayım o yüzden de hiç aramıyorum. Arasam gelecek çünkü

Sağ ol canım benden de bol bol öpücükler

:))))

Charlie Chaplin kibarlığındaki yemek yiyişim Erol Taş'ın yemek yiyişine dönüştü diyim ben sana.

Alakasız olacak ama aklıma gelmişken yazayım dedim :) charlie chaplin bir psikopat Erol Taş ‘da dünyalar tatlısı bir adammış ya hayatta bazıleyler göründüğü gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…