2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaa tüh tek tek denemiş miydin bu besinleri

Offf nolcak bunların bu hali canım ya bizimki mesela kisa da uyusa uzunda uyusa 1 saate kalmadan tekrar uyumak isteyip huysuzluk yapiyor mızmız surekli insanlari yabancilayip dudak büzüyor surekli kucağımda durmak istiyor bir yere gitmek ve birinin gelmesi dusuncesi beni korkutuyor resmen huysuzluk yapicak die 3.cocuk beni resmen acemi etti
K.v resmen durmuyor diye dün kacti benim küçük okuldan alınacaktı bebegebakicak guya geldi baktı ki uyanık ben alırım bende durmaz simdi dedi bi temiz hava alicaktim yalan oldu sinir oldum resmen

yaa tüh tek tek denemiş miydin bu besinleri
İlk patates havuçla basladim 3 gün içti sonra diğerlerini tek tek ekleyerek 3 gun devam etti ve 1haftadir patates vermiyorum cunku zorlaniyzo yavrum Dr kayisi ver dedi amma degisen bir durum yok
Sabah 10 gibi hipp pirinçli veriyorum meyveyle z.yagi ve pekmez katip 50 CC suya 1.5 tatlı kaşığı mama koyuyorum kıvamlı olmasın zorlamasın died öğlende 2 gibi corba diğer zamanlarda istedigi kadar emiyo beslenme seklimiz böyle

acaba pirinçli mama mı böyle yapıyor?

Benim minnoş biraz duruldu canım ama dişleri mi geliyor kararsızım bir beyazlık var sanki ama tam emin olamıyorum :)) sadece eskisinden daha hırçın ısırıyor nesneleri ne dersin dişmi geliyordur ?
Beyaz nokta gibi birşey mi var, diş olabilir cnm erken çıkaracj gibi minik :)

Canım bende olanları söyleyim sana ek gıda için. Cam rende buharlı pişirme aparatı silikon kaşık 2tane uzun kollu önlük. 4tane giymeli kolsuz önlük 3 tane normal önlük 2 tane silikon önlük alıştırma bardağı var.
Vakumlu tabağa gerek görmedim şu an. Gerekirse alırım sonra.
Meyve sebze emziğine ben de baktım ama çok kullanışlı olmadığını yazmışlar söylemişler. Fileler çabuk eskiyor yedeklerini almak gerek sürekli diyorlar. Bi de onun file gibi değil silikon delikli çeşidi var o da ucuz bişey değildi ama 50liraydı sanırım. Gerek görmedim şu an.
Zaten yavaş yavaş gidicez ek gıdada o yüzden en gerekli gördüklerimi aldım ben şu an.

Kızlar oğlum burnundan gürültülü nefes alıyor. Tıkanıklık var sanırım ya. Ne yapmalıyım ??

Serum fizyolojik damlattım ama bişey olmuyor ki. Aspiratörle çekmeye çalıştım az bişey çıktı ve aşırı derecede ağladı oğlum canı mı yandı diye korktuk. İlk defa kullandım çünkü. Otribebenin. Onların yedek uçlarını mı alıcaz her seferinde ya? Tek kullanımlık çünkü. Siz nasıl yapıyorsunuz sürekli burun temizlersek yedek uca bi ton para veririz heralde!??

Ebebekteki markalardan bakabilirsin cnm, baby plus mıydı bebedor muyduı uygundu fiyatı cnm, geçmiş olsun ayrıca

Yedek almıyorm valla sıcak suya atiyorum 5 dk sonra bir güzel sıcak suyla yikiyorum içinin süngeri de dahil kulanniyorm yani gerçekten yedek uc surekli almak masraflı ben böyle çözüm urettim

bebeğini kafası yastığına gelecek şekilde yatır canım, genizine kaçmasın püskürtürken, ağzına parmağını kıstır senin parmağını emerken fizyolojik serumun çok tazdikli olmayacak şekilde burnuna sık tüpün 1/4 ü yetiyor iki burnuna da. Geri kalanını gün içinde kullanabilirsin bu arada ben büyük şişe serum aldım, ondan çekiyorum şırıngadan püskürtüyorum. Sıkar sıkmaz bebeğinin kafasını yan çevir genize kaçmasın yine.Sonra da aspiratörle çek sürekli değişik yerlere gelecek şekilde çek , bunu yaparken de bebişle konuş korkmasın. Ah ilk başlarda ne ağlattım bende ama sonra öğrendim.
küçük taze patates bebek patatesi diye satılıyor. Minik oluyor bunlar. Dilimleyip buharda pişirme aparatı var benim fırınımın LG solardoom fırın , onda buharda pişiriyorum 15 dakikada hazır oluyor. Yalnız patates pişti ama, yarın biraz daha sıcak su ekliycem püre yaparken damağa yapıştı sanırım, bir de uykusu vardı hevesle yemedi.

Geçmiş olsun, şimdi gördüm ben de acil şifa olsun.
Ek gıda için listen iyi, eksik olan alıştırma bardağı su içmesi için.
Silikon mama önlüğü çok işe yarıyor dökülenler akanlar önünde toplanıyor yıkayıp kaldırıyorsun önlüğü. Kollu önlük için erken zira deneyince göreceksin mama sandalyesine oturması bile büyük adım, bu yüzden al ama sonrası için kullanılır derim ben... ayrıca blw için yürek lazım normal püreyi bile boğazdan geçirirken öğürüyor blw ile benim bebek anca bir kaç ay sonra tanışır. Sizi bilemiyorum tabii belki daha kolay olur. Ben çatalla pütürlü yapıyorum elma püresi rende veriyorum zaten. O meyve süzgeçleri bir halta yaramıyor , oğlana file ile verdim ağladı bolcana bizim blw süreci daha orada bitti dokunacak çocuk... bu yüzden elini ağzına sokup püreyi iteklemesini daha keyifle izliyorum ben şahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…