- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #80.181
Bizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45Arkadaşlar, ek gıdaya tam geçenler, benim kızım eskisi gibi süt içmez oldu süt saati geliyor biberona vuruyor istemiyor ama ek gıda veriyim biberon yerine böyle değil hoş ek gıdayı dolu dolu da yemiyor, sizde bu durum var mı
dun benim kv elinde bez yikamadigina dua et diyordu. Ne yapayim yani, o esimin bezlerini yikadiysa benim ailem de benimkileri yikadi. O donemde herkes yikiyordu. Suanla kiyaslamak problem zaten. Ama cebinde akilli telefon var, kafan eskilerde kaldiysa onu da kullanma yani.
balkabagi, avokado, zeytinyagi onermisti bana kizlar.
Aynen cnm yaa, ek gıda oldu ana öğün :) yarın sadece yoğurt vereyim diyorum sütü unutmasa iyidirBizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45
Kesinlikle kabul etmiyor.
Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım
O da aklıma geldi ama henüz diş belirtisi yok, ilerleyen günlerde umarım düzelirÇok hafif azalma var emmede ama yine de emiyor güzel sayılır canım. Kızın diş çıkarıyor da olabilir o da iştahı azaltıyormuş.
Bir koşuşturma içinde geçiyor günler yok uykusu yok ek gıdası yok mızmızlıpı, yok kv sorunları ... bazen 'yeterr 'diyesim geliyor senin nasıl gidiyor :)Slm kızlar nasılsınız???
Kızımdan fırsat bulup giremiyorum malesef
Alt.katta oturan bir haftalık lohusa kadına yatılı kuduruk çocuklu misafir geldiüç gündür kıyamet kopuyor. Allah yar ve yardımcısı olsn
Bugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disindaAynen cnm yaa, ek gıda oldu ana öğün :) yarın sadece yoğurt vereyim diyorum sütü unutmasa iyidir
Bizimki en son sabah 7 de süt içmişti şuanda saat 21 45
Kesinlikle kabul etmiyor.
Sabah kahvaltı öğlen çorba yoğurt meyve derken yapacak yedirecek bişey kalmadı kaşık mamaları kullanmaya başladım
Ay bilmiyorum hala sesleri geliyor. Normalde çok sessiz insanlar. Misafirler cazgır. Kardeşim gelse çocuğuyla kovalardim heraldeO ne ya , ne işleri var kadının tepesinde , sözde sorsan yardıma gelmiştir.
Bir koşuşturma içinde geçiyor günler yok uykusu yok ek gıdası yok mızmızlıpı, yok kv sorunları ... bazen 'yeterr 'diyesim geliyor senin nasıl gidiyor :)
Yoğurt, elma suyu, muz püresi ,hipp pirinç unu muhallebi, bunları dönüşümlü veriyorum dolu dolu da yemiyor kereta, bir iki tane de kavanoz maması denedim boşalan kavanozle da çok işe yarıyor, senin menünün nasıl cnmBugün 4 saat aç bıraktım süt içsin diye ama yok. Tadını mı beğenmiyor yoksa artık biberonu mu istemiyor pek anlamadım. Sen ne veriyorsun çorba kahvaltı disinda
Ay bilmiyorum hala sesleri geliyor. Normalde çok sessiz insanlar. Misafirler cazgır. Kardeşim gelse çocuğuyla kovalardim heralde
Ya da soğuk kahve içiyoruz dimi, vah bizeSorma sorma benimde bazen yeter diyesim var , 3 gündür aklımda bir türk kahvesi var hâlâ içemedim
Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik mamasıYoğurt, elma suyu, muz püresi ,hipp pirinç unu muhallebi, bunları dönüşümlü veriyorum dolu dolu da yemiyor kereta, bir iki tane de kavanoz maması denedim boşalan kavanozle da çok işe yarıyor, senin menünün nasıl cnm
Süt düzenini yeniden sağlarsam çorbalara kıyma da eklicem ,süt içtiğinde de ek gıda Zorla yiyordu bir iki kaşık ama öğlen süt vermeyip çorba ve yoğurt yedirebiliyorum akşam süt içmiyor bu sefer de,kafamı karıştırdı bu durum , dediğin gibi başka da birşey kalmıyor aynı şeylerin türevleri oluyor :)Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik mamasısalça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum
hay yaşa, akıllı telefonu interneti ben de söyledim benim KV ye...hiç işine gelmiyor :)) varsa yoksa 3 tane doğurmuş. Biz bir tane doğurmuşuz... Sanki şikayet ediyorum... İşine baksa süper olacak ama kafa boş bir uğraş yok, pırıl pırıl geziyor.dun benim kv elinde bez yikamadigina dua et diyordu. Ne yapayim yani, o esimin bezlerini yikadiysa benim ailem de benimkileri yikadi. O donemde herkes yikiyordu. Suanla kiyaslamak problem zaten. Ama cebinde akilli telefon var, kafan eskilerde kaldiysa onu da kullanma yani.
balkabagi, avokado, zeytinyagi onermisti bana kizlar.
canım, muzun içine avakado ekle kabız olmuyor, avakado süper dışarı çıkartıyor. Bir dene seviyorsa.Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik mamasısalça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum
Sabah süt sonra kahvaltı irmikli karışım, öğlen çorba, ikindi kaşık maması, akşam kasik mamasısalça kullanamıyoruz, muz kullanamıyorum, patates kullanamıyorum zaten kabız olduğu için. Havuç ve kabak tamamen kakadan çıkıyor. Ben daha ne vereyim bilmiyorum
ona neymiş ya, sen cocuguna bebe biskuvisi yedirmek zorunda degilsin ki. Hep bir ben daha iyi anneyim'cilik oynama derdindeler ama komik oluyor.
Benim de gorumcem ben suni sancinin son demlerinde delirirken dedi ki, ee anne olmak kolay mi? Ama kendisi anne degil, dogum sancisini da bilmiyor hatta 1 kere bile kadin doguma muayene olmamis bir insanvalla fazla sabirliyiz, o an onu odadan kovmaliymisim bence
valla benim popo gobek aldi basini yurudu. Canim ne isterse aklima ne gelirse yiyorum ama bir gun dur diyip toparlayacagimi da biliyorum.
Sadece o gun bugun degil
Bosver takma, herkes ozgur, yerken onlara soracak degiliz
alternatifi de secmisama guzel tercih
karar verdiniz mi canim?
canim doktorumuz zeytini suda bekletip ezerek verin dedi, onu veriyorum gunde 1 tane. Evde labne yaptim, muhendisbaba paylasmisti yapimini instagramda, cok super tutturamasam da sulu mulu veriyorum. Ogunleri ailecek yerseniz ya da en azindan bebisinle ikiniz yerseniz daha iyi oluyor. Benimki de fazla miktarda yemiyor zorlamiyorum hic. Agzini acmak isterse açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?