2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Buda 3 boyutlu geçen ne güzel renklendirme yapmıştı doktor anlamıştım bugün yapmadı bunu anlayan var mı Eki Görüntüle 2084722
Hayırlı olsun canım oğluşunu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Belli oluyor ama burda kafası yok ayakları falan baya belli ama yada bana öyle geldi maşallah :))

Hayırlı olsun canım oğluşunu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Belli oluyor ama burda kafası yok ayakları falan baya belli ama yada bana öyle geldi maşallah :))
Sağol canım amin evet sadece ayaklarını cekmiş doktorum hepimiz sağlıcakla alırız inşallah

Sağol canım amin evet sadece ayaklarını cekmiş doktorum hepimiz sağlıcakla alırız inşallah
Oyy çok tatlı yaa
Her ultrason fotoğrafı görüşümde resmen mucize diyorum minicikler ama büyüyorlar, elleri ayakları parmakları yavaş yavaş takip etmek hem mucizeye tanık olmak hem heyecanlanmak
Ben biraz fazla heyecanlıyım sanırım :)

Evet canım rabbime binlerce şükür ben hem heyecanlı hem pimrikliyim o daha kötü

Benimde öyle gözüküyor bugün tam olarak cinsiyeti %100 erkek dedi sağlıklı olsunda artık erkek ismi arıyorum rüyalarımı hep kız bebekler süslüyordu

Hayırlı olsun cnm. Bende hep kız hayal ediyodum şimdi kendimi ‘oğlan anasıyım ben, kaynanayım’ diye şakayla karışık avutuyorum :)

Hayırlı olsun cnm. Bende hep kız hayal ediyodum şimdi kendimi ‘oğlan anasıyım ben, kaynanayım’ diye şakayla karışık avutuyorum :)
Aynen bende birde bizde kız çok sadece 1 erkek var erkek yeğenim ona diyordum askere giderken bende gelicem seni asla kızlara kaptırmam diyordum şimdi bende oğlan anası oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…