2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikili teste girdim bugün. Ense kalınlığı 1.3 dedi sanırım. Gayet güzel dedi. Burun kemiğini gösterdi. Kan sonuçları haftaya çıkacakmış.

Bu arada benim bebiş bi hareketler yaptı ki sormayın Kızlar doktor ultrasonu biraz gezdirdi filan ayakları elleri örümcek gibi dans etti resmen yaa sıpasanki bi rahat bırakın beni der gibiydi..ayyy hareket mi ediyor diye şaştım kaldım. İnş karnımızdan hissedeceğimiz günler de gelir.
Bi de 10gün önce yüzde 65 kız demişti,şimdi erkek ihtimali yüksek dedi. 1ay sonraki randevuda kesinleşir dedi. Hayırlısı bakalım

Maşallah canım gözünaydın sağlıcakla gelsin kuzucuk önümüzdeki ay kesinleşir artık cinsiyeti

Hayırlı olsun ay seninkide mi erkek :)))) kızlar çocuk futbol takımı kuralım bari temmuz 2018 anneleri olarak :)

Aynen benimde 3.gebelik banada oluyor insan unutuyor bu detayları demekki

Bende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.

Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.
Aynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.

Aynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.
Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyor

Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyor

Ankaralı annisler sogutozunde bebeğim diye bir mağaza varmış kapaniyormus yüzde 60 indirim varmis... Haziran annelerinde bir arkadaş yazmış da benim ilgimi çekti size de söyleyeyim dedim. Haftasonu gidip bakcam ins.

Doktorlar ilaçları kullanalım diye söylemiyor bence. Benim demir oranım gayet yüksekti zaten yarın almamayı deneyeceğim bakalım farkedecek mi?

Gece uykudan uyandırıyor bulantı ve kusuyorum bir gün almayacağım hapı aynı olursam birde senin gibi denerim.

Canım peki gece yatmadan aç olmak gerekiyor değil mi sabah bana da mide bulantısı yapıyor kahvaltı da pek bişey yiyemiyorum sonra gün boyu ağzıma su geliyor

Doktorlar ilaçları kullanalım diye söylemiyor bence. Benim demir oranım gayet yüksekti zaten yarın almamayı deneyeceğim bakalım farkedecek mi?
Bana 1 hafta kullanma bakalım ishal geçecek mi dedi. Bide daha vitaminleri yazmadan ben hap şurup kullanamıyorum yutamıyorum dedim iğneyi seve seve vurulurum kadın bana iğnesi yok korkutmak için de bu kan ilacını kullanmazsan doğumda kana ihtiyaç olursa elin pis kanını sana takarız dedi.

Senin demir eksikligin falan varmıydı peki kan değerlerin nasıldı

Bu sene erkek senesi :) allah önce hayırlısını sonra gönlünüzdekini versin işallah ..

Ben iki kızla ortalamayı biraz dengeledim :)

Hiç kilo almamıştım. Bulantı yaşamadığım içinde vermedim de. Bu sabah bir tartıldım 2 gün önceye göre 600 gr eklenmiş. Oh başladı sanırım artık kilo almalar. İkiz gebelikte 15-18 kg arası bir rakam var kafamda ama tabi daha çoook var ve yani hayaller ve gerçekler pek tutmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…