- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.141
Bu sene erkek senesi :) allah önce hayırlısını sonra gönlünüzdekini versin işallah ..
Aminn saglikla sihatle dogarlar insallahSağlıcakla gelsinler canım
Sizin ki erkek koleji olmuşBizde erkek çok, bi erkek daha geliyo. Gerçi benimki kesin değil ama, ihtimaller o yönde :)
Evet canım farkediyorum artık çok şükürLavanta_kokusu telefonu saga hafif caprazla simasini fark edeceksin kafasi elleri minnak ayaklari masallah
Maşallah canım gözünaydın sağlıcakla gelsin kuzucuk önümüzdeki ay kesinleşir artık cinsiyetiKızlar ikili teste girdim bugün. Ense kalınlığı 1.3 dedi sanırım. Gayet güzel dedi. Burun kemiğini gösterdi. Kan sonuçları haftaya çıkacakmış.
Bu arada benim bebiş bi hareketler yaptı ki sormayın Kızlardoktor ultrasonu biraz gezdirdi filan ayakları elleri örümcek gibi dans etti resmen yaa sıpa sanki bi rahat bırakın beni der gibiydi..ayyy hareket mi ediyor diye şaştım kaldım. İnş karnımızdan hissedeceğimiz günler de gelir.
Bi de 10gün önce yüzde 65 kız demişti,şimdi erkek ihtimali yüksek dedi. 1ay sonraki randevuda kesinleşir dedi. Hayırlısı bakalım
Bende yarın gıdıcem inşallah benımde bebegım iyidir çok merak ediyorum bundan sonra çok aravermıcem doktora kendımı bu sürede çok dınledım onun yerıne doktora gitmek daha mantıklı..Maşallah canımyarın bende gidicem inş bebegim iyidir
Kızlar ikili teste girdim bugün. Ense kalınlığı 1.3 dedi sanırım. Gayet güzel dedi. Burun kemiğini gösterdi. Kan sonuçları haftaya çıkacakmış.
Bu arada benim bebiş bi hareketler yaptı ki sormayın Kızlardoktor ultrasonu biraz gezdirdi filan ayakları elleri örümcek gibi dans etti resmen yaa sıpa sanki bi rahat bırakın beni der gibiydi..ayyy hareket mi ediyor diye şaştım kaldım. İnş karnımızdan hissedeceğimiz günler de gelir.
Bi de 10gün önce yüzde 65 kız demişti,şimdi erkek ihtimali yüksek dedi. 1ay sonraki randevuda kesinleşir dedi. Hayırlısı bakalım
Aynen benimde 3.gebelik banada oluyor insan unutuyor bu detayları demekkibu benim 3. gebeliğim... erken mi bilmiyorum ama bazen sağ kasığımda bir yerlerde bazen sol kasığımda bir yerlerde bir sertleşme oluyor... acaba bebişim ben burdayım mı diyor yaa tuhaf bişi bu sanki hiç hamile kalmadım yaşamadım bu duyguları
Aynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.Bende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.
Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.
Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyorAynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.
Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyorAynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.
Mide bulantısı duymuştum da ishal değil kabızlık yapar diye biliyordum ben. Herkeste değişik demek ki.Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyor
Doktorlar ilaçları kullanalım diye söylemiyor bence. Benim demir oranım gayet yüksekti zaten yarın almamayı deneyeceğim bakalım farkedecek mi?Aynı ilaçları kullanıyoruz canım doktoru aradım ilaçtan olduğunu sanmıyorum ishalin diyor yan etkilerine baktım kabızlık ishal diye yazıyor doktorlar bazen insanın sabrını sınıyor maalesef.
Gece uykudan uyandırıyor bulantı ve kusuyorum bir gün almayacağım hapı aynı olursam birde senin gibi denerim.Kesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyor
Canım peki gece yatmadan aç olmak gerekiyor değil mi sabah bana da mide bulantısı yapıyor kahvaltı da pek bişey yiyemiyorum sonra gün boyu ağzıma su geliyorKesinlikle gynoferon yapıyor içiniz rahat etsin ben gece alıyorum mide bulantısini artırmasın diye sabah hem renk olarak hemde ishal gibi oluyor
Bana 1 hafta kullanma bakalım ishal geçecek mi dedi. Bide daha vitaminleri yazmadan ben hap şurup kullanamıyorum yutamıyorum dedim iğneyi seve seve vurulurum kadın bana iğnesi yok korkutmak için de bu kan ilacını kullanmazsan doğumda kana ihtiyaç olursa elin pis kanını sana takarız dedi.Doktorlar ilaçları kullanalım diye söylemiyor bence. Benim demir oranım gayet yüksekti zaten yarın almamayı deneyeceğim bakalım farkedecek mi?
Senin demir eksikligin falan varmıydı peki kan değerlerin nasıldıBana 1 hafta kullanma bakalım ishal geçecek mi dedi. Bide daha vitaminleri yazmadan ben hap şurup kullanamıyorum yutamıyorum dedim iğneyi seve seve vurulurum kadın bana iğnesi yok korkutmak için de bu kan ilacını kullanmazsan doğumda kana ihtiyaç olursa elin pis kanını sana takarız dedi.
Bu sene erkek senesi :) allah önce hayırlısını sonra gönlünüzdekini versin işallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?