2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan ilacı siyah çıkarır canım koku da ondan olabilir fazla demir emilmez atılır hemen. Yine de doktora sor olur mu herhangi bir ağrın sizin var mı?
Hiç bir ağrım yok sadece ishal yüzünden karnım gırıl gırıl doktora sordum şimdi ishal vitaminlerden değildir 1 hafta kullanmayı kes düzelmezse gel dedi

Ben bunları kullanıyorum kokmasın dediğim için bunları vermişti 6 gündür kullanıyodum daha yeni böyle oldu ishal ilaçtan değil deyince daha çok korktum şimdi

Eklentiler

• EE251C71-F69A-49A1-AE9C-CDE95A85260B.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
Bebek önden gittiğinde doğum tarihi de değişiyormuş kızlar benimde önde. Ama doktor ilerleyen zamanlarda dengeleyebilir gününü gelişimi ona göre şekil alabilir o yüzden erken diye düşünme demişti eğer ilerleyen zamanlarda da öndeyse ona göre Tarihi de değişecek.

o zaman ben bu gidişle haziran annesi olacağım

İkili tarama diye söylediniz dimi? 20. Haftada galiba ayrıntılı bir tarama yapılıyor. O1 saat civarı sürüyor diyorlardı. Acaba o mu sandılar? Ben de 260 tl ödicem benim de 10 Ocak

O sanamazlar çünkü kaçıncı haftada olduğumu sordular 9+6 dedim, 23 olacağa kadar gelmeniz gerekir dediler.doktorumda 1. Trimester taraması demiş, olmadı yarın tekrar arayıp sorarım☺

bu benim 3. gebeliğim... erken mi bilmiyorum ama bazen sağ kasığımda bir yerlerde bazen sol kasığımda bir yerlerde bir sertleşme oluyor... acaba bebişim ben burdayım mı diyor yaa tuhaf bişi bu sanki hiç hamile kalmadım yaşamadım bu duyguları

Kızlar dün 10. Haftada devlet hast gittim bir kontrol için doktor görüntü verdi ama ben dünden beri bakıyorum neresi ne tarafı anlamadım , anlayan varsa bir bakıversin

Aynen canım Allah cezalarını verdin geçen özürlü bayan inmeden kapıyı kapattı kadın kıstı yazık feryat fiyan pislikler bir daha binmem tövbe olsun

Evdeysen cok ayakta durma hapşırırken ayaklarini karnina dogru cek siddetini hafiflet gecmis olsun canim
Partnerim biliyor öğrencilerin agir oldugu icin kendimi korumam lazim adam isten kaciyorum sanmasin diye soyledim .Bir de dusuk tehlikemden dolayi rapor aldigimda mudure mesaj atmıştım.Aynen raporda acik acik yaziyor memurun cenesi dusuk zaten soylemistir birilerine .Hos okulun yarisi hamile zaten ben 12.kisi filan

kızlar vitamin ilacı olarak doktor size ne verdi ?
Bunu sabah sordum kimse söylemedi. Vinalac kullaniyorum ben

maşallah maşallah canım çok sevindim ,kilo kaybın biraz fazla olmuş ama inşallah toparlarsın..

o zaman ben bu gidişle haziran annesi olacağım
Benimde öyle gözüküyor bugün tam olarak cinsiyeti %100 erkek dedi sağlıklı olsunda artık erkek ismi arıyorum rüyalarımı hep kız bebekler süslüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…