2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorlar ilaçları kullanalım diye söylemiyor bence. Benim demir oranım gayet yüksekti zaten yarın almamayı deneyeceğim bakalım farkedecek mi?
Bence de canım demirin şuan yüksek bir iki gün alma hiçbir eksiklik cekmezsin bakalım düzeliyor musun. Sonra yine baslarsin. Hem doktora gittiğinde kesin bir şekilde bundan oluyor diyebilirsin

Bence de canım demirin şuan yüksek bir iki gün alma hiçbir eksiklik cekmezsin bakalım düzeliyor musun. Sonra yine baslarsin. Hem doktora gittiğinde kesin bir şekilde bundan oluyor diyebilirsin
Aynen canım haftaya kadar işe gidebilecek duruma geleyim diye uğraşmalıyım biraz. Bu şekilde evden çıkamıyorum.

Ayrıca benim kan degerlerim düşük maalesef içmek zorundayım.Sizin değerler normal ama ileriki haftalarda 8htiyac olacak bebek gelişmeye başladıkça o yüzden şimdiden içmekte fayda var bulantıları çok yoğun yaşıyorsanız 1.2 hafta icmeyince birşey kaybetmezsiniz herhalde

Kızlar bana herhangi bi ilaç,vitamin vs vermedi doktorum. Ben de aklıma gelip sormadım bugün. Siz neler kullanıyorsunuz?doktor tahlillerde sıkıntı gördüğü için mi verdi? Sadece folik asit içiyorum ben o kadar. Unuttu mu acaba bana ilaç vermeyi doktor???

Bugün 10. Haftam bitti ve 2,5 kg almışım Mide bulantılarından yedim karbonhidratları bir haftata 2 kilo aldım. Kilo sorun ya

Kızlar merhaba.Ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda? Bir sürü teoriler var iyice kafam karıştı. Aslında öğrenmenin önemi yok da insan merak ediyor işte
12 haftada dogru ve guzel resimle nuba bakilir ona göre tahmin yapilir

Ben bunları kullanıyorum kokmasın dediğim için bunları vermişti 6 gündür kullanıyodum daha yeni böyle oldu ishal ilaçtan değil deyince daha çok korktum şimdi
Canım ishal ilaçtan değil diye kim dedi.yani hamileyiz diye sürekli kabız olacak değiliz dimi 2 hafta önce bende olmuştum ishal 2 gün sürdü sonra devam. Bazen ya üşütüyoruz ya yediğimiz şeyden olabiliyor

Canım bulantı için me verdi doktor ben özele gidince doktor yazdı eczaneye gittim 25 tl dedi almadım pahalı geldi

Cnm bn progesatn vajinal kullanıyorum 8 ocakta bırakıcam...
Folik asiti bıraktordı.. onum yerine demir+folik asit+kan 3ü bir arada hap verdi.. başka bişey kullanmıyorum şimdilik

Canım doktor dedi daha doğrusu özel olmasına rağmen görüşemediğim doktor yani asistanına ulaşıyorum asistanı aracılık yapıyor ishal olması ilaçtan değil 1 hafta bırakıp kullanmasın denesin demiş ikinci bir soruya fırsat kalmadı tabii bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…