2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hey maşallah bildiğin ağzı burnu besbelli kuzunun ayrıca yüzünde tam erkek siması var 41 kere maşallah kuzuma kocaman olmuş
Sağol canım amin inşallah seninki de en kısa Zamanda kendini belli eder birde 3 boyutlu verdi doktorum onu hiç anlamadım dur onuda atayım herkese sordum kimse anlayamadı

Ben bunları kullanıyorum kokmasın dediğim için bunları vermişti 6 gündür kullanıyodum daha yeni böyle oldu ishal ilaçtan değil deyince daha çok korktum şimdi
Bende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.

kızlar vitamin ilacı olarak doktor size ne verdi ?
Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.

Buda 3 boyutlu geçen ne güzel renklendirme yapmıştı doktor anlamıştım bugün yapmadı bunu anlayan var mı

Bende aynı durumdayım elevit veya gynoferon yapıyor diye düşünmüştüm.

Bana elevit verdi birde omega3 olarak regenesis max verdi.
Demir ilacı mideni bulandırıyor mu canım merak ettim bana bugün vermedi doktorum daha çok bulantı yapar diye

O sanamazlar çünkü kaçıncı haftada olduğumu sordular 9+6 dedim, 23 olacağa kadar gelmeniz gerekir dediler.doktorumda 1. Trimester taraması demiş, olmadı yarın tekrar arayıp sorarım☺
Canım senin ikiz gebelikti diye hatırlıyorum ikizlerde kan testi yapılmıyor, yapılsa bile doğru sonuç vermiyor. Sadece ultrasonla bakılıyor benim ikili testim böyleydi 10 dakika sürdü sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı. Sadece bu işlem için çok fazla bir rakam. Ben 80 tl verdim.

Demir ilacı mideni bulandırıyor mu canım merak ettim bana bugün vermedi doktorum daha çok bulantı yapar diye
Ben o ilacı aldığımdan beri safra kusuyorum ama doktor bu konuda renk vermedi ikiz olduğun için değerlerin düşecek alman lazim dedi konuyu kapattı bende ondan şüpheleniyorum

Çok sevindim. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…