2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi bende yaşıyrm iki gündür aralıklı bıçak batması gibi oluyor bugün adet ağrısı gibi daha çok bende adet günüm diye ona yordum canım iyidir inşallah bebişlerimiz

Sancı bende de var dünden beri ara ara. Ama hamile kalmasaydım regl olmam gereken zamandayım, o yüzdendir diye düşündüm. Çoğumuza oluyor demek ki endişelenecek bir şey yoktur.

Mesleğe göre bı de hamilelik sürecine göre değişir sanırım. Mesela masa başı olsa isim hamileligim de sorunsuz ilerliyorsa ben elimden geldiğince o izni doğumdan sonraya sarkitirim. daha uzun süre maaş almış olunuyor. Ücretsiz izne cikmayacaklar için de bebiş biraz daha büyümüş oluyor. Ama benim mesleğim ayakta ordan oraya koşturma eğilme kalkma cekistirme o yüzden mumkunati yok. Bir arkadaşım geç ayrılmak istedi izne öyle de yapti ama izne ayrıldıktan iki gün sonra suyu geldi erken doğum yaptı. Bilsem calismazdim yatardim bebek de daha büyümüş olurdu karnimda diyo.

Bende de var bir kaç gündür nedendir anlayamadım ince sızı şeklinde bir ağrı iki gün kaldı benimde randevuma iki gün nasıl geçicek diye düşünüyorum bende
Benim işim masabaşı çok fazla yoğunluğum da yok onun için doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum iznimi bebeğimle daha çok zaman geçirebilmek için daha sonra mecbur çalışmaya devam edicem çünkü.

Eşim işten gelirken reçetesesiz alıcak.. teşekkür ederim

Aslında olabilir canım eski çalıştığım yerle de görüşebilirim beni 2-3 ay idare ederler hem işleri kolaylaşır bu dönemler zaten yoğun oluyor işlerine gelebilir olmadı marketlere başvururum.
Bende öyle yapıcam canım eski çalıştığım yerle bi görüşeyim hayır diyeceklerini sanmıyorum hem onlarda bu dönemde yoğun oluyor
Eski işyerimle görüşücem canım eğer olmazsa markete başvuru yapıcam part timeda olabilir benim için rahat olur günde 3-4 saat bile olsa kafam dağılır
Temmuz annelerini bi apartmanda toplayalim kizlarrr kimse sıkılmazzz
Aslında çok iyi olur :))
cnm söylemezsen etik olmaz, söylersen işe almayabilirler sıkıntılı biraz
söylemeye devam edicem canım 1 ay daha ararım bakalım kısmet artık :)

Ben öğretmenim tam yaz tatiline denk geldiği için 8 hafta önceden kullanacağım doğumdan sonrada ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Hem yaz sıcaklarında evde olmuş olurum malum izmirde mayısta başlıyor sıcaklar.

bendede başladı unutkanlık bi cümle söyleyeceğim aklıma gelmiyor yarım saat

doğum izni süresi geldiği an çıkıcam açıkçası artık hareket etmek istemiyorum dün bel ağrım dan ağlayarak uyudum bugün topallayarak seans yaptırdım evde olanlar kolay işi olanlar çok sanslisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…