- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.341
Aynı şeyi bende yaşıyrm iki gündür aralıklı bıçak batması gibi oluyor bugün adet ağrısı gibi daha çok bende adet günüm diye ona yordum canım iyidir inşallah bebişlerimizYaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee
Mesleğe göre bı de hamilelik sürecine göre değişir sanırım. Mesela masa başı olsa isim hamileligim de sorunsuz ilerliyorsa ben elimden geldiğince o izni doğumdan sonraya sarkitirim. daha uzun süre maaş almış olunuyor. Ücretsiz izne cikmayacaklar için de bebiş biraz daha büyümüş oluyor. Ama benim mesleğim ayakta ordan oraya koşturma eğilme kalkma cekistirme o yüzden mumkunati yok. Bir arkadaşım geç ayrılmak istedi izne öyle de yapti ama izne ayrıldıktan iki gün sonra suyu geldi erken doğum yaptı. Bilsem calismazdim yatardim bebek de daha büyümüş olurdu karnimda diyo.çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
cnm söylemezsen etik olmaz, söylersen işe almayabilirler sıkıntılı birazdoğru söylüyorsunuz ama ben muhasebeciyim zaten evrak işleri dışında iş veren bi firmam olmadı daha önce
Bende de var bir kaç gündür nedendir anlayamadım ince sızı şeklinde bir ağrı iki gün kaldı benimde randevuma iki gün nasıl geçicek diye düşünüyorum bendeYaaa kızlar kasiklarinda agri kramp giren varmi. Benim bugün sık oluyo da dün biseyim yoktu bugün var. Kontrolümede daha 10 gün var. Okadar çok merak ediyorum ki bebegimi yarın da devam ederse beklemeyip gidecem. Ama normal mi yaa evhamlaniyorum yinee
Benim işim masabaşı çok fazla yoğunluğum da yok onun için doğum sonrasına saklamayı düşünüyorum iznimi bebeğimle daha çok zaman geçirebilmek için daha sonra mecbur çalışmaya devam edicem çünkü.çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
Eşim işten gelirken reçetesesiz alıcak.. teşekkür ederimkafana çok takıldıysa ve doktorunla irtibata geçemiyorsan ara sağlık ocağını doktor illa ki bir bilgi verir seni yönlendirir kuzum takma kafanı... üstelik sanmıyorum ki 2 3 gün içmesen bir sıkıntı olacak sonuçta vitamin yani
Aslında olabilir canım eski çalıştığım yerle de görüşebilirim beni 2-3 ay idare ederler hem işleri kolaylaşır bu dönemler zaten yoğun oluyor işlerine gelebilir olmadı marketlere başvururum.Özellikle muhasebe gibi nitelik gerektiren ve işe, işterine, mükelleflere, defterlere aşinalık gerektiren bi işse, kimse 4 ay çalışacak personele yatırım yapmak istemez, haklı olarak.
Bence evden yürütebileceğin işlere yada sirkülasyonu çok olan sektörlere, market, mağaza gibi kasiyerlik için başvurabilirsin özel durumunu belirterek.
Bende öyle yapıcam canım eski çalıştığım yerle bi görüşeyim hayır diyeceklerini sanmıyorum hem onlarda bu dönemde yoğun oluyorİş başvurusunda dolduran formlarda sağlık bölümü oluyor oraya doğruyu yazmak zorundasın. Yani iş verenlerde hamile birini ne yazık ki tercih etmez. Benim işim İnsan Kaynakları olduğu için biliyorum bırakın hamileyi yeni evli kadınları bile istemiyor patronlar genelde
En iyi ihtimal eski çalıştığın yerleri yada tanıdığın birini ayarlayıp part time iş olur. Hem çok yorulmamış olursun.
Eski işyerimle görüşücem canım eğer olmazsa markete başvuru yapıcam part timeda olabilir benim için rahat olur günde 3-4 saat bile olsa kafam dağılırher ne kadar mesai saatleri için sabahın köründe kalıp akşam eve yorulmuş gelmek ve de yorgunluktan bayılmak zor olsa da evden dışarı çıkmak, farklı ortama gitmek temiz hava almak bulantılara iyi geliyor ben böyle gözlemledim. hamile olduğunuzu ise söylemek zorundasınız ama bunu pat diye söylemek yerine 6 aylık bir dönem için çalışmak istiyorum diyebilirsiniz. kurumsal firmalar muhtemelen böyle bir teklife sıcak bakmazlar ama tahmin ediyorum defacto,lcw,bim a101 gibi öğrencilerin falan part time da .çalışabildiği yerlerde 6 aylık bir süre için çalışabilirsiniz. tabi bu gibi yerlerde ayakta durma ya da koşturma gibi şeylere hazır olun. ya da part time çalışabileceğiniz diğer iş ilanlarına bakın sizinki geçici bir dönem oalcak uzun soluklu olmayacak sonuçta. boş durmak iyi olmuyor evet.
Aslında çok iyi olur :))Temmuz annelerini bi apartmanda toplayalim kizlarrr kimse sıkılmazzz
söylemeye devam edicem canım 1 ay daha ararım bakalım kısmet artık :)cnm söylemezsen etik olmaz, söylersen işe almayabilirler sıkıntılı biraz
cimsiyet tahmininde bulunan varmiKizlar doktordan geldim
ne dedi doktor canım ?Kizlar doktordan geldim
benzetme yapti ama sizin tahminlerinizde benim icin onemline dedi doktor canım ?
inan hiç anlamıyorumbenzetme yapti ama sizin tahminlerinizde benim icin onemli
Canım diğer topiktede yazdım nubunu çok secemedim ama şekil olarak uzun duruyor erkek olabilir diyorum.Rabbim sağlıkla gonlundekini nasip etsin ınş.benzetme yapti ama sizin tahminlerinizde benim icin onemli
dok tora sordum cinsiyetini en basta belli degil dedi sonra kiza benziyi dedi tam kizmi dedim buyuk ihtimal dedi 4.kiz geliyoCanım diğer topiktede yazdım nubunu çok secemedim ama şekil olarak uzun duruyor erkek olabilir diyorum.Rabbim sağlıkla gonlundekini nasip etsin ınş.
insallah dedigin cikar canim keseyede erkek demistin doktor yanilirCanım diğer topiktede yazdım nubunu çok secemedim ama şekil olarak uzun duruyor erkek olabilir diyorum.Rabbim sağlıkla gonlundekini nasip etsin ınş.
Ben öğretmenim tam yaz tatiline denk geldiği için 8 hafta önceden kullanacağım doğumdan sonrada ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Hem yaz sıcaklarında evde olmuş olurum malum izmirde mayısta başlıyor sıcaklar.çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
bendede başladı unutkanlık bi cümle söyleyeceğim aklıma gelmiyor yarım saatSizde unutkanlık, dalgınlık başladı mı? Her gün yeni yeni saçmalıklar yapıyorum. Telefonumu evde unutuyorum. Biriyle buluşacağımı unutuyorum vs. Bu sabah her gün gittiğim çevre yolunda çıkmam gereken çıkışı atladım ilk defa, sabah sabah bilmedim yollarda macera yaşadım. Hayırlısı korkmaya başladım kendimden.
doğum izni süresi geldiği an çıkıcam açıkçası artık hareket etmek istemiyorum dün bel ağrım dan ağlayarak uyudum bugün topallayarak seans yaptırdım evde olanlar kolay işi olanlar çok sanslisinizçalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
Doktorun ne dedi canım ? Herşey yolunda mıKizlar doktordan geldim
Baska yokmu canim o gordugum kordon degilse erkek gibiKızlar bebişimin ultrasonuna tahmın yapacak varmı 11+6 olmusuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?