2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi bende yaşıyrm iki gündür aralıklı bıçak batması gibi oluyor bugün adet ağrısı gibi daha çok bende adet günüm diye ona yordum canım iyidir inşallah bebişlerimiz
Bende de arada oluyo adet sancısı gibi. inşallah canim yaa hamile kalinca çok evhamli oldum kontrollerde ayda bire düşünce merak ediyorum

Ahh sorma senin yine az kalmış benim daha çok var elimizde olsa 2 günde bir doktora gidecez bide ilk hamilelik olunca daha da acemi oluyo insan

Buna simdiden karar vermek cok zor ki caliscam calisabilir raporu alip dogum sonrasina ilave ettireceğim dersin saglik durumun el vermez belki 8 haftadan once bile rapor kullanmak zorunda kalirsin .Ya da tam tersi o vakit gelince kendini iyi hissedersin çalisma gucu bulur calismaya devam edersin .Mesela benim riskim hala kalkmadi belki doguma yakin da riskli olcak calisamazsin diyecek dr .Zaten oyle ya da boyle ücretsiz izin alcam bebegimi kimseye birakamam cok korpeyken

Bizim 9.haftadaki görüntümüze cok benziyor masallah minik kuzuya
Gecmiş olsun canım dikkat et gebe olmasak çalışmak güzel ya
Sagol canim cok sukur kazasiz belasiz gelebildim evime

Ara ara batmalar oluyor cnm damar cekiyor gibi bugunde servise binerken kadinin birinin cantasina kafa gömdüm merdivende kala kaldim karnim kasildi pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…