2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

114 canım sınır 118 miş şimdi kağıda baktım
Benim degerim de o civarda referans araligi 180 den basliyor bendeki tahlil kağıdında. Liseden beri ilaçlarla yukseliyor sonra düşüyor. 5.haftadan beri her hafta bir kez dodex yaptiriyorum .Bol bol ceviz kirmizi et süt ürünleri ve baklagil tuketmeye çalış canim ihmal etme

Ah sorma canım bulantı ve kusmadan 5 kg vermişim zaten iştahım sıfır beni mahvetti doktorum şunu söyledi kimi vücudlar hamileliği yabancı olarak görüp atmaya çalışıyormuş o yüzden kendini beslenmeden kesiyormuş maalesef Doğuma girerken bile kusan bulantı yaşayan varmış dün aldım bulantı ilacı şükür bugün kahvaltı-öğle yemeği ve akşam yemeği yedim zorluyorum artık boğazımdan geçmiyor su ile geçiyor etrafımda kimsenin hamileliği böyle olmamıştı ne bileyim onları kıskanmıyor değilim

O zaman tek care igne cunku ben de ceviz biraz yiyorum ama et yiyemiyorum pişik olsa yerim de çiğden tiksinip pişiremiyorum

O zaman tek care igne cunku ben de ceviz biraz yiyorum ama et yiyemiyorum pişik olsa yerim de çiğden tiksinip pişiremiyorum
Evet tek çare iğne canım maalesef yemek zaten yapamıyorum ablam hergün geliyor pişirmeye geçen hafta ailecek grip oldular gelemedi mecbur kuru ekmek meyve ve peynir yedim mutfağa bile adım atmıyorum bulantı oluyor onun arkasından kusma

Ne guzel benim ablam bana 5 saat uzaklikta hamileligimi bile goremiycek belki .Allah ablandan razi olsun

Sorma o iç yanması bende de var özellikle yaz meyvesi canım çekiyor buz gibi serin olsa diye rüyalarıma giriyor
Ben ruyamda hep cinsiyet görüyorum yiyecekleri ruyamda gormeye gerek yok bir anda pat kokusu burnuma geliyor nasil istiyorum ama simdiye kadar 3 4 kez oldu buldu esim kolay seylerdi insallah olmaz zor seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…