2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bayanlar bişi sorucam sahanda yumurta yesek bişi olur yani beyazı pişmiş sarısı pişmemiş yada kayısı kıvamında bazı yerlerde okudum sakıncalı diye et yumurta balık tavuk bunlar iyi pişmiş olmalı diye

Bana dr um hayvansal gidalarin cok iyi pisirilmis olmasına dikkat etmelisin demisti .

Yememelisin canım, haşlanmışı bile kayısı kıvamında yememeliyiz.

Yememelisin canım, haşlanmışı bile kayısı kıvamında yememeliyiz.
Bulantım olmadığı zaman canım istiyo bana bana yemeyi ama daha ağzıma sürmedim poğaça falan yapıyorum kek vs gibi şeylerde yiyebiliyorum geçen Menemen’de yiyebildim az bişi zaten 3 gün iyiyim 2 gün kötüyüm iyi olduğum zaman yiyebildiğimi yiyiyorum çok şükür sağolun kızlar neyse artık Doğuma kadar allahın izniyle ertelicem

Maalesef geçmedi zaten 5 kg vermişim keşke iştahımda olsa oda Yok

Bende 12 haftaya kadar öyleydim canım, 13e girdim geçti şükür. Sizlerinki de işallah öyle olur. Gerçi ben şu anda da ilk etapta tiksindiğim et, ıspanak, brokoli falan yiyemiyorum. Midem bulandığından değil de tiksinmişim bi kere malesef

Maalesef geçmedi zaten 5 kg vermişim keşke iştahımda olsa oda Yok
Canım Allah yardımcımız olsun. Ben bir haftadır daha iyiyim 6 kilo vermiştim 2 kilosunu bu hafta almışım. Bu hafta iki defa istifra ettim sadece. Ara ara özellikle akşamları bulantım oluyo ama eskiye nazaran çok iyiyim darısı başına. İnşallah geri gelmez bulantılı günler gelirse yeniden tam hayal kırıklığı.

Kizlar ben yumurta yiyemiyorum sutu sade icemiyorum ya kakaolu olcak ya icine muz koycam .Böyleyken bile zorlaniyorum .Sadece yogurt yiyebiliyorum

Kizlar bu gyno ferro sanol nasil bi ilac ictgmden beri kusuyorum . Kusmalarim bitmisti yine basladi napcm boyle
Geçen hafta benimde aynı olmuştu canım simdi hem bünye alıştı hemde 1 haftadır gece yatarken aç karnına içiyorum. Kusmalar bitti şükür. Ilk hafta kötü geçiyor ama sonra bitiyor. Insallah sende de aynı olur

Benim kan sulandırıcı hergün oluyor göbeğim mosmor oldu artık. Prolutan haftada bir. Karnın büyüdümü benim biraz büyüdü artık hamile pantalonu giyiyorum.

Arkadaşım çok canımdandı ama ilk gebeliğimi kaybettiğimde öğrendi ve ben bilmiyorum diye tartıştı o acımın acısının içinde sonra bu ikincisini zaten 3 ay olana kadar kimseye söylemedim ben kimse miyim dedi babam abilerim eşimin ailesinden de mi ötesin yani onlar çok isteyip bilmiyorken en can alıcısı da (Neymiş efendim kanaması varmış bu hahane değilmiş) bu cümleyle dostluğumun bittiğini anladım canı yanan anlar sadece. Ama beni dünden beri çok üzdü affetmiycem bebeğime yazık 2018 yepyeni sayfa açtım bizi gerçekten seven insanlar yanımız da olsun hep

Kesinlikle doğru kararı almışsın bizden önemli kimse yok şu dünyada bunu anlayıp buna göre yaşamak lazım insanlar maalesef çok kötü kalpli olmuş.

Çok uzuldum gerçekten kisirlastirmamistiniz sanirim eğer öyleyse keske kisirlastirsaydiniz. Hem kedilerin ömrü uzuyor benim iki kedimde disi ve kisir ikisinide çok seviyorum. Acaba araba falanmı carpmisti
Evet kısırlaştıramamıştık işler dolayısıyla. Veteriner hekim bile net bi sey soyleyemedi. Iç kanamasıda vardı... çok tesekkur ederiz. Esim bi tane daha aliririz demisti ama ben korkuyorum artik. Cunku onada baglandiktan sonra kaybedersem cok kotu olurum. Sizde kedilerinizi benim yerime öpün olur mu

valla ben yiyorum umarım bişey olmaz muhakkak günde 1 yumurta dedi doktor ama nasıl olacağını söylemedi tavadada yapıyorum haşlamada

Amin canım inşallah en kısa sürede biter bu bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…