- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.981
Bana dr um hayvansal gidalarin cok iyi pisirilmis olmasına dikkat etmelisin demisti .Günaydın bayanlar bişi sorucam sahanda yumurta yesek bişi olur yani beyazı pişmiş sarısı pişmemiş yada kayısı kıvamında bazı yerlerde okudum sakıncalı diye et yumurta balık tavuk bunlar iyi pişmiş olmalı diye
Günaydın bayanlar bişi sorucam sahanda yumurta yesek bişi olur yani beyazı pişmiş sarısı pişmemiş yada kayısı kıvamında bazı yerlerde okudum sakıncalı diye et yumurta balık tavuk bunlar iyi pişmiş olmalı diye
Amin inşaallah canimGünaydın kızlar nasılsınız...
Bulantıları olanlar inşallah yeni yılda bitip gider mutlu mutlu sohbetler ederiz...
Bulantım olmadığı zaman canım istiyo bana bana yemeyi ama daha ağzıma sürmedim poğaça falan yapıyorum kek vs gibi şeylerde yiyebiliyorum geçen Menemen’de yiyebildim az bişi zaten 3 gün iyiyim 2 gün kötüyüm iyi olduğum zaman yiyebildiğimi yiyiyorum çok şükür sağolun kızlar neyse artık Doğuma kadar allahın izniyle ertelicemYememelisin canım, haşlanmışı bile kayısı kıvamında yememeliyiz.
Maalesef geçmedi zaten 5 kg vermişim keşke iştahımda olsa oda Yok14 haftalık olmuşsun hala mı geçmedi azamadı da mı valla bende kendimden korkmaya başladım benimde hala bulantım var yemek yiyebiliyorum ama sürekli bulanıyo 2 oğlumda bu kadar uzun sürmedi bulansın kussam diye bakıyordum bunda geçmiyor ne zaman geçecek diye ağlıyorum resmen
Evet iyi pişirilmesi lazım yoksa sıkıntıBana dr um hayvansal gidalarin cok iyi pisirilmis olmasına dikkat etmelisin demisti .
Bulantım olmadığı zaman canım istiyo bana bana yemeyi ama daha ağzıma sürmedim poğaça falan yapıyorum kek vs gibi şeylerde yiyebiliyorum geçen Menemen’de yiyebildim az bişi zaten 3 gün iyiyim 2 gün kötüyüm iyi olduğum zaman yiyebildiğimi yiyiyorum çok şükür sağolun kızlar neyse artık Doğuma kadar allahın izniyle ertelicem
Canım Allah yardımcımız olsun. Ben bir haftadır daha iyiyim 6 kilo vermiştim 2 kilosunu bu hafta almışım. Bu hafta iki defa istifra ettim sadece. Ara ara özellikle akşamları bulantım oluyo ama eskiye nazaran çok iyiyim darısı başına. İnşallah geri gelmez bulantılı günler gelirse yeniden tam hayal kırıklığı.Maalesef geçmedi zaten 5 kg vermişim keşke iştahımda olsa oda Yok
Geçen hafta benimde aynı olmuştu canım simdi hem bünye alıştı hemde 1 haftadır gece yatarken aç karnına içiyorum. Kusmalar bitti şükür. Ilk hafta kötü geçiyor ama sonra bitiyor. Insallah sende de aynı olurKizlar bu gyno ferro sanol nasil bi ilac ictgmden beri kusuyorum . Kusmalarim bitmisti yine basladi napcm boyle
Benim kan sulandırıcı hergün oluyor göbeğim mosmor oldu artık. Prolutan haftada bir. Karnın büyüdümü benim biraz büyüdü artık hamile pantalonu giyiyorum.Progestan fitil, 10 günde bir proluton iğne, 3 günde bir clexane iğne, magnezyum, d vitamin sprey ve multivitamin. Her gittiğimde ilaç süreleri açılıyor. Bu hafta çarşamba gidicem işallah bitirir ilaçları valla delik deşik oldum.
Arkadaşım çok canımdandı ama ilk gebeliğimi kaybettiğimde öğrendi ve ben bilmiyorum diye tartıştı o acımın acısının içinde sonra bu ikincisini zaten 3 ay olana kadar kimseye söylemedim ben kimse miyim dedi babam abilerim eşimin ailesinden de mi ötesin yani onlar çok isteyip bilmiyorken en can alıcısı da (Neymiş efendim kanaması varmış bu hahane değilmiş) bu cümleyle dostluğumun bittiğini anladım canı yanan anlar sadece. Ama beni dünden beri çok üzdü affetmiycem bebeğime yazık 2018 yepyeni sayfa açtım bizi gerçekten seven insanlar yanımız da olsun hepÇok can dostun değilse bence görüşme canım çünkü seni anlaması gerekiyordu ben ilk can arkadaşıma söyledim öğrendiğim gibi ve apartmandakiler biliyo memleketten uzaktayız düşün ailelelere bile söylemedik Ablam duyunca oda çok Kızılca’m Emin’im ama kızsın çünkü eşimin aileside bilmiyo kim kızarsa kızsın umrumda değil ben nazara inanırım kötü niyetli değilim allah biliyo o arkadaşında fazla tepki vermiş bence anlaması gerekirdi
Kesinlikle doğru kararı almışsın bizden önemli kimse yok şu dünyada bunu anlayıp buna göre yaşamak lazım insanlar maalesef çok kötü kalpli olmuş.Arkadaşım çok canımdandı ama ilk gebeliğimi kaybettiğimde öğrendi ve ben bilmiyorum diye tartıştı o acımın acısının içinde sonra bu ikincisini zaten 3 ay olana kadar kimseye söylemedim ben kimse miyim dedi babam abilerim eşimin ailesinden de mi ötesin yani onlar çok isteyip bilmiyorken en can alıcısı da (Neymiş efendim kanaması varmış bu hahane değilmiş) bu cümleyle dostluğumun bittiğini anladım canı yanan anlar sadece. Ama beni dünden beri çok üzdü affetmiycem bebeğime yazık 2018 yepyeni sayfa açtım bizi gerçekten seven insanlar yanımız da olsun hep
Evet kısırlaştıramamıştık işler dolayısıyla. Veteriner hekim bile net bi sey soyleyemedi. Iç kanamasıda vardı... çok tesekkur ederiz. Esim bi tane daha aliririz demisti ama ben korkuyorum artik. Cunku onada baglandiktan sonra kaybedersem cok kotu olurum. Sizde kedilerinizi benim yerime öpün olur muÇok uzuldum gerçekten kisirlastirmamistiniz sanirim eğer öyleyse keske kisirlastirsaydiniz. Hem kedilerin ömrü uzuyor benim iki kedimde disi ve kisir ikisinide çok seviyorum. Acaba araba falanmı carpmisti
Maalesef öyle kimse kimsenin iyiliğini istemiyor sadece ben diyorlarKesinlikle doğru kararı almışsın bizden önemli kimse yok şu dünyada bunu anlayıp buna göre yaşamak lazım insanlar maalesef çok kötü kalpli olmuş.
valla ben yiyorum umarım bişey olmaz muhakkak günde 1 yumurta dedi doktor ama nasıl olacağını söylemedi tavadada yapıyorum haşlamadaGünaydın bayanlar bişi sorucam sahanda yumurta yesek bişi olur yani beyazı pişmiş sarısı pişmemiş yada kayısı kıvamında bazı yerlerde okudum sakıncalı diye et yumurta balık tavuk bunlar iyi pişmiş olmalı diye
Amin canım inşallah en kısa sürede biter bu bulantılarCanım Allah yardımcımız olsun. Ben bir haftadır daha iyiyim 6 kilo vermiştim 2 kilosunu bu hafta almışım. Bu hafta iki defa istifra ettim sadece. Ara ara özellikle akşamları bulantım oluyo ama eskiye nazaran çok iyiyim darısı başına. İnşallah geri gelmez bulantılı günler gelirse yeniden tam hayal kırıklığı.
Yiyebiliyorsan ne mutlu sana canım ben iki türlüde yiyemiyorumvalla ben yiyorum umarım bişey olmaz muhakkak günde 1 yumurta dedi doktor ama nasıl olacağını söylemedi tavadada yapıyorum haşlamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?