2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya bu sekerle basim belada ne yesem cikio aksamlari seker cikan arkdslar napiosunuz?
Canm bnm de şeker yüksek ama açken yüksek çıkıo dengelemeye çalışıorm tatlı hiç yemiyorum meyve olarak da ekşi elma iyi geliyo dediler onu yiyorm ekmek yersem meyve yemiyorum meyve yersem ekmek yemiyorum ama çok zor allah yardmcmz olsn

Canım mont için hamilelikte bu tasarım iyi fikir ama ben modelini beğenemedim nedense beğenip almışsın belki daha güzeldir gerçekte güle güle kullan tatlım bu arada bende hamilelik pantolonları giyiyorum inanılmaz rahatlar

Model secenegim olsa ben de başka alırdım canim eskisehirin sogugunda her sabah her akşam yuricem mecburen dolgulu. H&mde dolgulu daha güzel vardı ama çok daha pahalıydı ve hamilelikten sonra giyilmeyecekti. Burasi ayaz olmasa aslında panço falan da alınabilir göbek de kapanır her türlü.

Merhaba hanımlar. Sizi uzun süredir ara ara takip ediyorum. Yazmaya da niyet etmiştim lakin küçük hanimla telefonu paylasamiyoruz. Şimdi fırsat bulmuşken temmuz annesi olarak bi kaç şey paylasayim dedim. Bulantı sorunlarınızı okudukça çok üzüldüm. Ben kendim de yaşıyorum ama o kadar yoğun değil şükür. Şöyle bazı tecrübeler edindim kendi adima: kendimi her zamankinden sıcak tutmak mesela bi kat daha fazla giyinmek gibi.. bulantiyi bi derece baskilamaya sebep oluyor. Her bunye farklidir elbet. Umarim birinin işine yarar. Mutlu sağlıklı gebelikler..

Haklısın canım o konuda Allah kolaylık versin aman şekil olmasında sağlık olsun en iyisini yapmışsın o zaman güle güle giy gerek yok ya hamilelikte ciddi paralar harcamaya onun yerine bebişine alırsın eksiklerini tamamlarsın

bnmde aclikda sknt yok tokluk 160dan asai gormuorum cnm valla cildircam aclikdan karnm gurulduo surekli. pihtilasma igneside kullaniorum bide insulin baslariz derse delik desik olcam doğuma kadad

bnmde aclikda sknt yok tokluk 160dan asai gormuorum cnm valla cildircam aclikdan karnm gurulduo surekli. pihtilasma igneside kullaniorum bide insulin baslariz derse delik desik olcam doğuma kadad
İnş insülin iğnesine gerek klmaz cnm diyorum ya çok zor gerçktn benimde karnım akşma kadar gurul gurul ama açlığımı elma yoğurt ayran gbi şeylerle geçiriyorum malesef

Kızlar ne bulantım geçti nede iştahım var Of çok kötüyüm

Çok can dostun değilse bence görüşme canım çünkü seni anlaması gerekiyordu ben ilk can arkadaşıma söyledim öğrendiğim gibi ve apartmandakiler biliyo memleketten uzaktayız düşün ailelelere bile söylemedik Ablam duyunca oda çok Kızılca’m Emin’im ama kızsın çünkü eşimin aileside bilmiyo kim kızarsa kızsın umrumda değil ben nazara inanırım kötü niyetli değilim allah biliyo o arkadaşında fazla tepki vermiş bence anlaması gerekirdi

Kızlar ne bulantım geçti nede iştahım var Of çok kötüyüm
14 haftalık olmuşsun hala mı geçmedi azamadı da mı valla bende kendimden korkmaya başladım benimde hala bulantım var yemek yiyebiliyorum ama sürekli bulanıyo 2 oğlumda bu kadar uzun sürmedi bulansın kussam diye bakıyordum bunda geçmiyor ne zaman geçecek diye ağlıyorum resmen

Günaydın kızlarr.. bu yıl bizim yılımız olsun
Bulantısı olan arkadaşlar zamanla azalacağını düşünyrm benmde ara ara bulantım oluyor ama tabi ki başlardaki gibi değil.. sizinde gün gün azalacaktır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…