- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.021
İnşallah geçer canım bulantilarin biran önceYiyebiliyorsan ne mutlu sana canım ben iki türlüde yiyemiyorum
canım herseyin içinde hormon var yediklerimizi sağlıklı diye dusunsekte değil muhakkak bişeyler var içinde mecburen yiyoruzSanki iki oğlumdada yiyiyordum gibi hatırlıyorum hiç yemeklerimden kısmamıştım üstelik ilk oğlumda herşeyi bu kadar takip edemiyordum herşeyi yedim ne bilim şimdi nerdeyse herşey yasak
geçmiş olsun canımO kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Hadi ya kabızlık mı zaten var bide ilaç yaparsa yandık valla öff öteki bebelerde hiç bu kadar olmamıştım ya bu ne böyleBana doktorum 8mgligini vermisti ama eczaci onermedi cok agir dedi, 4 mg dil ustunde eritileni verdi. Bulantiyi bi 5 -6 saat kesio, en buyuk problemim sampuan sabun sivi sabun kokusu benim, biraz azaltio ilac icerken ama asiri kabizlik yapti bende. Hatta acildeki serumlarin icine karistiriolar hep zofrani, ayni sekilde kabizlik yapti. İnsallah sen faydasini gorursun tabi.
Bı dene bakalım belki geçirir ama ilaç sonuçta bu yemek yiyebiliyorsan kusmuyorsan bulantin azaldiysa elinden geldiğince içme canimBenim bulantım azaldı tamamen bitmedi ama kusmuyorum inşallah bulantımı tamamen keser koku beni mahvediyor ama ona etki etmeyecekse ne anlamı var bilemedim
Umarım en kısa Zamanda biter bulantılarEn korktugum sey okulda carsida avm de kusmak .Esimle avm geziyoruz market bolumunde bir de balik pisirme çıkarmışlar öggg öggg attim kendimi dışarı igrencti
Geçmiş olsun canımO kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Canım benim Allahım bebeğini sana bağışlasın yavrun seninle birlikte sen içini rahat tut bende de oldu kanama geçti bırakma kendini dualarım seninle çok geçmiş olsunO kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatirsin inşallahO kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Hoşgeldin canım. Bir kişi dna testiyle öğrendi sanırım. Bir iki kişiye de tahminde bulunuldu. Ben haftaya carsamba öğrenmeyi planlıyorum bebek 17. haftaya girecekMerhaba hanımlar bende temmuz annesiyim sat 7 Kasım bebisinin cinsiyetini öğrenen varmı
Bu mu canım ilaç.içini okudum gebelikte kullanımı tavsiye edilmez diyoBı dene bakalım belki geçirir ama ilaç sonuçta bu yemek yiyebiliyorsan kusmuyorsan bulantin azaldiysa elinden geldiğince içme canim
Benimde fazla abarttığımı düşünenler var bişey demiyorlar ama anlıyorum kim ne düşünürse düşünsün boşverdim allah biliyor eşimde biliyor bu bana yeterBenim de bulanti kusma son gaz devam. Yemek kokusu goruntusu hatta dusuncesi bile midemi bulandiriyor. Peynir ekmek makarnayla hayatimi surduruyorum. Mutfaga girmek bile eziyet. Kaynim, eltim, kv hepsi benim nazli kaprisli oldugumu dusunuyor. Gerci esek gibi ise gittigimi pis ofis tuvaletlerinde rezil oldugumu goren yok.
Aynen canm bi ters hareket yapıyrm acaba bişey olmuşmudur ya da ogün bulantım olmadysa..hep bi korku hali Allaha emanetler artk canm bidahaki kontrole kadar bu böyle devam edecek sonra inşallah hareketlerini takip edicez ozaman biraz daha rahatlarz diye düşünyrmkizlar ya sizdede hep korku varmi acaba yasiomu die ben ultrasona grmeden atamiorum korkuyu nasil atlatcam
Evet canım aynen bu ilaç. Dr reçete etti valla. bütün ilaçlarda aynı şey yaziyo.Bu mu canım ilaç.içini okudum gebelikte kullanımı tavsiye edilmez diyo
Doktorun yazdığı 6 tablet yazıyordu 25 tl bu 48 tl 10 tablet doğrumu acaba kafam karıştı seninki birebir aynı mıEvet canım aynen bu ilaç. Dr reçete etti valla. bütün ilaçlarda aynı şey yaziyo.
Dr kabızlık için bir ilaç yazdı bana prospektusunde gebelikte rahim kasılmaları ağrıları kabızlıkta kullanılır falan yazıyor ama onda bile birkaç satır sonra da gebelikte kullanımı tavsiye edilmez yazıyor...
Benim de bulanti kusma son gaz devam. Yemek kokusu goruntusu hatta dusuncesi bile midemi bulandiriyor. Peynir ekmek makarnayla hayatimi surduruyorum. Mutfaga girmek bile eziyet. Kaynim, eltim, kv hepsi benim nazli kaprisli oldugumu dusunuyor. Gerci esek gibi ise gittigimi pis ofis tuvaletlerinde rezil oldugumu goren yok.
dimi cok mu acaba paranoyagim diye dusunmeye baslamiatm artk. biranonce hareketlerini hissetsek buraz rahatlarz en azindan insallah rabbim goz acip kapayincaya kadar cabuk getrr o gunleri pskljm dayanmjo :)Aynen canm bi ters hareket yapıyrm acaba bişey olmuşmudur ya da ogün bulantım olmadysa..hep bi korku hali Allaha emanetler artk canm bidahaki kontrole kadar bu böyle devam edecek sonra inşallah hareketlerini takip edicez ozaman biraz daha rahatlarz diye düşünyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?