2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yiyebiliyorsan ne mutlu sana canım ben iki türlüde yiyemiyorum
İnşallah geçer canım bulantilarin biran önce
Sanki iki oğlumdada yiyiyordum gibi hatırlıyorum hiç yemeklerimden kısmamıştım üstelik ilk oğlumda herşeyi bu kadar takip edemiyordum herşeyi yedim ne bilim şimdi nerdeyse herşey yasak
canım herseyin içinde hormon var yediklerimizi sağlıklı diye dusunsekte değil muhakkak bişeyler var içinde mecburen yiyoruz

geçmiş olsun canım

Hadi ya kabızlık mı zaten var bide ilaç yaparsa yandık valla öff öteki bebelerde hiç bu kadar olmamıştım ya bu ne böyle

Benim bulantım azaldı tamamen bitmedi ama kusmuyorum inşallah bulantımı tamamen keser koku beni mahvediyor ama ona etki etmeyecekse ne anlamı var bilemedim
Bı dene bakalım belki geçirir ama ilaç sonuçta bu yemek yiyebiliyorsan kusmuyorsan bulantin azaldiysa elinden geldiğince içme canim

Geçmiş olsun canım

Canım benim Allahım bebeğini sana bağışlasın yavrun seninle birlikte sen içini rahat tut bende de oldu kanama geçti bırakma kendini dualarım seninle çok geçmiş olsun

Merhaba hanımlar bende temmuz annesiyim sat 7 Kasım bebisinin cinsiyetini öğrenen varmı

Hepimizin bir şikayeti var ya halbuki hiç rahatsızlığı olmayan hamileler görüyorum etrafımda... Kabızlığım geçer gibi olmuştu ama gecmiyorrrr kuru kayısı yiyordum o iyi gelmişti yani tam duzeltemedi ama... Sonra kasinti başladı bileklerimde alerji yaptı heralde dedim bıraktım. Şimdi ne yersem yiyeyim ilaç da içiyorum dr verdi ama yok... İki günde bir kusuyorum ben de hala, bulantı da kimi günler az oluyor. bu halime çok şükür 8-9. haftalar ne kadar kötüydü

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatirsin inşallah

Benim de bulanti kusma son gaz devam. Yemek kokusu goruntusu hatta dusuncesi bile midemi bulandiriyor. Peynir ekmek makarnayla hayatimi surduruyorum. Mutfaga girmek bile eziyet. Kaynim, eltim, kv hepsi benim nazli kaprisli oldugumu dusunuyor. Gerci esek gibi ise gittigimi pis ofis tuvaletlerinde rezil oldugumu goren yok.

Bı dene bakalım belki geçirir ama ilaç sonuçta bu yemek yiyebiliyorsan kusmuyorsan bulantin azaldiysa elinden geldiğince içme canim
Bu mu canım ilaç.içini okudum gebelikte kullanımı tavsiye edilmez diyo

Eklentiler

• 6B35C46C-1255-41F9-9A26-6DDE7EFAD451.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 48
Benimde fazla abarttığımı düşünenler var bişey demiyorlar ama anlıyorum kim ne düşünürse düşünsün boşverdim allah biliyor eşimde biliyor bu bana yeter

kizlar ya sizdede hep korku varmi acaba yasiomu die ben ultrasona grmeden atamiorum korkuyu nasil atlatcam
Aynen canm bi ters hareket yapıyrm acaba bişey olmuşmudur ya da ogün bulantım olmadysa..hep bi korku hali Allaha emanetler artk canm bidahaki kontrole kadar bu böyle devam edecek sonra inşallah hareketlerini takip edicez ozaman biraz daha rahatlarz diye düşünyrm

Bu mu canım ilaç.içini okudum gebelikte kullanımı tavsiye edilmez diyo
Evet canım aynen bu ilaç. Dr reçete etti valla. bütün ilaçlarda aynı şey yaziyo.
Dr kabızlık için bir ilaç yazdı bana prospektusunde gebelikte rahim kasılmaları ağrıları kabızlıkta kullanılır falan yazıyor ama onda bile birkaç satır sonra da gebelikte kullanımı tavsiye edilmez yazıyor...

Doktorun yazdığı 6 tablet yazıyordu 25 tl bu 48 tl 10 tablet doğrumu acaba kafam karıştı seninki birebir aynı mı

Boşver onların anlayışsızlığını, çok şükür içinde bir can taşıyorsun. İnşallah azalır şikayetlerin. Bende mutfaktan özellikle buzdolabindan tiksiniyorum. İyi ki amerikan mutfak değil mutfağım sürekli öğürürdüm herhalde. Çok şükür hiç kusmadim ama mide bulantim sürekli var. Ve hiç geçmeyen kabızlığım...

dimi cok mu acaba paranoyagim diye dusunmeye baslamiatm artk. biranonce hareketlerini hissetsek buraz rahatlarz en azindan insallah rabbim goz acip kapayincaya kadar cabuk getrr o gunleri pskljm dayanmjo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…