- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.001
Bende menemen şeklinde sadece yiyebiliyorum yumurtayıYiyebiliyorsan ne mutlu sana canım ben iki türlüde yiyemiyorum
Aynen cnm bende senin gibiyimMaalesef geçmedi zaten 5 kg vermişim keşke iştahımda olsa oda Yok
Boşver takma cnm arama sorma ne hali varsa görsün nefret ediyorum böyle herşeye alınan çıt kırıldım insanlardan,daha insanın enerjisini düşürmeyeArkadaşım çok canımdandı ama ilk gebeliğimi kaybettiğimde öğrendi ve ben bilmiyorum diye tartıştı o acımın acısının içinde sonra bu ikincisini zaten 3 ay olana kadar kimseye söylemedim ben kimse miyim dedi babam abilerim eşimin ailesinden de mi ötesin yani onlar çok isteyip bilmiyorken en can alıcısı da (Neymiş efendim kanaması varmış bu hahane değilmiş) bu cümleyle dostluğumun bittiğini anladım canı yanan anlar sadece. Ama beni dünden beri çok üzdü affetmiycem bebeğime yazık 2018 yepyeni sayfa açtım bizi gerçekten seven insanlar yanımız da olsun hep
Ya kizlarr bu karnimin sisligi nezman gecicek sanki 5 aylim hamileyim gibi sis
Benimde öyle canım kuru ekmek peynir zeytin ablamlar hem çalıştı hem gezdi hem yediler şehirdışına bile gittiler arkadaşlarımda öyle ama benimki böyle geçiyor çok üzülüyorum doktor ara ara ye dedi umarım olur en kısa Zamanda kurtuluruz inşallahAynen cnm bende senin gibiyimhiç iştah yok yemekle hiç işim yok sırf midem boş kalıp istifra etmiyim diye çerez peynir ekmek portakal felan yiyorum henuz çorba icebilmis bile değilim,çevremde kimsenin böyle hamileliği olmamıştı bende şaşırıyorum normal mi diye :) ama tabi en baştaki gibi asla değil başlarda ölüyorum sanmıştım buna da şükür
Amin cnm aminnnn ..şehir dışı da neymis dışarı çıkıp üzerime bişeyler almaya bile korkuyorum heryer herkez kokuyor :) ama bu ay geçer artk diye ümit ediyorum inşallah :)Benimde öyle canım kuru ekmek peynir zeytin ablamlar hem çalıştı hem gezdi hem yediler şehirdışına bile gittiler arkadaşlarımda öyle ama benimki böyle geçiyor çok üzülüyorum doktor ara ara ye dedi umarım olur en kısa Zamanda kurtuluruz inşallah
Bende öyle toplu taşıma araçları ,marketler her yer kokuyorAmin cnm aminnnn ..şehir dışı da neymis dışarı çıkıp üzerime bişeyler almaya bile korkuyorum heryer herkez kokuyor :) ama bu ay geçer artk diye ümit ediyorum inşallah :)
Bir daha asla aramam kendisi arasa yazsa da cevap vermem artık çünkü menfaati bitti ben artık evlendim başka şehirdeyim istediği gibi herşeyine koşturamıyorum işi bitti benleBoşver takma cnm arama sorma ne hali varsa görsün nefret ediyorum böyle herşeye alınan çıt kırıldım insanlardan,daha insanın enerjisini düşürmeye
Mide bulantim benim de gecmio, kusmalar azaldi ikiye uce dustu ama mide agrisindan uyuyamiyorum bile. Ne yapsam gecmio, ilaclar bile fayda etmio. Ne zmn gecicek, hic umudum yok artik.Benimde geçmedi bulantılarım, kusmalarım azaldı ama şimdi yeni şeyler çıkıyo midemde ağrı oluyo ve yanma oluyo bunlara çok beter şeyler
Sanki iki oğlumdada yiyiyordum gibi hatırlıyorum hiç yemeklerimden kısmamıştım üstelik ilk oğlumda herşeyi bu kadar takip edemiyordum herşeyi yedim ne bilim şimdi nerdeyse herşey yasakvalla ben yiyorum umarım bişey olmaz muhakkak günde 1 yumurta dedi doktor ama nasıl olacağını söylemedi tavadada yapıyorum haşlamada
Ben bugün yedim bir şey olur mu ki acabaGünaydın bayanlar bişi sorucam sahanda yumurta yesek bişi olur yani beyazı pişmiş sarısı pişmemiş yada kayısı kıvamında bazı yerlerde okudum sakıncalı diye et yumurta balık tavuk bunlar iyi pişmiş olmalı diye
En korktugum sey okulda carsida avm de kusmak .Esimle avm geziyoruz market bolumunde bir de balik pisirme çıkarmışlar öggg öggg attim kendimi dışarı igrenctiBende öyle toplu taşıma araçları ,marketler her yer kokuyoryarın endokrin kontrolüm var şimdi den sıkıntı stres oldum nasıl gideceğim hastanede bulantım kusmam olur mu diye
Bana doktorum 8mgligini vermisti ama eczaci onermedi cok agir dedi, 4 mg dil ustunde eritileni verdi. Bulantiyi bi 5 -6 saat kesio, en buyuk problemim sampuan sabun sivi sabun kokusu benim, biraz azaltio ilac icerken ama asiri kabizlik yapti bende. Hatta acildeki serumlarin icine karistiriolar hep zofrani, ayni sekilde kabizlik yapti. İnsallah sen faydasini gorursun tabi.Zofran kullanan hamişler bakarmısınız eşim dayanamadı aldı bu bulantı ilacını akşam getirecek sorum şu bulantıyı ne derece geçiriyor yada azaltıyor ve koku hassasiyetide ortadan kalkıyormu bulantıda var ama her zaman olmuyo ama koku heran var beyaz sabun kokusunda boğuluyorum resmen bazı parfüm oda kokusu sigara özellikle eşimle nikahımız düşecek yakında töbe töbe
Epeydir kullanıyorum canım ama koku hassasiyetini goturmedi haftam ilerledikçe kendi azaldı sadece. Kusma sayısını düşürüyor o bir gerçek bulantı kısmında da bazen işe yarıyor azalıyor tamamen bitmese de ama bazi günler hiç kesmediği oluyor. Biraz şans işi yani benim bunyemde etkisi böyle oldu. Kimilerinde kusmayi da azaltmiyo.Zofran kullanan hamişler bakarmısınız eşim dayanamadı aldı bu bulantı ilacını akşam getirecek sorum şu bulantıyı ne derece geçiriyor yada azaltıyor ve koku hassasiyetide ortadan kalkıyormu bulantıda var ama her zaman olmuyo ama koku heran var beyaz sabun kokusunda boğuluyorum resmen bazı parfüm oda kokusu sigara özellikle eşimle nikahımız düşecek yakında töbe töbe
Sakin ol o igne yapılınca kanama duruyor .Benim de cok kanamam oldu .Atese dikkat etmek lazim surekli kontrol altinda olmalisin canim aman dikkat etO kadar kötüyüm ki kızlar Boğaz ağrım var demiştim geçen hatırlarsanız günlerdir ateşler içindeyim serumlar yedim iğneler ve bugün kahverengi akıntım oldu doktorum hemen proluton iğne yaptırdı bana o kadar çok korkuyorum ki bebeğime nolur dua edin kızlar yarın doktora gidicem
Benim bulantım azaldı tamamen bitmedi ama kusmuyorum inşallah bulantımı tamamen keser koku beni mahvediyor ama ona etki etmeyecekse ne anlamı var bilemedimEpeydir kullanıyorum canım ama koku hassasiyetini goturmedi haftam ilerledikçe kendi azaldı sadece. Kusma sayısını düşürüyor o bir gerçek bulantı kısmında da bazen işe yarıyor azalıyor tamamen bitmese de ama bazi günler hiç kesmediği oluyor. Biraz şans işi yani benim bunyemde etkisi böyle oldu. Kimilerinde kusmayi da azaltmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?