2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle giysin minnoş kız kıyafetleri inşallah gönlünden geçen olur :)
Kız demişti doktor değişmezse durum hayırlısı olsun kız olmasa da ikisini yeni bebek sahibi olacak etrafımda doğum yapacak çok kişi var onlara hediye götürürüm artık diğer ikisi erkeğe de olur zaten

Ben bebişim için şimdiden bişeyler aldım bakalım geldiklerinde güzel çıkacaklar mı bide cinsiyet netleşmedi ama duramadım valla

hayırlı olsun canım ama bunşar hep kız bebiş için ,doktor kız gibi mi dedi :) yazmıştım ama zaten cevap vermişsin yukarda .Allah sağlıklı sihatli kucağına almak nasip etsin..

Çok uzuldum gerçekten kisirlastirmamistiniz sanirim eğer öyleyse keske kisirlastirsaydiniz. Hem kedilerin ömrü uzuyor benim iki kedimde disi ve kisir ikisinide çok seviyorum. Acaba araba falanmı carpmisti

Ya kızlar çok canım sıkıldı şimdi siz biliyorsunuz düşük tehlikem kanamam vardı ve ben bebeğimi kimseye söylememiştim şimdi 3 ay oldu ailem ve eşimin ailesi biliyor bide bugün evlenene kadar çok samimi olduğum ama evlenince bana hep ters tepki veren arkadaşıma (eskiden kardeşim derdim o derece) sürpsiz hamileyim diye doğum gününü kutladım ve bana neler neler saydıbu zaman oldu da 3 ay olmuşta bana yeni mi söylüyorsun kıskanıcam mı sandın fesatlık mı yapıcaktım sanki ya diyorum zor zamanlar geçirdim ilk bebeğimi kaybettim bu da kanamalıydı bu bebeğimi de kaybetmekten korkuyordum kimseye söylememe kararı aldım diyorum ben kimsemiyim falan filan ağzına gelenleri saydı ben sevinir sanmıştım ama çok üzüldüm ve gerildim resmen benle tartıştı en son yazdıklarını okumadan sildim çünkü gerildim fazlasıyla birde neymiş efendim kanaması varmış diye cümle kullandı çok ağrıma gitti. Zaten ben evlendikten sonra bide ben başka şehire gidince hep zıt konuşmaya başladı bide eşimle aram nasıl sorun yaşıyor muyum tek bunu merak ediyordu konuşmalarımızda şimde de herkes evlendi ben evde kaldım derdinde. Sizce bu kişiyle görüşmem ona daha fazla değer vermem mantıklı mı

tatlım bence bu kişi çok gereksiz biri, bir bayanı en iyi bayan anlar ki bu senin yakın arkadasın,böyle bir tepki verdiyse bir daha asla görüşmezdim senin yerinde olsam...terbiyesiz,hamile bir kadını nasıl üzer...

yine diğer gebeliğim yüzünden yoktan yere tartışmıştı benle kaybedince söyledin önceden niye söylemedin diye ki ben o zamanlar annemin hastalığıyla uğraşıyordum hamileydim annem hastanede yatıyordu gidemiyordum ağlıyordum sonra yanlış bilgiyle kanser dediler ben öldüm öldüm dirildim bebeğimi de stresten kaybettim bunu da biliyor ona rağmen yine tartışmıştı benle konuşmadım uzun süre kürtajdan sonra memlekete annem hasta diye gittim geçmiş olsuna geldi o zaman konuşmaya başladık tekrar ve eskisi gibi olmak içimden gelmiyordu

böyle bir insanın iyi niyetine inanmak çok güç,bende söylemedim bazı arkadaşlarıma yeni yeni söylüyorum daha,kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz,herkes yaşadığını bilir,ona düşen senin sevincini paylaşmaktır.Ne olacaktı sanki senle bir öğrenseydi? Ne yapacakmış ki sana ?

Takıldığı konu çok saçma neden bana söylemedin. Bana bir çok insan hamile olursan 3 ay dolmadan bana bile söyleme dedi aile dostumuz dahi bir acı yaşadın Allah bir daha yaşatmasın nazara gelme ben bile olsam diyerek konuşurken şu an bu insan sevineceğine tartıştı bi de üste çıktı aklınca 2018 e yeni sayfa açıp bu insanı en güzeli 2017 de bırakmak olacak

Araya mesafe koymani tavsiye ediyorum canım niyetini bilemem ama çok düşüncesiz hamile yakın arkadaşını nasıl üzer boyle...

Normalde kim rüyasında kız görürse erkek, erkek görürse kızı olur ama hamile kadınlar ne görürse o olurmuş yani kız gördüyseniz kız erkek gördüyseniz erkek olur, herkesin gönlündeki olur inşallah

Kızlar bugün alışverişe çıktım kendim için. Bulunduğum şehirde hiçbir kıyafet bulamamıştım kendi bedenimde. Lcwdan iki tane hamile pantolonu bir iki uzun ustluk, bir de hamile montu aldım aşağıya resmini eklicem. Fermuarlı kısmını çıkarınca normal mont oluyor gebelikten sonra da kullanılabilir. Hamile pantolonları çok rahatmis bir aydır düğme fermuar açık gezerek kendime eziyet etmişim resmen. Bir de h&m de internette bir sürü indirim gözüküyordu mağazaya bı gittim pantolonlar 100 tl 150 tlye de var. Geri kaçtım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…