2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu kesenin boyunu nerden anlarım yazılanlardan hangisi boyu..6+2 ye göre çok mu küçük lütfen bilgisi olan bana yardım etsin
Yaa orda bebis agzini mi acmis ne yapmis ben mi yanlis yorumladim cok anlamiyorum da görüntülerden. Eger oyleyse cok tatliss masallah

Kabizli sorunu yasayan hamisler bir sey kesfettim herkeste ayni etkiyi yapar mi bilmiyorum.Kutularda sivi salep var ya onu hazırlayıp 1 fincan ictim .Yarim saat sonra kabızlık sorunum gecici de olsa çözüldü .Belki isinize yarar

Yaa orda bebis agzini mi acmis ne yapmis ben mi yanlis yorumladim cok anlamiyorum da görüntülerden. Eger oyleyse cok tatliss masallah
Canım şuan ağlıyodum lekelenmelrim var yine düşek bebişim die yorumunu okudum gülümsedim saolsn bilmem ki bende pek anlamıyorum

Olabilir dedi bir doktor öbürü sanmam dedi. 6 çok yüksek değil dedi TSH için. Yarın kürtaj yapacaklar. Hem genetik tekrar hem tiroid değerlendirmesi yapilacak. Hiç bişi bilmiyorum ki. Aklım durdu.
Anladım canım insanın aklı duruyor beyni çalışmıyor inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına

Hastaneye gitmedin mi igne yaparlar aglama dua oku Rabbim korusun insallah kahve mi kirmizi mi leke
Gittim yaptılar igne ztn progestanda kullanıyorum okuyorum bol bol dua sende edermisin bana dua..şimdilk kahverengi ama işte aglamamın nedeni daha öncede bu şekilde kahverengi başlayp sonra düşmesi şimdi yine düşücek die korkyrm

Hayir oyle dusunme ayaklarini yuksege kaldir ve wc dışında kalkma .Rengi surekli kontrol et kirmiziya donerse hemen hastaneye git .Lekelenme devam ederse yarin doktoruna görün belki hastaneye yatis bile verir

Bu haftalarda olan kanamaya tutunma için diyorlar canım emin ol öyledir progestanı fitil olarak alttan almanı tavsiye ederim doktorum çok daha hızlı etki yapıyor diye bana öyle söylemişti üzme ağlayarak bebeğini Teslimiyetçi ol ve duanı et canım Allahım hayırlısıyla meleğini sana bağışlar inşallah

Amin inşallh çok saolsn güzel dileklerin için bide o şekilde deneyim progestanı

İnşallah iyidir. Akşam randevu sonrası yazar mısın? ben de merak ettim.
Çok şükür cnm bebeğim iyimiş yay gibi gerilmişim nasıl rahatladım anlatamam..normalmiş belirtilerin gecmesi azalması her bebek bir olacak diye bişi yok ilki agır gectiyse ikincisi daha hafif gecer dedi bu arada doktorum prof önce Allaha sonra ona güveniyorum..Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin..

Kesinlikle bende de bu haftalarda lekelenme oldu progestan verdi ağızdan içtim 1hafta sonra tekrar az bi lekelenme oldu kendi dr alttan fitil olarak 3 hafta daha kullan dedi elhamdülillah şu anda bir sıkıntı yok inan ki sende stres sıkıntı yapma boooool dua et yorulup iş yapma geçecek Allah'ın izni ile bu dünyada nasibi varsa seninle kalicaktir.....

HCG.. Benim bildiğimden daha detaylı bir mevzu olabilir. Ikili taramayla birlikte yapılması sonucu nasıl etkiler elbet uzmanlar daha iyi bilir. BetaHCG veya başka bir HCG farklı mı acaba bilemedim şimdi.Neyseki randevunuz yarinmis. Insaallah en güzel haberlerle dönersiniz.
Bu gebelik için henüz ikili tarama haftasina gelmedim sanirim. Cuma gunu randevum var. Daha önce kaybım olduğu için sık görmek istedi. Gerekli görürse bu hafta yapabilir.

Evet şuan sonuçlarımı bekliyorum ilaç almadan aç karnına gidiyorum sizin neyiniz var ? Benim şeker ve tiroid problemim var ayda 2 kere geliyorum 1.muayene 2. Kontrol için 15 gün ara ile aksatmamak lazım
Benim de tiroid problemim var. 25 mg ilaç kullanıyorum. En kısa zamanda gideceğim inşaallah.

A almasy çok üzüldüm. Allah sana sabırlar versin. İnşallah allah kucağına sağlıklı bebek almayı nasip eder. Dualarımda olacaksın. Allahım isteyen herkese nasip eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…