2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

G Greentea38
İkili tarama kan almayla yapılıyor canım kanda hem HCG hem de bazı değerlere bakılıyor o değerlerden önce ense kalınlığı ölçümü yapılması lazım ve kan 11-14 haftalar arası alınıyor bilgisayara bazı bilgiler giriliyor ense kalınlığı değeri , annenin kilosu , yaşı , ırkı gibi şeyler ona göre sonuçlar hesaplanıyor ve aşağıda gösterdiğim gibi bir sonuç çıkıyor , inşallah canım yarın Dr güzel haberler verir bana ben de size :) siz kaçıncı haftadasınız[/QUOTE]

Eklentiler

• IMG-20171230-WA0000.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 82
Çok haklısın annem mesela hastaneye gidiyor sonuç kötüyse bana söyleme diyorum onun dışında yeni kararla beni üzen herkesi hayatımdan çıkarıyorum artık yarar yerine zarar veriyorlar Allahım korusun hepimizin bebeğini ve bu duyguyu tadamayan tatmak için çabalayan herkese nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

[/QUOTE]
Yarın bende gidiyorum doktora sonuç için lütfen dualaşalım nedense içimde tarifsiz bir korku oldu.

D Divane25
O korku herkeste oluyor tarama sonucunu öğrenmeye gittiğinde canım şahsi bir duyguymuş gibi düşünüp de üzme kendini hepimiz öyle oluyoruz inşallah herşey güzel olur mutlu haberlerle döneriz , ha bir de ense ölçümü normal çıkmışsa tarama sonucu da normal çıkıyor sizde ense ölçümü kaç çıktı ?

Gunaydin kizlar hamileligimde uykuda gerinme tebelles oldu basima yasayan varmi.
Gernesmeye basliyorum tam o ara uyanip ani refleksle bacaklarimi kendime dogru cekiyorum guya iyice uzatmayim diye ama artik korkmaya basladim cok hizli hareket etmis oluyor um bisey olurmu diye napcam bilmiom

Maşallah diyelim o zaman, hep sağlıkla büyüsün :)

[/QUOTE]
Onceki gebeligimde elime böyle bu sonuç almamistim. Bunu da şimdi öğrenmiş oldum. Sizin kaçıncı gebeliginiz?
Bugun itibariyle 11. haftama girmis bulunuyorum.

Bencede aksatmadan gidin bende 25 mg kullanıyorum 10 gün sonra 50 mg şeklinde devam ediyorum doktor ayarlıyor zaten

[/QUOTE]

Canim sonuclarin cok guzel cikmis hayirli olsun. Benim de persembe 2li test.

G Greentea38
Benim 3 yaşında bir kızım var bir de kardeş geliyor hayırlısıyla :) bu sefer doktorunuzun yaptıracağına eminim canım bütün doktorlar istiyorlar ama anne yaptırmak istemezse doktor zorlamaz yaptırmaya annenin kararına uyar doktor

Canim sonuclarin cok guzel cikmis hayirli olsun. Benim de persembe 2li test.[/QUOTE]
Ben biraz endişelenmistim diğer çocuğumun tarama testiyle karşılaştırdığımda ama arkadaşlar da sağolsun normal diyorlar :) çok teşekkür ederim herkesin sonucu iyi çıksın inşallah bunu da atlatalim hayırlısıyla :)

Günaydın herkese acıbadem hastanesinde bildiğiniz memnun kaldıgınız bi doktor varmıı. İzmirdeydım tayınımuz ankaraya cıktı sımdı orda doktor araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…