2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler. Hastaneye gitcekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz benimde ikili taramam haftaya inşallah güzel sonuçlarla döneriz hepimiz. Bugün benim hiç halim yok kafamı zor kaldırıyorum 10.haftayıda böyle karşılamıştım 11. Haftada da böyle oldum hamileliğin balayı dönemleri ne zaman bizde görelim artık :)

az kaldı az daha sabret canım...
biz ikiliden çıktık şimdi 2 hafta sonra 3lü var bakalım...
hayırlısıyla bütün hamile olan arkadaşlarımız güzel sonuçlarla çıkarlar bu sınavdan da

az kaldı az daha sabret canım...
biz ikiliden çıktık şimdi 2 hafta sonra 3lü var bakalım...
hayırlısıyla bütün hamile olan arkadaşlarımız güzel sonuçlarla çıkarlar bu sınavdan da
Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. 3 lüde yapılıyor mu ben tek 2 li sanıyordum 3 lü de neye bakılıyor

Herkese günaydın kızlar inşallah güzel haberler alırsınız bugün benim ikili testim de haftaya inşallah benim bebeğimin ölçümleride iyi çıkar
Benimde haftaya inşallah güzel sonuçlar çıkar bizim tahmini doğum tarihlerinizde aynıymış 1 gün fark var beraber gidiyoruz

Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah. 3 lüde yapılıyor mu ben tek 2 li sanıyordum 3 lü de neye bakılıyor

kuzu 2li 3lü ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi bu sırada takip ediliyor gebelik
3lü de 2li den belki bir iki değer farklı 2li gibi yani

12 .haftada ikili test dışında size baska ne yapıldı kizlae .Benim B 12 yukselisine bakılacak su an igne kullandigim icin bir de sekere bakilcak sanirim.

kuzu 2li 3lü ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi bu sırada takip ediliyor gebelik
3lü de 2li den belki bir iki değer farklı 2li gibi yani
Anladım canım o da yine kan testiyle belli oluyor yani. Benim en korktuğum şeker yüklemesi nasıl içeçeğimi düşünüyorum hep gerçi eskisi gibi değilmiş artık aromalı falanmış ama hayırlsıyla o haftaları görelinde
neden takvim yapmadın ?
Çünkü bilmiyorum

12 .haftada ikili test dışında size baska ne yapıldı kizlae .Benim B 12 yukselisine bakılacak su an igne kullandigim icin bir de sekere bakilcak sanirim.
walla canım 2 tüp kan verdim kan değerlerine bakıldı bir de ultrasona girdim başka birşey yok

bak benim yazdığım yazının altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın yazıyo oraya tıkla tahmini doğum tarihi yaz direk çıkar....

şeker yüklemesi de çok şey değil ben 2 defa yaptırdım sadece şerbetli su içiyorsun ki ben normalde çaya şeker bile atmam ama bi dikişte gidiyo sıkıntı yapma

Yaptım bakalım çıkacak mı. Hadi ya içim rahatladı ozaman çünkü bende çayı kahveyi şekersiz içtiğim için korkuyordum çok tatlı gelir mi acaba diye

Yaptım bakalım çıkacak mı. Hadi ya içim rahatladı ozaman çünkü bende çayı kahveyi şekersiz içtiğim için korkuyordum çok tatlı gelir mi acaba diye
olmuş bak... hayırlı olsun
korkma canım korkma gerçekten 2 yudum da bitiriyorsun yapacak bişi yok

Bugün diğer dr da kontrolüm vardı 10+4 haftalık çıktı cinsiyetini sordum onu anlayamayız daha dedi çünkü kızda da erkekte de çıkıntı oluyor dedi birde siz bakın bakalım kollar bacaklar büyümüş bebisimin

Eklentiler

• Screenshot_20180103-121037.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 90
İnşallah canım ne güzel birbirimizi takip edelim o zaman
Evet canım insan yakın yakına olduğu birini görüp takip edince daha iyi oluyor. Beni 11.hafta çok zorladı dün bir şeyim yokken bugün kafamı kaldırcak halim yok canım bir şey yemek istemiyor ekmeğe dayandım bende hayır olsun bol kilo olarak dönmesinde şuan tek onu yiyebiliyorum

Ya maşallah kocaman olmuş bende geçen hafta gittiğimde tam 10+4 tüm bende de çıkıntı gördü burda da bir pipi görüyorum dedi sonradan da daha erken tabi dedi bakalım bizim tahmin tutcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…