2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da benim bebeğim teyzeler 10+4 te
Çok tatlı ya maşallah bizimkinin kafası 1 hafta önce soldaydı şimdi sağa geçmiş dr akvaryumun içinde şuan o diyo istediği yere geçer ama gerçekten nette de baktım cinsiyet tahmin etmek zor genelde hep erkek demişler sonradan kıza dönmüş çoğu dr yorumunda hayırlısı sağlıklı olsunlardaokadar kusuyorum mesela valla onun hiç umrunda değil keyfine bakıyor yan gelip yatmış

Ense 1.4 çıktı canım burun kemiğini de gösterdi çok şükür ama sanki tedirginlik ilk bebeğimin kalbi durdu bu bebeğimede bişey oldu mu gibi korku oluyor Allahım korusun

Aynen öyle valla kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsun o yeter bizimki sadece merak. Biz 6 haftadan sonra ilk defa gördük kocaman geldi bize birde başta sakindi sonra birden hareketlendi elleriyle yüzünü kapıyordu :) keyifleri yerinde gezip dursunlar birde hayırlısıyla bizde hissedelim o hareketleride hareketlendikçe mutlu olalım :)

Ben şeker yüklemesi düşünmüyorum yaptırmasam bir sakıncası oluyor mu?

Herkese hayırlı günler az önce doktorunu aradım 2li test sonuçları çıkmış herşey iyi ama yaşınızdan dolayı 4 lu tarama testi yapıcaz dedi sevinsem mi uzulsemmi bilemedim kızlar

Ben şeker yüklemesi düşünmüyorum yaptırmasam bir sakıncası oluyor mu?
Benim pek bilgim yok açıkçası ama yine de birinden duyduğum için cevap vermek istedim tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Tanıdığım birinde normalde şekeri kilosu olmamasına rağmen gebelik şekeri çıkmıştı iğne vurulmak zorunda kalmıştı

Benimde öyle sorma saat 04.00 Bu yana ayaktayım birde gece 01.00 gibi yattım birazdan endokrin kontrolüm için üniversite hastanesine gideceğim gözümde o kadar büyüdü ki oraya gitmek
15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmu

15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmu

Merhaba bulantı problemini 6. haftadan itibaren çok şiddetli yaşadım. 2 kere hastanelik olup serum sayesinde toparladım. Doktorum unisom ve premesis plus hap verdi, kullanmak istemedim ama güvenilirliği konusunda beni ikna edince almaya başladım.
unisom normalde uyku ilacıymış geceleri yatmadan içtim ve 1 ayımı o kurtardı diyebilirim şimdi 3. ayla birlikte azalır diye düşündüğüm için 3 günlük tatilde ilacı kestim hala biraz bulantım var ama çok şiddetli değil. idare etmeye çalışıyorum. İstersiniz araştırın bi amerikada bazı makaleler yayınlanmış hamilelikte unisom ve b vitaminleri birlike alarak kullanılabilir diye ben okumuştum.

İnşaallah sağolun. Çok umutsuz ve mutsuzum artik maalesef.

arkadaşım yaşadıkların çok zor ve üzücü ama umutsuz olma lütfen bence genetik çalışmasıyla birlikte tüp bebek yaptırabilirsin bu daha sağlam bir adım olur tabi yinede senin kararın,bir çoğumuz buralara zor yollardan geldik buda bizim tecellimiz.Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

walla canım 2 tüp kan verdim kan değerlerine bakıldı bir de ultrasona girdim başka birşey yok
Ilk gittiğimde yani 5.haftada kan degerlerime bakilmisti simdi yukselme var mi ona bakilacak sanirim .Ama baska yaptirmam gereken bir sey varsa atlamayayim diyre sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…