- 20 Ocak 2013
- 4.049
- 9.201
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.281
oglusun hayirli olsun canim
Saol canım, sen de erkek demiştin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglusun hayirli olsun canim
Ramzi bebeğin ilk kesedeki konumuna göre karından sağdaysa kız soldaysa erkekmiş
aynen bnde hafif gogus sizlamam azalsa biseymi oldu modunda geziorum evdeGünaydın belirtilere çok takılır oldum arkadaşlar sizde durum nedir
Maalesef bugün artık yorgunluktan halsizlikten sağlık ocağında bayıldım yere yığıldım umarım en kısa Zamanda geçer15. Haftada hala oluyorsa ben yandım. Günlerdir ne uykum ne yemegim kaldı. Üç aya doğru geçer diye beklerken çok daha şiddetli bulanıyor. Çözüm bulan yokmu
kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz? ben hamilelikten önce lazere gidiyordum ama canım korkunç acıyorud. hamilelikte lazer olabilir deniliyor ama sırf o acıyı çekip vücudu strese sokmamak için gitmeyeceğim lazere. bazı arkadaşlarım ağdaya gidiyormuş..hamileyken ağda yaptıranınız var mı? acıyor mu çok? kökünden almayınca da tüyler çok daha yoğunlaşıyor gibi hissediyorum..fikirleriniz tecrübeleriniz neler?![]()
Ben de buzz lazere gittim 4 seans sonra ayagim kirildi hamilelik derken 4 seansim dogum sonrasina kaldi .Ordaki uzmana hamilelik suphemi soyleyince riske atma dogumdan sonra devam edelim seanslara dedi .Zarari var yok tartisiliyor ama %5 ihtimal bile olsa asla tehlikeye atmam bebegimi .Bir senin tuy yapin nasil lazerle ne kadar azaldi bilmiyorum ama benim %70 azaldigi icin zaten çıkmıyor. Rahatim cok sukurkızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz? ben hamilelikten önce lazere gidiyordum ama canım korkunç acıyorud. hamilelikte lazer olabilir deniliyor ama sırf o acıyı çekip vücudu strese sokmamak için gitmeyeceğim lazere. bazı arkadaşlarım ağdaya gidiyormuş..hamileyken ağda yaptıranınız var mı? acıyor mu çok? kökünden almayınca da tüyler çok daha yoğunlaşıyor gibi hissediyorum..fikirleriniz tecrübeleriniz neler?![]()
Ben de gezmeye çıktıkça gozume carpan seyleri aliyorum mutlu oluyorumKızlar alışveriş için kıvranan bir ben değilim di mi? Haftasonu bi kaç parça kıyafet aldık. Çok mu erken? Sürekli birleyler almak istiyorum. Hemen oda yapalım istiyorum.
Maşallah güzel çıkmış çok şükür canım hem artık öyle kendiliğinden kalp durma dönemini atlatmisiz artık , Allah korusun herhangi bir hastalık falan gibi şeyler olmazsa öyle kolay kolay kalbi durmaz bu haftalarda sakın kötü düşünme iyi olacak inşallah , geçmişi de çok düşünme her bebeğin kaderi farklıdır bu defa sağ salim kucağına alırsın inşallahEnse 1.4 çıktı canım burun kemiğini de gösterdi çok şükür ama sanki tedirginlik ilk bebeğimin kalbi durdu bu bebeğimede bişey oldu mu gibi korku oluyor Allahım korusun
Bende varımm hergün nette bebek kıyafetlerine bakıyorum cinsiyet belli olur olmaz alışverişe vericem sanırım kendimi :) oda hemen yapmıcaz ama kıyafet ve oyuncakları dolucak hemen sanırımKızlar alışveriş için kıvranan bir ben değilim di mi? Haftasonu bi kaç parça kıyafet aldık. Çok mu erken? Sürekli birleyler almak istiyorum. Hemen oda yapalım istiyorum.
Canım bence hiç endişe etme birden bire bulantısı geçen çok kişi var ve bebekleri gayet sağlıklı benimde hiç bulantım olmadı mesela en son gördüğümde de gayet iyiydi doktor her şey iyi dediSelam kızlar yeni üyeyim temmuz annesi olmaya hazirlaniyorum Allah nasip ederse. ve bir ssey sormak istiyorum. Gebeligin 11. Haftasindayim ve bulantim yok denecek kadar azaldi.Bu iyi birsey esasen ama bulantinin gecmesi icin erken deil mi ? Korkum bebisime birsey mi oldu diye. Kontrolume de bir hafta var ne yapsam ?
Saol canım, sen de erkek demiştin :)