2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya geçen bı tanidigin evinde zorla bana biseyler yedirmeye çalıştı abla. Yok istemiyorum dedim benim de inadim inattir yani. Bir kaşık da olsa yemen lazım sen artık gördün bunu bebeğin nefsi var senin canın çekmese bile onun canı çeker dedi. Yani toktum zaten, yedirmeye çalıştığı da pilav. Yok canım olur mu öyle şey daha bebeğin aklı bile yok dedim yemedim. Kırıldı galiba

Benimde en nefret ettiğim şeydir ısrar zaten bulantılardan birşey canımız çekmiyor ki zaten hamilesin bence takma kafana boşver sen açıklama yapmışsın canım

Bugün gittim. Kızlar iyi durumda biri 8.3 diğeri 7.5 cm olmuş. Doktor olabilir biraz fark dedi. Gene bir tanesi kıpır kıpır, diğeri sakindi. Şimdiden karakterleri belli olmaya başladı bence :)

Benimde biri kıpır kıpır biri sakindi. Eşimle biri kız biri erkek heralde dedik

2017 de hamile iken mart 15 di tahmini doğum tarihi mart anneleriyle kaynaştım ama bebişim erken gelmek istediği için 20 şubatta doğum yapmıştım... bakalım şimdi temmuz annelerindeyim ama sanırım benim doğum haziran sonu olacak hayırlısı bakalım bekleyip görücez

Slm kızlar nasılsınız...
Sonunda ikili tarama yapıldı... ama cook zor ölçtü sırtını dönmüş uyuyor çok uğraştı haftaya tekear bakarız dedi derken kıpırdadı ölçtü 0.88cm iyimi bu değer dedim dr 0.3mm i geçmemi iyi ama kan sonucunu alınca birlikte değerlendircez dedi sanrım 3cm demek istedi?????
Sonucum nasl kızlar rahatlasammı artık bilemiyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm
Sorduğun soru hakkında bir bilgim yok inşallah bilen vardır cevap verirler cnm ama doktorun a kafana takılan ne varsa sor bence :)kilon fazla mi ki cnm
Kızlar boğazım batıyor açıyor yutkunurken lımon ılık su ıctım fayda etmedı ne yapsam nolur akıl Fıkır verın
Cok geçmiş olsun cnm
Elma çok rahatlatiyor bir de naneli şeker

kızlar papatya çayı içebiliyor muyuz ?
internette içilebilir yazıyor bi yerde bi yerde de içilemezler arasında kafam karıştı
Ben de bunu çok merak ediyorum cnm hangi bitki Çaylarını icebilririz diye doktoruma sormayı unutuyorum hep
Kizlar simdi drdan ciktim ben de kaynana adayi oldum oglusum olcakmis
Maşallah cnm gözünaydin :)
Erkek bebek çoğunlukta sanırım ☺

Bende öyle tahmin ediyorum sezeryan düşündüğüm için kesin haziran sonu gibi bebiş gelir diyorum

İyiyiz canım doktorun iyi dediyse iyidir canım için rahat olsun

Canım fiyat çok iyimiş ben sadece düğün çekimimi 1700 e yaptırmıştım.
Ay insallah canim saolasin rahatladim biraz bütün gunu zehir ettim kendime Allahim korusun hepsini
Rahatla canım onlarda hisseder bizim gergin olmamızı hiç rahatsız etmeyelim onlarıda amin
İnstagramda bir sayfa vardı kıyafet diken yorumlar gayet güzeldi diktiren kişilerin yaptığı. Özelden sayfayı atabilirim istersen canım
Yaaa bu arada ben hep kız diye düşündüğüm için hiç erkek ismi gelmiyor aklıma:)

bide erkek kardeşim filan olmadığı için erkek nasıl yetişir tecrübesizim biraz korkuyorum sanırım
Aynı bende o şekildeyim canım daha cinsiyet kesin değil ama erkeğe benzetti aynı korku bende de var hiç erkek kuzenim bile yok

Fiyat uygun değildi mi foto çekimi için evet canım özelden atarsan çok memnun kalırım çok sağol

Canım şimdi gördüm msj.Valla iki erkek annesi olmak çok zor gözükse de evlat işte herşeye insan alışıyor... başlarda zor gibi düşünülse de aslında o kadar da zor değil kavgası gürültüsü eksik olmuyor değil ama dediğim gibi insanın kendi evladı olunca bir şekilde o zorluk diye düşünülen şeylerin de üstesinden geliyorsun hiç tedirgin olma bebeğinin her anı sana özel olacağı için tadını çıkar..benim daha cinsiyet belli değil gönlüm bu defa kızdan yana Fakat Rabbim ne nasip ettiyse o sağlıklı olsun da....

Canım çıtçıtlı badi de çok az olmaz mı, yani en azından bir kat da olsa giydirmemiz lazım, kundak yapmayız olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…