- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.461
Hayırlı olsun canım maşallah melegineKızlar benim de nifty testi ile cinsiyet belli oldu dün. Bir kız annesi olucam sağlıkla sonunu görürsek inşallah.
Benimde en nefret ettiğim şeydir ısrar zaten bulantılardan birşey canımız çekmiyor ki zaten hamilesin bence takma kafana boşver sen açıklama yapmışsın canımKızlar ya geçen bı tanidigin evinde zorla bana biseyler yedirmeye çalıştı abla. Yok istemiyorum dedim benim de inadim inattir yani. Bir kaşık da olsa yemen lazım sen artık gördün bunu bebeğin nefsi var senin canın çekmese bile onun canı çeker dedi. Yani toktum zaten, yedirmeye çalıştığı da pilav. Yok canım olur mu öyle şey daha bebeğin aklı bile yok dedim yemedim. Kırıldı galiba
Gözün aydn hayırlı evlat olsun inş sağlıcakla gelsinKizlar simdi drdan ciktim ben de kaynana adayi oldum oglusum olcakmis
Bugün gittim. Kızlar iyi durumda biri 8.3 diğeri 7.5 cm olmuş. Doktor olabilir biraz fark dedi. Gene bir tanesi kıpır kıpır, diğeri sakindi. Şimdiden karakterleri belli olmaya başladı bence :)
gözünaydın canım...Kizlar simdi drdan ciktim ben de kaynana adayi oldum oglusum olcakmis
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnmMerhaba kızlar, çok sayfa birikmiş okuyamadım. Bugün ikili test yaptırdım, kan sonuçları çıkmadı ama ense kalınlığı 1.6 mm çıktı. Normal dedi.
Ayrıca doktor bana önlem için kan pıhtılaşmasını önlemek amacıyla clexane iğne verdi. Kilodan dolayı pıhtı atabilir riske atmayalım dedi. Doğuma kadar kullanmamı son zamanlarda bırakacağımı söyledi. Kanımda pıhtılaşma vs yok kilodan dolayı oluşursa diye düşündü sanırım. Ama benim içim rahat değil nedense kanım çok sulanırsa bebeğe bu durum zarar verirse diye korkuyorum. Ayrıca okuduğum kadarıyla normal doğum tehlikeli oluyormuş kan sulandırıcı kullanıldığı için ama doktor böyle bişeyden bahsetmedi. Aranızda kullanan var mı?
Cok geçmiş olsun cnmKızlar boğazım batıyoraçıyor yutkunurken lımon ılık su ıctım fayda etmedı ne yapsam nolur akıl Fıkır verın
Ben de bunu çok merak ediyorum cnm hangi bitki Çaylarını icebilririz diye doktoruma sormayı unutuyorum hepkızlar papatya çayı içebiliyor muyuz ?
internette içilebilir yazıyor bi yerde bi yerde de içilemezler arasında kafam karıştı
Maşallah cnm gözünaydin :)Kizlar simdi drdan ciktim ben de kaynana adayi oldum oglusum olcakmis
Bende öyle tahmin ediyorum sezeryan düşündüğüm için kesin haziran sonu gibi bebiş gelir diyorum2017 de hamile iken mart 15 di tahmini doğum tarihi mart anneleriyle kaynaştım ama bebişim erken gelmek istediği için 20 şubatta doğum yapmıştım... bakalım şimdi temmuz annelerindeyim ama sanırım benim doğum haziran sonu olacak hayırlısı bakalım bekleyip görücez
Aksam esıme aldırıp yıyeyım canım inşallah geçer öksürük mıdemi bulandırıyor çok zor bı gece gecırdım sımdıde çok zor bır sabahHala gecmediyse taze zencefil en super cozum sadece 2 cay kasigi kadar kabuklu rendeleyip balla karistirip ye ben oyle atlattim
Canim ben Dr senden tahmin istiyorum doktorum 3 hafta sonra söylerim ancak dedi ama ben merak ediyorum :)Nub teorisinden baskasi yalan
İyiyiz canım doktorun iyi dediyse iyidir canım için rahat olsunSlm kızlar nasılsınız...
Sonunda ikili tarama yapıldı... ama cook zor ölçtü sırtını dönmüş uyuyor çok uğraştı haftaya tekear bakarız dedi derken kıpırdadı ölçtü 0.88cm iyimi bu değer dedim dr 0.3mm i geçmemi iyi ama kan sonucunu alınca birlikte değerlendircez dedi sanrım 3cm demek istedi?????
Sonucum nasl kızlar rahatlasammı artık bilemiyorum
Ay maşallah nasılda yatmışCanim ben Dr senden tahmin istiyorum doktorum 3 hafta sonra söylerim ancak dedi ama ben merak ediyorum :)
13 hafta ultrason a göre 12 hafta 5 gün cnm
Canım fiyat çok iyimiş ben sadece düğün çekimimi 1700 e yaptırmıştım.Bende netten hamilelik çekimi için saç tacı aldım birde lohusa tacı kızlar foto cekimi için hamilelik cekimi +doğumhanede çekim +Yeni doğan cekimi +1 yaş cekimi 2bin tl kızlar nasıl uygun mu ? Hamilelik çekimini istersem şehirdışında da çekecekler birde elbise dikitiricem hep yurtdışı modeller var hepsi baya açıkAli expresde buldum ben burada dikitiricem umarım istediğim model olur
Rahatla canım onlarda hisseder bizim gergin olmamızı hiç rahatsız etmeyelim onlarıda aminAy insallah canim saolasin rahatladim biraz bütün gunu zehir ettim kendime Allahim korusun hepsini
İnstagramda bir sayfa vardı kıyafet diken yorumlar gayet güzeldi diktiren kişilerin yaptığı. Özelden sayfayı atabilirim istersen canımEvet çünkü dış çekim için mayıs ayında Pamukkale'yi düşünüyorum bembeyaz ya mor çok hoş olur diye düşündüm bakalım elbiseyi güzel diktirebilecekmiyim oda var umarım içime siner Türkiye'de böyle elbiseler maalesef Yok
Aynı bende o şekildeyim canım daha cinsiyet kesin değil ama erkeğe benzetti aynı korku bende de var hiç erkek kuzenim bile yokYaaa bu arada ben hep kız diye düşündüğüm için hiç erkek ismi gelmiyor aklıma:)
bide erkek kardeşim filan olmadığı için erkek nasıl yetişir tecrübesizim biraz korkuyorum sanırım
Sağol cnm :) evet yüz üstü yatmisti keyfi yerinde:)Ay maşallah nasılda yatmış
Fiyat uygun değildi mi foto çekimi için evet canım özelden atarsan çok memnun kalırım çok sağolCanım fiyat çok iyimiş ben sadece düğün çekimimi 1700 e yaptırmıştım.
Rahatla canım onlarda hisseder bizim gergin olmamızı hiç rahatsız etmeyelim onlarıda amin
İnstagramda bir sayfa vardı kıyafet diken yorumlar gayet güzeldi diktiren kişilerin yaptığı. Özelden sayfayı atabilirim istersen canım
Aynı bende o şekildeyim canım daha cinsiyet kesin değil ama erkeğe benzetti aynı korku bende de var hiç erkek kuzenim bile yok
Canım şimdi gördüm msj.Valla iki erkek annesi olmak çok zor gözükse de evlat işte herşeye insan alışıyor... başlarda zor gibi düşünülse de aslında o kadar da zor değil kavgası gürültüsü eksik olmuyor değil ama dediğim gibi insanın kendi evladı olunca bir şekilde o zorluk diye düşünülen şeylerin de üstesinden geliyorsun hiç tedirgin olma bebeğinin her anı sana özel olacağı için tadını çıkar..benim daha cinsiyet belli değil gönlüm bu defa kızdan yana Fakat Rabbim ne nasip ettiyse o sağlıklı olsun da....Eren bende beğeniyorum evet. Yunus Emre de eşimin abisinin adı o olmaz maalesef :) fikir için teşekkür ederim canım. Erkek annesi olmak nasıl bişey peki?hem de iki tane erkek :) etrafımda gördüğüm o kadar kötü örnek var ki bide öğretmen olduğum için erkek öğrencilerin kızlardan daha zor olduğunu görüyorum. O yüzden tedirgin oluyorum sanırım. Doktor erkek deyince içim bi hoş oldu. Senin belli mi cinsiyet bu arada? Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Canım çıtçıtlı badi de çok az olmaz mı, yani en azından bir kat da olsa giydirmemiz lazım, kundak yapmayız olur biterbenimde hiç yaz çocuğum olmadı...
o yüzden sadece çıtçıtlı body yeter diyen çok var
geçen gittiğimde kıza benziyor demişti bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman belli olur sanırım
ona göre bir iki parça bişiler alasım var benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?