- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.421
Canım ekstra vitamin almayınca bide bulantıdan beslenemiyorsun bebek besleniyor ama senden besleniyor mesela bak küçük oğlum 5 yaşında dişlerim ayda 1 defa kanardı ama oda ip gibi şimdi her fırçalamazsa kıpkırmızı diş macunu çıkarıyorum yani bebeğe bişi olmuyo senin kanından o alıyor vitamini büyüyor. Zaten doktorlar vitamini %80 sebeple anneyle veriyorlar ki vitaminsiz kalmasın diye o yüzden çok önemli vitamin ilaçlarıİçine doğmuş sanki kullanmayı bıraktım midem bulanıyor diye elim gidiyor geri bırakıyorum içmiyorum ciddiye de almıyordum sen böyle diyince korktum tekrar başlim ben o zaman sonuçta tecrübeli olan sensin valla seni dinlicem çok teşekkür ederim
Heyecan olmaz mı bir an önce vakit geçsin diye bekliyorum ben de yüzü nasıldır ne kadar hayal etmeye çalışsam da olmuyorYa nasıl güzel anlatmışsın resmen okurken yaşadım çok teşekkür ederim Nasıl heyvanlanıyorum anlatamam bide kime benzeyecek çok merak ediyorum sabırsız biriyim haziran temmuz keşke hemmennnn gelse buralarda kış geçmek bilmiyor bide bu bekleyişimle kış daha da uzayacak sanırım
Nub teorisinden baskasi yalanSaol canım, sen de erkek demiştin :)
Erken fakat kiz gibi %60Eki Görüntüle 2088305 sizce ney kizlar tahmin alayim 10+0
Sabah acilen başlıyorum kesinlikle bide biri aç karnına olan kan hapını aldıktan sonra ne kadar süre geçince kahvaltı yapmam gerekiyor onu bilmiyorum çok aç kalınca hapı aldıktan sonra midem daha fena oluyorCanım ekstra vitamin almayınca bide bulantıdan beslenemiyorsun bebek besleniyor ama senden besleniyor mesela bak küçük oğlum 5 yaşında dişlerim ayda 1 defa kanardı ama oda ip gibi şimdi her fırçalamazsa kıpkırmızı diş macunu çıkarıyorum yani bebeğe bişi olmuyo senin kanından o alıyor vitamini büyüyor. Zaten doktorlar vitamini %80 sebeple anneyle veriyorlar ki vitaminsiz kalmasın diye o yüzden çok önemli vitamin ilaçları
Limon içine biraz karabiberde kayup bi taşım kaynatsan ilk sıcağı çıkınca içsen daha etkili olur canımKızlar boğazım batıyoraçıyor yutkunurken lımon ılık su ıctım fayda etmedı ne yapsam nolur akıl Fıkır verın
Kağıdına bak canım açken alınanı içersin kahvaltını yada yemeğini hazırlayana kadar maksimum yarım saat 20 dk da olurSabah acilen başlıyorum kesinlikle bide biri aç karnına olan kan hapını aldıktan sonra ne kadar süre geçince kahvaltı yapmam gerekiyor onu bilmiyorum çok aç kalınca hapı aldıktan sonra midem daha fena oluyor
Hiçbir fikrim Yok canım bu konudaKızlar bulantım azaldıkça aşeriyorum sanırım geçen gün her zaman gittiğimiz bi yer var sebze meyve market halden geliyo malzemeleri ve orda çilek gördüm irili ufaklı ama şekil bozukluğu yok yani gayet düzgün öle kafam kadarda iri değil yani kısacası hiç hormonlulara benzemiyor bi canım çekti eşime dedim çileğin mevsimi değil ama alsak mı canım istedi dedim oda bunlar seralarda yetişiyor dedi alalım dedi aldık ama dün bi güzel yedim bugün gündüz yedim bide az önce yedim ama öle böle değil tatlılı ekşili böle ama bittiiiii 2 günde bitirdim hormonlu mudur sizce gerçekten hiç hormonlu gibi değildi biraz daha kaldı ama o bana yetmez
Bende 2 gün önce kadiköyde gördüm çilek ve dayanamadım aldım yedim. Ben hiç sorgulayamadım gözüm nasıl döndüyseKızlar bulantım azaldıkça aşeriyorum sanırım geçen gün her zaman gittiğimiz bi yer var sebze meyve market halden geliyo malzemeleri ve orda çilek gördüm irili ufaklı ama şekil bozukluğu yok yani gayet düzgün öle kafam kadarda iri değil yani kısacası hiç hormonlulara benzemiyor bi canım çekti eşime dedim çileğin mevsimi değil ama alsak mı canım istedi dedim oda bunlar seralarda yetişiyor dedi alalım dedi aldık ama dün bi güzel yedim bugün gündüz yedim bide az önce yedim ama öle böle değil tatlılı ekşili böle ama bittiiiii 2 günde bitirdim hormonlu mudur sizce gerçekten hiç hormonlu gibi değildi biraz daha kaldı ama o bana yetmez
Resmen dönüyor bide dün akşam eşim nescafe yaptı kendine 2 yudum kalmış bitiriyor dibini bana versene dedim verdi o bardağın içini nasıl kokluyorum varya resmen koklayarak içiyorum nasıl bişi anlamadım hiç böyle deli gibi şeyler istememiştim öncekilerde 9 ayımı düşünemiyorumBende 2 gün önce kadiköyde gördüm çilek ve dayanamadım aldım yedim. Ben hiç sorgulayamadım gözüm nasıl döndüyse
Hala gecmediyse taze zencefil en super cozum sadece 2 cay kasigi kadar kabuklu rendeleyip balla karistirip ye ben oyle atlattimKızlar boğazım batıyoraçıyor yutkunurken lımon ılık su ıctım fayda etmedı ne yapsam nolur akıl Fıkır verın
Gunaydin canim. Az yediysen bisey olmaz takma kafana ama oturup 5 kilo yeme tabiKızlar bulantım azaldıkça aşeriyorum sanırım geçen gün her zaman gittiğimiz bi yer var sebze meyve market halden geliyo malzemeleri ve orda çilek gördüm irili ufaklı ama şekil bozukluğu yok yani gayet düzgün öle kafam kadarda iri değil yani kısacası hiç hormonlulara benzemiyor bi canım çekti eşime dedim çileğin mevsimi değil ama alsak mı canım istedi dedim oda bunlar seralarda yetişiyor dedi alalım dedi aldık ama dün bi güzel yedim bugün gündüz yedim bide az önce yedim ama öle böle değil tatlılı ekşili böle ama bittiiiii 2 günde bitirdim hormonlu mudur sizce gerçekten hiç hormonlu gibi değildi biraz daha kaldı ama o bana yetmez
Valla dayanamıyorum ki oturup hepsini yemek istiyorum ama sulu olduğu için acayip mide şişkinliği yapıyor az az yiyiyorum ama böyle sürekli Mevsiminde olmayan şeyler istersek bak sen valla eşim yandı valla hiç acımam gitsin alsınGunaydin canim. Az yediysen bisey olmaz takma kafana ama oturup 5 kilo yeme tabicilegin olmasi icin gunes lazim serada ne kadar iyi olsa da yaz cilegi gibi degildir. Dun ofiste ben de birinlerinin katir kutur biseyler yeme sesini duydum diyorum erik mi var orda bana da verin. Bu mevsimde ne erigi diye gulustuk baya
Acaba yaz hamileleri de portakal mandalina ayva fln istiyo mu onu merak ettim suan. Canim erik cektikce ayvaya saldiriyorum ben de. Esimi hale gonderip buldursam tadi biseye benzemiycek ben de memnun kalmycm. O yuzden mevsim donene kadar ayva cicek acmis yaz mi gelecek modundayim.Valla dayanamıyorum ki oturup hepsini yemek istiyorum ama sulu olduğu için acayip mide şişkinliği yapıyor az az yiyiyorum ama böyle sürekli Mevsiminde olmayan şeyler istersek bak sen valla eşim yandı valla hiç acımam gitsin alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?