2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım Allah'ın vergisi varsa da başımın üstünde yeri var her türlü rahatsız olacağını bilmek kötü

Canım hiç moralimi bozma bu testler %100 doğru tanılama testleri değil. Risk belirten testler, içini ferah tut.

kızlar özellikle de ilk kez anne olacaklar doğum korkusu yaşayanınız var mı? bu duygular normal mi?

Bende henüz doğum korkusu başlamadı, çünkü ilk 3 ay acaba herşey yolunda gidecekmilerle geçti. Genelde bahsedilen son 3 ay doğum korkusunun başlamış olması. Açıkcası şimdi düşündüğüm tek şey küvez ihtiyacı olmadan ikizleri sağlıkla kucağıma almak. Çünkü amerikada doğum yapma ihtimalim var ve küvezlerin geceliği 10bin dolarmış.

Pek birşey demdi kana göre değerlendircez dedi
Zaten öyle derler doktorlar tek tek değerlendirme yapılmaz ki şimdi sen tarama testi yaptirdiginda ense ölçümü(NT) de yazılacak oraya sonuç çıkınca daha kesin söyleyecek doktor bu her zaman böyle oluyor canım ense ölçümü normal çıktıysa tarama sonucu da büyük ihtimal normal çıkacaktır inşallah

doktor ilacı yazdı çıktım internetten araştırırken okudukca kafama takıldı canım gidince sorucam bakalım, evet kilom fazla 90 kilo civarıyım şu anda :/

benim her gün canım ve doğuma 2-3 hafta varken bırakıcaz dedi, hatta günde 2 tane vurabilirsen daha iyi olur dedi o kadar uzun süre iğne yapmak zor olur diye düşünüyorum korkuyorum biraz, bide normal doğum yapmak zor olursa diye de tedirginim.

Canım sıkma canını o ölçümler net yapılmıyor, bi kan sonucunda çıksın bakalım. Hem yüksek riskli gebeliklerde bile sağlıklı çocuklar doğabiliyor. İyice araştır bakalım.

kızlar özellikle de ilk kez anne olacaklar doğum korkusu yaşayanınız var mı? bu duygular normal mi?
Ben yaşıyorum canım nasıl yapcam diye hep düşünüyorum. Önceleride korkardım ben hamile kalmadan önce doğumda bana bir şey olursa diye. hastaneyle konuşmadım hiç ama umarım doğuma eşleri alırlar en azından o yanımda güç verir bana birde bende panik atak var hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırım inşallah bebeklerimizi

Canım hiç moralini bozma dua et. Bu testte yaş faktörü çok önemli. Tabi senin yaşını bilmiyorum ama... Benim bir tanıdığım 40 yaşından sonra iki çocuk doğurdu. İkisi için de kesin hasta dediler ama ikiisi de çok sağlıklı doğdu. Ayrıca kuzenim de 35 yaşında hamile. Onda bile şüphelendi doktor amniyosentezde birşey olmadığı çıktı.. Sen içini ferah tut. İnşallah sağlıklı doğar bebişin

Yok tatlım bende durumlar aynı :) bebikom ve ben hayatımıza devam ediyoruz

Nifty testi düşün cnm amniyosentezden ziyade. Korkman çok normal ama bu gibi durumlarda güzel hikayeler çok biliyosundur. Bence kafanı rahatlatmak için maddi durum da varsa nifty testle kesinleştir durumunu.

Kızlarrrrrr aranızda bebeğini hissetmeye başlayan varmı? Bu haftalarda bebiğinizi hissetmeye başlayabilirsiniz diyor ama ben sadece dün akşam içden bir ufak hareketlenme hissettim sanki acaba o bebekmiydi ??

Kızlarrrrrr aranızda bebeğini hissetmeye başlayan varmı? Bu haftalarda bebiğinizi hissetmeye başlayabilirsiniz diyor ama ben sadece dün akşam içden bir ufak hareketlenme hissettim sanki acaba o bebekmiydi ??
üçüncü bebeğim ama hala emin değilim arada sanki bi yerde toplanma ya da yumruk gibi bişi hissediyorum elimi koyuyorum kayboluyo genelde akşamları daha çok oluyo bu mu bilmiyorum

Canım içini ferah tutmaya çalış ölçümlerde yanılma payı çok yüksek bence bi sorun yok bişey çıkmıcak bak görürsün

Ben hissediyorum canım benim üçüncü olacak kısmetse ayırt edebiliyorum hareketleri ve bazen karnımın al kısmında lastik topu oturmuş gibi oluyo 2-3 dakka hissedebiliyorum sonra kayboluyo

üçüncü bebeğim ama hala emin değilim arada sanki bi yerde toplanma ya da yumruk gibi bişi hissediyorum elimi koyuyorum kayboluyo genelde akşamları daha çok oluyo bu mu bilmiyorum

aynen böyle benzer birşey .. sanki bir yere toplanıyor gibi ,hafifde can yakıcı ilk defa dün oldu..

aynı test herhalde. ben tanıdık bir yere yaptırdığım için daha uyguna geldi. nifty aslında marka. seninki gibi anne kanından bebeğin hücrelerine ait DNA yı izole edip 13, 18 ve 21. kromozomlarda artış var mı bakıyorlar. Ayrıca X ve Y yani cinsiyet kromozomlarına da bakılıyor ama ek ücrete tabii. Ben o seçeneği de seçtim. Dolayısıyla cinsiyet de saptandı. Gerçi kız-erkek demiyor test. Y kromozomu saptandı ya da saptanmadı diyor. Ben de Y kromozomu saptanmadığı için cinsiyeti kız sonucunu çıkardık. ben 37 yaşımdayım o nedenle yapıldı bu test. Yaş riski vardı yani. Sen neden yaptırdın?

Canım üzme kendini sen ya bi komşuma down sendromu demişler diğer komşuma da kafası büyük sağlıklı olmaz demişler kadınların hamileliği zehir olmuş ama çocukların maaşallah hiç bir sağlık problemi yok yani doktorlar diyor zaten bu testlerin garantisi yok diye herşey Allahtan sen duanı et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…