- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.481
kızlar papatya çayı içebiliyor muyuz ?
internette içilebilir yazıyor bi yerde bi yerde de içilemezler arasında kafam karıştı
Sende tansiyon sorunu yok değil mi canım ? Belkide ondan dediler benim tansiyonum düşük dün sağlık ocağında ölçütler düşük çıktı yine sonra kan testi verdim iyice düştü yorgunluk , uykusuzluk açlıkla birleşince bayıldım birazdan tekrar sağlık ocağına gideceğim sorayım banada verirlerse içmek isterim rahat uyumak içinBenim doktorum eşimle olan mevzuları anlattığımda bana papatya çayı ve melisa çayı içebilirsin akşamları dedi.
Canım çıtçıtlı badi de çok az olmaz mı, yani en azından bir kat da olsa giydirmemiz lazım, kundak yapmayız olur biter
Benim doktorum eşimle olan mevzuları anlattığımda bana papatya çayı ve melisa çayı içebilirsin akşamları dedi.
Tansiyon problemin yoksa doktora sor iç canımbilmiyorum ki yaz annelerine sormak lazım bu konuda tecrübesizim.. bana kalsa neler neler alırım da işte
papatya içeyim dedim görümcem içme dedi o yüzden karar veremedim
ya sadece canım sabah kahvaltı yaparken bişiler içmek istiyor ondan istiyorum...Tansiyon problemin yoksa doktora sor iç canım
Çaykolik olan ben şuan nefret ediyorum tansiyonum düşük bitki cayı yasak demişti sağlık ocağındaki ebe ve doktorum bazen sıcak suyun içine limon sıkıyorum bazen süt içiyorum öyle yapabilirsen yap canım kuru kuru ekmek ve peynir yediğim için iyi geliyor banaya sadece canım sabah kahvaltı yaparken bişiler içmek istiyor ondan istiyorum...
çaydan tiksindim, ıhlamurun kokusu rahatsız ediyo sadece su da bir yere kadar en azından sıcak bişiler olsa
Sende tansiyon sorunu yok değil mi canım ? Belkide ondan dediler benim tansiyonum düşük dün sağlık ocağında ölçütler düşük çıktı yine sonra kan testi verdim iyice düştü yorgunluk , uykusuzluk açlıkla birleşince bayıldım birazdan tekrar sağlık ocağına gideceğim sorayım banada verirlerse içmek isterim rahat uyumak için
bilmiyorum ki yaz annelerine sormak lazım bu konuda tecrübesizim.. bana kalsa neler neler alırım da işte
papatya içeyim dedim görümcem içme dedi o yüzden karar veremedim
İnşallah canım dün sağlık ocağındaki ebede kızdı kilo vermişsin diye dedim yiyemiyorum bulantı kusma az az ye diyor işte Boğazımda bir düğüm var oradan geçmiyor dedim eşimle Halen problemler devam ediyor çok sıkıntılı geçiriyorum sen ne yaptın halledebildiniz mi sorunlarınızıYok canım bende tansiyon. Umarım senin de geçer bi an önce mide bulantıların
Kesinlikle ondan sana içmeni tavsiye etmişlerdir ne güzel iç rahatla canımDoktoruna sormadan içme tabi cnm. Bende tansiyon yada herhangi bir vitamin eksikliği yok henüz, belki o yüzden içebilirsin demiştir
Pek birşey demdi kana göre değerlendircez dediİyiyiz canım doktorun iyi dediyse iyidir canım için rahat olsun
Anladım içini rahat tut canım güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle inşallahPek birşey demdi kana göre değerlendircez dedi
Ben 3 aydır kullanıyorum. Dün devam dedi püff daha ne kadar devam bilmiyorum ama. 3 günde bir yapıyorum neyse ki başlarda daha sıktı. Bende de pıhtılaşma fln yok ama tüp bebek olduğu için belki de bilemiyorum devam etmemi istiyor. Doktor istediyse vardır bir bildiği endişelenme bence.Merhaba kızlar, çok sayfa birikmiş okuyamadım. Bugün ikili test yaptırdım, kan sonuçları çıkmadı ama ense kalınlığı 1.6 mm çıktı. Normal dedi.
Ayrıca doktor bana önlem için kan pıhtılaşmasını önlemek amacıyla clexane iğne verdi. Kilodan dolayı pıhtı atabilir riske atmayalım dedi. Doğuma kadar kullanmamı son zamanlarda bırakacağımı söyledi. Kanımda pıhtılaşma vs yok kilodan dolayı oluşursa diye düşündü sanırım. Ama benim içim rahat değil nedense kanım çok sulanırsa bebeğe bu durum zarar verirse diye korkuyorum. Ayrıca okuduğum kadarıyla normal doğum tehlikeli oluyormuş kan sulandırıcı kullanıldığı için ama doktor böyle bişeyden bahsetmedi. Aranızda kullanan var mı?
baska yokmu cnm hic blli degil gorunmuoCanim ben Dr senden tahmin istiyorum doktorum 3 hafta sonra söylerim ancak dedi ama ben merak ediyorum :)
13 hafta ultrason a göre 12 hafta 5 gün cnm
yok ya takilma olmaz canim öle deyipte saglikli doga cokÇok moralim bozuk ilk devlete gittim ense kalınlığı 3.5 çıktı özele gittim 2.7 çıktı birazdan üniversite hastanesine gidicem biyopsi amniyosentez falan dedi kendimde değilim down sendromlu olabilirmiş kan testine göre bişeyler yapılması gerekmiş oda çarşamba günü çıkacak
Kesin hareketli olan kızdır kızlar hep kıpır kıpır olurlar ve erkeklerden daha önce hissedilir onların tekmesiBenimde biri kıpır kıpır biri sakindi. Eşimle biri kız biri erkek heralde dedik
Var cnm 11 hafta 6 gün lüktu olur mubaska yokmu cnm hic blli degil gorunmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?