2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum eşimle olan mevzuları anlattığımda bana papatya çayı ve melisa çayı içebilirsin akşamları dedi.
Sende tansiyon sorunu yok değil mi canım ? Belkide ondan dediler benim tansiyonum düşük dün sağlık ocağında ölçütler düşük çıktı yine sonra kan testi verdim iyice düştü yorgunluk , uykusuzluk açlıkla birleşince bayıldım birazdan tekrar sağlık ocağına gideceğim sorayım banada verirlerse içmek isterim rahat uyumak için

Canım çıtçıtlı badi de çok az olmaz mı, yani en azından bir kat da olsa giydirmemiz lazım, kundak yapmayız olur biter

bilmiyorum ki yaz annelerine sormak lazım bu konuda tecrübesizim.. bana kalsa neler neler alırım da işte

Benim doktorum eşimle olan mevzuları anlattığımda bana papatya çayı ve melisa çayı içebilirsin akşamları dedi.

papatya içeyim dedim görümcem içme dedi o yüzden karar veremedim

ya sadece canım sabah kahvaltı yaparken bişiler içmek istiyor ondan istiyorum...
çaydan tiksindim, ıhlamurun kokusu rahatsız ediyo sadece su da bir yere kadar en azından sıcak bişiler olsa
Çaykolik olan ben şuan nefret ediyorum tansiyonum düşük bitki cayı yasak demişti sağlık ocağındaki ebe ve doktorum bazen sıcak suyun içine limon sıkıyorum bazen süt içiyorum öyle yapabilirsen yap canım kuru kuru ekmek ve peynir yediğim için iyi geliyor bana

Yok canım bende tansiyon. Umarım senin de geçer bi an önce mide bulantıların

bilmiyorum ki yaz annelerine sormak lazım bu konuda tecrübesizim.. bana kalsa neler neler alırım da işte

papatya içeyim dedim görümcem içme dedi o yüzden karar veremedim

Doktoruna sormadan içme tabi cnm. Bende tansiyon yada herhangi bir vitamin eksikliği yok henüz, belki o yüzden içebilirsin demiştir

Annişler merhaba. Ben 8 ocakta devletten 10 ocakta takip olduğum özel hastaneden 1. Trimester taraması için randevu aldım. 2 gün arayla ultrasona görmek zarar verir mi acaba? 2li test bizde yapılmadığı için 2 doktora gidip emin olayım dedim.

Yok canım bende tansiyon. Umarım senin de geçer bi an önce mide bulantıların
İnşallah canım dün sağlık ocağındaki ebede kızdı kilo vermişsin diye dedim yiyemiyorum bulantı kusma az az ye diyor işte Boğazımda bir düğüm var oradan geçmiyor dedim eşimle Halen problemler devam ediyor çok sıkıntılı geçiriyorum sen ne yaptın halledebildiniz mi sorunlarınızı

Ben 3 aydır kullanıyorum. Dün devam dedi püff daha ne kadar devam bilmiyorum ama. 3 günde bir yapıyorum neyse ki başlarda daha sıktı. Bende de pıhtılaşma fln yok ama tüp bebek olduğu için belki de bilemiyorum devam etmemi istiyor. Doktor istediyse vardır bir bildiği endişelenme bence.

kızlar özellikle de ilk kez anne olacaklar doğum korkusu yaşayanınız var mı? bu duygular normal mi?

Çok moralim bozuk ilk devlete gittim ense kalınlığı 3.5 çıktı özele gittim 2.7 çıktı birazdan üniversite hastanesine gidicem biyopsi amniyosentez falan dedi kendimde değilim down sendromlu olabilirmiş kan testine göre bişeyler yapılması gerekmiş oda çarşamba günü çıkacak

yok ya takilma olmaz canim öle deyipte saglikli doga cok

Benimde biri kıpır kıpır biri sakindi. Eşimle biri kız biri erkek heralde dedik
Kesin hareketli olan kızdır kızlar hep kıpır kıpır olurlar ve erkeklerden daha önce hissedilir onların tekmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…