2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Bulantılardan dolayı raporluydum bu hafta 1 aydan sonra ilk kez işe başladım. Baya zorlanıyorum ama zorluyorum kendimi normal hayata alışmak için. Demir ilacını içemeyenler var galiba. Benim doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra da içebilirsin dedi. Demir çok farkettiriyor. Enerji veriyor sanki. . Ben hatta bir parça simit ekmek parçası ile alıyorum kokmasın diye önemli olan almak bence. Belki faydası olur diye yazayım dedim.

Kızlar benim de nifty testi ile cinsiyet belli oldu dün. Bir kız annesi olucam sağlıkla sonunu görürsek inşallah.
Merhaba canım çok sevindim maşallah ne kadar ödedin teste bende 2 hafta sonra yaptıracağım da doktor henüz rakam vermedi daha doğrusu ben sormadım

Biz internetten bulduk erik ama nasıl anlatayım bizim erik gibi değil ithal eriklerden çok hoşuma gitmedi ama başka bir yaz meyvesi bulduk onu derin dondurucudan verdiler hatta dün tekrar yenisi geldi

Gunaydin kizlar Burda yagmur yagiyor hava karanlik en guzeli biraz daha yatmak .Bir turlu uyuyamiyorum gece ya
Günaydın canım dün burada yağmur yağmıştı şuan kapalı bende gece 2 saat uyuyor uyanıyorum sabaha karşı uyuyorum sanırım hormonlardan birde sırt ağrım oluyor

Ben acımıyorum umrumda da değil dün tekrar yaz meyvesi buldu bana

Günaydın canım yanında mandalina ,çubuk kraker bulundur bir nebze işe yarıyor Allah kolaylık versin

Günaydın canım yanında mandalina ,çubuk kraker bulundur bir nebze işe yarıyor Allah kolaylık versin
Mandalina, portakal hiç yiyemiyorum anında kusuyorum. Sadece muz yiyorum meyve olarak. İş yerine haşlanmış patates getiriyorum o iyi geliyor biraz. Sağol tavsiyeler için.

Çan’ının çektiği bişey olursa bi çimdikte olsa ye derler bende alıp yiyiorum valla

Bulantılarım başlamadan önce gece saat 10 falan bi tiriliçe olsa da yesem dedim gidim alim hemen istersen dedi halbuki daha aşerme falan değil kendide meğilli heralde gitmeye madem okadar istekli çekeceği var
Boşver kullan işte bu fırsat bir daha elimize geçmez

Mandalina, portakal hiç yiyemiyorum anında kusuyorum. Sadece muz yiyorum meyve olarak. İş yerine haşlanmış patates getiriyorum o iyi geliyor biraz. Sağol tavsiyeler için.
Rica ederim canım umarım bulantısız günlerimiz en yakın zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…