- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.521
Ben hissediyorum canım benim üçüncü olacak kısmetse ayırt edebiliyorum hareketleri ve bazen karnımın al kısmında lastik topu oturmuş gibi oluyo 2-3 dakka hissedebiliyorum sonra kayboluyo
Kızlar ikili test sonucunda beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini varmış duydunuz mu 50 altı erkek 50 üstü kız oluyormuş bana doktor kıza benziyor net değil demişti değerim 23.40 yani erkek oluyor değere göre kafam karıştı
Sizde durumlar nasıl tahminle değerler bir çıkan var mı?
O halde doğruluk payı yok32,5 canım bana da doktor kıza benziyo dedi bilemiyorum net olmadığı için
Bende aynı şeyleri hissettim canım doktora sordum gaz ve bağırsak hareketi dedi şuan erkenmişaynen böyle benzer birşey .. sanki bir yere toplanıyor gibi ,hafifde can yakıcı ilk defa dün oldu..
İnternette boş bilgi ve abartı çok cnm o yüzden çok takılmadoktor ilacı yazdı çıktım internetten araştırırken okudukca kafama takıldı canım gidince sorucam bakalım, evet kilom fazla 90 kilo civarıyım şu anda :/
benim her gün canım ve doğuma 2-3 hafta varken bırakıcaz dedi, hatta günde 2 tane vurabilirsen daha iyi olur dedi o kadar uzun süre iğne yapmak zor olur diye düşünüyorum korkuyorum biraz, bide normal doğum yapmak zor olursa diye de tedirginim.
doktor ilacı yazdı çıktım internetten araştırırken okudukca kafama takıldı canım gidince sorucam bakalım, evet kilom fazla 90 kilo civarıyım şu anda :/
benim her gün canım ve doğuma 2-3 hafta varken bırakıcaz dedi, hatta günde 2 tane vurabilirsen daha iyi olur dedi o kadar uzun süre iğne yapmak zor olur diye düşünüyorum korkuyorum biraz, bide normal doğum yapmak zor olursa diye de tedirginim.
insallah temiz cikar canimÇok moralim bozuk ilk devlete gittim ense kalınlığı 3.5 çıktı özele gittim 2.7 çıktı birazdan üniversite hastanesine gidicem biyopsi amniyosentez falan dedi kendimde değilim down sendromlu olabilirmiş kan testine göre bişeyler yapılması gerekmiş oda çarşamba günü çıkacak
SiZinde tüp bebek mi? Benim doktorum ikizler için normal doğum haftası 37. Haftadır dedi. Size kaç hafta dedi doğum için?İğne ufacık bir şey ama koldan yapmanı tavsiye etmem bende çok kötü yaptı göbek daha rahat. Endişelerinden doktora bahset en iyisi. Doğumla ilgili bir şey bilmiyorum benim ikiz olduğu için sezaryen olacak çok yüksek ihtimal zaten
Evet benim de çevremde kullananlar var canım o yüzden bugün biraz daha rahatım arkadaşlarımla görüştüm, genelde 1 düşükten sonraki gebeliklerde başlıyolarmış. Ne güzel seninki riske atmamış benimde öyle olsaydı keşke falan dedi bi arkadaşım. Belki böyle daha iyi olur canım.İnternette boş bilgi ve abartı çok cnm o yüzden çok takılma
Doktoruna guvenmiyorsan ya da için rahat etsin istiyorsan başka doktor görüşü de alabilirsin
Ama kullanan çok cnm o yüzden bence korkma
doktora gidince sorucam canım 20 gün sonra kontrolüm.İğne ufacık bir şey ama koldan yapmanı tavsiye etmem bende çok kötü yaptı göbek daha rahat. Endişelerinden doktora bahset en iyisi. Doğumla ilgili bir şey bilmiyorum benim ikiz olduğu için sezaryen olacak çok yüksek ihtimal zaten
canim ramzi teorisinde erkek dendi bana 12.1de doktor yuksek ihtimak kiz dediBen bu erken cinsiyet tahmini işinde sadece 6. Gebelik haftasındaki usg resminde bebeğin plasenta konumu yani Ramzi teorisine inanıyorum. Ben de ve pek çok tanıdığımda çıktı. Ne çin ne rus ne zart takvimi ne de hcg değeri. Ha bir de şu yüzük testi acayip bir hurafe ama tanıdığım herkeste tuttu.
Sirf bu yuzden ikili test yaptirmak istemiyorum .Bir ihtimal yuzunden hamileligi zehir ediyorlar. Ne gibi seyler yapılması lazimmis down sendromu kromozom dizilimindeki hatadan kaynakli bir sey .Yapilcak bisey yok ki ne yapcaklar onu anlamadim kurtaj mi diyecek yaniÇok moralim bozuk ilk devlete gittim ense kalınlığı 3.5 çıktı özele gittim 2.7 çıktı birazdan üniversite hastanesine gidicem biyopsi amniyosentez falan dedi kendimde değilim down sendromlu olabilirmiş kan testine göre bişeyler yapılması gerekmiş oda çarşamba günü çıkacak
Nifty testi tam olarak ney canm ne ise yarioS Shezofren88 canım nifty testi yaptırsana
yok ya takilma olmaz canim öle deyipte saglikli doga cok
Canım hiç moralimi bozma bu testler %100 doğru tanılama testleri değil. Risk belirten testler, içini ferah tut.
Canım sıkma canını o ölçümler net yapılmıyor, bi kan sonucunda çıksın bakalım. Hem yüksek riskli gebeliklerde bile sağlıklı çocuklar doğabiliyor. İyice araştır bakalım.
Canım hiç moralini bozma dua et. Bu testte yaş faktörü çok önemli. Tabi senin yaşını bilmiyorum ama... Benim bir tanıdığım 40 yaşından sonra iki çocuk doğurdu. İkisi için de kesin hasta dediler ama ikiisi de çok sağlıklı doğdu. Ayrıca kuzenim de 35 yaşında hamile. Onda bile şüphelendi doktor amniyosentezde birşey olmadığı çıktı.. Sen içini ferah tut. İnşallah sağlıklı doğar bebişin
Nifty testi düşün cnm amniyosentezden ziyade. Korkman çok normal ama bu gibi durumlarda güzel hikayeler çok biliyosundur. Bence kafanı rahatlatmak için maddi durum da varsa nifty testle kesinleştir durumunu.
Canım içini ferah tutmaya çalış ölçümlerde yanılma payı çok yüksek bence bi sorun yok bişey çıkmıcak bak görürsün
Canım üzme kendini sen ya bi komşuma down sendromu demişler diğer komşuma da kafası büyük sağlıklı olmaz demişler kadınların hamileliği zehir olmuş ama çocukların maaşallah hiç bir sağlık problemi yok yani doktorlar diyor zaten bu testlerin garantisi yok diye herşey Allahtan sen duanı et
S Shezofren88 tatlım üzme kendini ikili testler sadece risk hesaplayan testler doğruluk payı yüksek değil. Risk var diye bebeğin down sendromlu olacak diye bir şey yok. Aynı durum tersi için de geçerli. Strese sokma kendini lütfen. Dualarımız seninle umarım herşey yolunda gider.
S Shezofren88 canım nifty testi yaptırsana
Hepinizden Allah razı olsun destekleriniz için devlette 3.5 ölçüldü özelde 2.7 en son üniversite hastanesinde yine 3.5 ölçüldü sonuç amniyosentez diyorlar oda bebek sağlıklı olsa bile düşük riski var yada keseye müdahale ediliyormuş oda aynı şekilde.genetik kan testi yapılabilirmiş oda pahalı ve ben hertürlü bebeğimi doğurucam en azından şuan sağlıklı da doğabilir diyebiliyorum kan testini yaptırıp sonuç down sendromu çıkarsa bütün hamileliğim boyunca bebeğim down sendromlu doğacak diye üzülücem o yüzden kan testini de yaptırmayacağım.Takdiri ilahi ne gelirse Allah'tan bol bol dua edip Allah'a sığınmaktan başka çarem yok. Keşke yaptırmasaydım 2liyi diyorum şuan hep içimde bir tereddüt olacak. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız.Sirf bu yuzden ikili test yaptirmak istemiyorum .Bir ihtimal yuzunden hamileligi zehir ediyorlar. Ne gibi seyler yapılması lazimmis down sendromu kromozom dizilimindeki hatadan kaynakli bir sey .Yapilcak bisey yok ki ne yapcaklar onu anlamadim kurtaj mi diyecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?