2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah bişey çıkmaz normal bir gebeliktir

hersey i saglikliysa mol olan baska biseymi var baska doktora git canim bence sen doktorun dedigi sey biraz sacma geldi insallahta oyle bisey yoktur

Canm geçmiş olsun inşallah dr yanılmıştır.. biraz özel ama bişey sormak istedim hamile kaldıktam sonra cinsel ilişki oldu mu acba

Evet yemek kokusu her yerde rahatsız ediyor kendi mutfağımda bile yemek pişerken kapıyı kapatıyorum camları açıyorum iştahım iyi ama kokulardan tiksinmem hiç azalmıyor, evet şaşkın ördeğe döndük resmen

Teşekkürler yanıtiniz için! Geç hamilelik ve hatta erken menopoz geçiş sürecinde bizi şaşırtan sevindiren bir hamilelik bu! Yaş riski dolayısıyla kaygı ister istemez oluyor üstüne.. Bu durumda serinkanli kalıp amniyosentez yaptırmamak zordu:) Akışa bıraktım; herşeyi kontrol etmek imkansız zaten.. Ve olacağı varsa oluyor her ne ise.. Umarım hepimiz için hayırlısı olur!

Koku berbat bir şey zaten hele bir kere tiksindim mi ne kadar yıkansamda o koku hiç üstümden çıkmıyor sanki :) doğsun hele bir bak napcam onu mıncıklaya mıncıklaya sevcem

chatlax inşallah bir an önce geçer bu tiksinmeler biz de rahat ederiz, ay inşallah annesi zaten işimiz gücümüz bebek sevmek olacak o zaman oy yerim yerim şimdiden gelse de sevsem diye bekliyorum

chatlax inşallah bir an önce geçer bu tiksinmeler biz de rahat ederiz, ay inşallah annesi zaten işimiz gücümüz bebek sevmek olacak o zaman oy yerim yerim şimdiden gelse de sevsem diye bekliyorum
İnşallah canım şu rahat döneme geçsek biran önce hayırlısıyla. Evet bende valla evde elim hep karnımda:)

14. Haftamdayım

Bulantılarda kesilme olmadan önce şiddetlendiği oldu mu? Geçiyor galiba azaldı diyorum. Dün bugün baya salladı eskiye döndüm desem yeridir.
Evet cnm aynı dediğin gibi oldu :) tam azaldı bitcek artk diyodum geçen hafta yine çok kötü olmuştum tekrar başa dönmüş gibi ama sonra bi sabah kalktım ağrı hissetmiyorum :) bi an korkmadm deil aslında acaba bişey mi oldu diye ama ara ara bulantılar yine devam ettiği için sknti yoktur heralde diye düşündüm :) inşallah darısı başına

Gelsin cnm ne olcakki merak etmiştir ,her kontrolde gelmek istemez heralde :) ne güzel kayinvaliden ilgili demekki

Bana da aynılarını verdi doktor, decavit kocaman çok zor yutuyorum diyebilirim

gyno ferro yu da doktorum aç karnına mideni bulandırırsa gece al demişti, hapın yutması çok kolay ama ilk aldığımda ertesi gün çok kötüydü, mide bulantısı ve ishal ile geçti... bir iki gün içmedim, sonra tekrar denedim yine aynı yaptı ertesi gün beni mahvediyor malesef, içemiyorum o yüzden. doktora gittiğimde bu hafta danışıp bi alternatifi var mı sormayı düşünüyorum.

Selamlar,

Doktora 7. haftada gittim en son. Keseyi gördük ve kalp atışını duyduk. Önümüzdeki ay gelirsin bir daha demişti, ben de 20 Ocak'a aldım randevumu. Şu an folik asit, d vitamini ve omega-3 kullanıyorum. Geçen hamileliğimde yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda kalsiyum ve multivitamin başlatmıştı. Hamileliğin sonlarına doğru da demir takviyesi almıştım.

Benim doktorum beslenme konusunda epey hassas bir kadın. İlk hamileliğimde ilk 4 ay kilo alınmayacak, sonrasında da her ay maksimum 1 kilo alınacak demişti

Beslenme listesi vermişti o zaman. Yenilecekler ve yenilmeyecekler şeklinde. Yenilmeyecekler listesinde yer alan hiç bir şeyin bebeğe zerre faydası yok, bunları yemek için bebeği bahane etme demişti Eşimi de yediğimi içtiğimi takip ile görevlendirmişti.

Kadından korkumdan epey sağlıklı beslendim ve toplamda 5 kilo aldım. Kızım 3.600 doğdu. Doğumdan sonra başlangıç kilomdaydım. İnşallah bu seferde aynı performansı sergileyebilirim zira fazla kilo almadığım için son aylarda ödem sorunu falan da yaşamamıştım.

Şu an kraker ile beslendiğimden 2 kilo zayıflamış vaziyetteyim. Bulantı ve kusmalar rahatlayınca düzenli beslenmeye geçiş yapabilirim umarım.

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz listeyi merak ettim rica etsem burada paylaşabilir misiniz

Lavantanın dediği gibi Listeyi bizimle de paylaşır mısınız lütfennnnn çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…