- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.701
canım inşallah bişey çıkmaz normal bir gebeliktirMerhaba kizlar 12+0 haftalik hamileyim ikili teste geldik bugun ense olcumh iyi herseyi saglikli ama rahimde bi goruntu gordu dr ve mol gebelige benzetiyorum dedi beta hcg istedi ama kanda da kesin belli olmicak ultrasondada kesin demedi benziyor dedi allak bullak olduk napicam bilmiyorum
hersey i saglikliysa mol olan baska biseymi var baska doktora git canim bence sen doktorun dedigi sey biraz sacma geldi insallahta oyle bisey yokturMerhaba kizlar 12+0 haftalik hamileyim ikili teste geldik bugun ense olcumh iyi herseyi saglikli ama rahimde bi goruntu gordu dr ve mol gebelige benzetiyorum dedi beta hcg istedi ama kanda da kesin belli olmicak ultrasondada kesin demedi benziyor dedi allak bullak olduk napicam bilmiyorum
Tünaydın cnm gitmiştim kan verdim sonuç kısmetse çarşmba gnü cıkacak.ayprensesii canım günaydın ne yaptın test için gittin mi doktora
Hadi hayırlısı inşallah canım kalbini temiz tut herşey yolunda Allah'ın izniyleTünaydın cnm gitmiştim kan verdim sonuç kısmetse çarşmba gnü cıkacak.
Canm geçmiş olsun inşallah dr yanılmıştır.. biraz özel ama bişey sormak istedim hamile kaldıktam sonra cinsel ilişki oldu mu acbaMerhaba kizlar 12+0 haftalik hamileyim ikili teste geldik bugun ense olcumh iyi herseyi saglikli ama rahimde bi goruntu gordu dr ve mol gebelige benzetiyorum dedi beta hcg istedi ama kanda da kesin belli olmicak ultrasondada kesin demedi benziyor dedi allak bullak olduk napicam bilmiyorum
Amin inşallah...içindeki korku hafifledi çok şükür ölçümden sonra ama burun deliği dln bişey demdi gerçi ensesini zor ölçtü onu hiç göremezdiHadi hayırlısı inşallah canım kalbini temiz tut herşey yolunda Allah'ın izniyle
Evet yemek kokusu her yerde rahatsız ediyor kendi mutfağımda bile yemek pişerken kapıyı kapatıyorum camları açıyorum iştahım iyi ama kokulardan tiksinmem hiç azalmıyor, evet şaşkın ördeğe döndük resmenBende de tam tersi başlarda yiyebiliyordum sonradan başladı tiksinti o da korkudan sanırım ya yersen midem yanarsa diye kendim yemek yaparken hiç sorun yok rahat çorba içebiliyorum ama iş yerinde yemek kokusu o pişen yemekler beni sulu yemekten soğuttu valla. Bu bebişler bizi iyice şaşkına çevirdi
Doktorlara güvenmek lazım. Bende 37 yaşındayım anlıyorum seni. Ama işte insanın içinde hep bir şüphe, doğurana kadar devam edecek heralde. Bir de ben karakter olarak çok okuyan, araştıran sorgulayan bir tipimdir. Ay kendimden sıkıldım resmen. Fazla kurcaladıkça insanın sinirleri bozuluyor. Annem beni 18 yaşında hiç bir şeyden habersiz doğurmuş. Yani biraz şans eseri büyümüşüm. Ona sorular soruyorum. Ohoooo fazla dikkat ediyorsun diyor haklı sanırım. Geç anne olmanında böyle kötü yanları var sanırım.
hayirli haberler al insallah cnm cinsiyet tahmini yaptimi :)Tünaydın cnm gitmiştim kan verdim sonuç kısmetse çarşmba gnü cıkacak.
Koku berbat bir şey zaten hele bir kere tiksindim mi ne kadar yıkansamda o koku hiç üstümden çıkmıyor sanki :) doğsun hele bir bak napcam onu mıncıklaya mıncıklaya sevcemEvet yemek kokusu her yerde rahatsız ediyor kendi mutfağımda bile yemek pişerken kapıyı kapatıyorum camları açıyorum iştahım iyi ama kokulardan tiksinmem hiç azalmıyor, evet şaşkın ördeğe döndük resmen
İnşallah canım şu rahat döneme geçsek biran önce hayırlısıyla. Evet bende valla evde elim hep karnımda:)chatlax inşallah bir an önce geçer bu tiksinmeler biz de rahat ederiz, ay inşallah annesi zaten işimiz gücümüz bebek sevmek olacak o zaman oy yerim yerim şimdiden gelse de sevsem diye bekliyorum
Evet cnm aynı dediğin gibi oldu :) tam azaldı bitcek artk diyodum geçen hafta yine çok kötü olmuştum tekrar başa dönmüş gibi ama sonra bi sabah kalktım ağrı hissetmiyorum :) bi an korkmadm deil aslında acaba bişey mi oldu diye ama ara ara bulantılar yine devam ettiği için sknti yoktur heralde diye düşündüm :) inşallah darısı başına14. Haftamdayım
Bulantılarda kesilme olmadan önce şiddetlendiği oldu mu? Geçiyor galiba azaldı diyorum. Dün bugün baya salladı eskiye döndüm desem yeridir.
Gelsin cnm ne olcakki merak etmiştir ,her kontrolde gelmek istemez heralde :) ne güzel kayinvaliden ilgili demekkiMerhaba kızlarbulantıların ağrıların azaldığı bir gün olsun hepimiz için. Pazartesi ikili test için randevumuz var ilk defa 3 hafta arayla göreceğiz bebişi zaman geçmek bilmiyor sanki Kayınvalidesi doktor kontrolüne gelmek isteyen oldu mu daha ilk haftalarda. Siz nasıl tepki verdiniz? İlk bebeğimiz en özel anımızda kalp atışı duyulacakken gelmek istedi kibarca anlattık şimdi yine istiyor.
Kızlar decavit ve gyno ferro sanol kullanan var mı??
Doktorum verdi dün. İlk defa kullanıcam. Baş dönmesi,kabızlık,mide ağrısı çekenler vardı haplar yüzünden. Bunlar mıydı acaba? Zaten hap yutma özürlüyüm ben,çoğunlukla kusuyorum geri hapı,bunları nasıl içerim bilmiyorumküçücük folik asiti zor yutuyordum.
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz listeyi merak ettim rica etsem burada paylaşabilir misinizSelamlar,
Doktora 7. haftada gittim en son. Keseyi gördük ve kalp atışını duyduk. Önümüzdeki ay gelirsin bir daha demişti, ben de 20 Ocak'a aldım randevumu. Şu an folik asit, d vitamini ve omega-3 kullanıyorum. Geçen hamileliğimde yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda kalsiyum ve multivitamin başlatmıştı. Hamileliğin sonlarına doğru da demir takviyesi almıştım.
Benim doktorum beslenme konusunda epey hassas bir kadın. İlk hamileliğimde ilk 4 ay kilo alınmayacak, sonrasında da her ay maksimum 1 kilo alınacak demişti
Beslenme listesi vermişti o zaman. Yenilecekler ve yenilmeyecekler şeklinde. Yenilmeyecekler listesinde yer alan hiç bir şeyin bebeğe zerre faydası yok, bunları yemek için bebeği bahane etme demiştiEşimi de yediğimi içtiğimi takip ile görevlendirmişti.
Kadından korkumdan epey sağlıklı beslendim ve toplamda 5 kilo aldım. Kızım 3.600 doğdu. Doğumdan sonra başlangıç kilomdaydım. İnşallah bu seferde aynı performansı sergileyebilirim zira fazla kilo almadığım için son aylarda ödem sorunu falan da yaşamamıştım.
Şu an kraker ile beslendiğimden 2 kilo zayıflamış vaziyetteyim. Bulantı ve kusmalar rahatlayınca düzenli beslenmeye geçiş yapabilirim umarım.
Lavantanın dediği gibi Listeyi bizimle de paylaşır mısınız lütfennnnn çok ihtiyacımız varSelamlar,
Doktora 7. haftada gittim en son. Keseyi gördük ve kalp atışını duyduk. Önümüzdeki ay gelirsin bir daha demişti, ben de 20 Ocak'a aldım randevumu. Şu an folik asit, d vitamini ve omega-3 kullanıyorum. Geçen hamileliğimde yanlış hatırlamıyorsam 3. ayda kalsiyum ve multivitamin başlatmıştı. Hamileliğin sonlarına doğru da demir takviyesi almıştım.
Benim doktorum beslenme konusunda epey hassas bir kadın. İlk hamileliğimde ilk 4 ay kilo alınmayacak, sonrasında da her ay maksimum 1 kilo alınacak demişti
Beslenme listesi vermişti o zaman. Yenilecekler ve yenilmeyecekler şeklinde. Yenilmeyecekler listesinde yer alan hiç bir şeyin bebeğe zerre faydası yok, bunları yemek için bebeği bahane etme demiştiEşimi de yediğimi içtiğimi takip ile görevlendirmişti.
Kadından korkumdan epey sağlıklı beslendim ve toplamda 5 kilo aldım. Kızım 3.600 doğdu. Doğumdan sonra başlangıç kilomdaydım. İnşallah bu seferde aynı performansı sergileyebilirim zira fazla kilo almadığım için son aylarda ödem sorunu falan da yaşamamıştım.
Şu an kraker ile beslendiğimden 2 kilo zayıflamış vaziyetteyim. Bulantı ve kusmalar rahatlayınca düzenli beslenmeye geçiş yapabilirim umarım.
Lavantanın dediği gibi Listeyi bizimle de paylaşır mısınız lütfennnnn çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?