- 3 Haziran 2009
- 7.564
- 29.708
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.741
Valla sadece kilolarıma yaradı diye düşünüyorum. Belirgin bir artış olmamıştı sütte.O malt içecekler işe yaradı mı canım süt için
Benim kuzenim bir süre tüketmişti ise yaramıştı ama sonra sadece su içmeye başladı sutu en fazla arttıran şey su imiş. Dr kendisi.O malt içecekler işe yaradı mı canım süt için
Burada da okudum yorumları genelde kimse memnun kalmamış sanırım bünye ve hormonla ilgiliValla sadece kilolarıma yaradı diye düşünüyorum. Belirgin bir artış olmamıştı sütte.
Evet ebede aynısını dedi hamilelikte bol su iç yiyecekler ile Alakası Yok dediBenim kuzenim bir süre tüketmişti ise yaramıştı ama sonra sadece su içmeye başladı sutu en fazla arttıran şey su imiş. Dr kendisi.
76 kg ile hamile kaldım boyum 170.canim kac kilo ile hamile kaldin. ben zaten 65 kilo ile hamile kaldim kiloluydum yani
Bence sütü su içmek, stres yapmamak ve uyuyabilmek arttırıyor.Burada da okudum yorumları genelde kimse memnun kalmamış sanırım bünye ve hormonla ilgili
62 kilo ile hamile kaldım. 67 ile doğuma girdim. Doğumdan iki gün sonra tartıldığımda 61-62 arasıydım. Ama doğum sonrası, lohusalıkta süt olsun şunu da ye kapsamında ağzıma tıkıştırılanlardan kaynaklı kilo aldım.
Kesinlikle canımBence sütü su içmek, stres yapmamak ve uyuyabilmek arttırıyor.
Ben de şu an 68 kiloyum. Yani doğuma gittiğim kilodan fazlayımaynen canim bende sendenim. Hamileyken kilo degilde dogumdan sonra sut olsun diye kilo aldim hep onlarida veremedim zaten
benim her gün canım ve doğuma 2-3 hafta varken bırakıcaz dedi, hatta günde 2 tane vurabilirsen daha iyi olur dedi o kadar uzun süre iğne yapmak zor olur diye düşünüyorum korkuyorum biraz, bide normal doğum yapmak zor olursa diye de tedirginim.
Ben de şu an 68 kiloyum. Yani doğuma gittiğim kilodan fazlayım
Doktorum bir sürü söylendi zaten.Bu tuzağa bir daha düşmeyelim bence
Bana da aynılarını verdi doktor, decavit kocamançok zor yutuyorum diyebilirim
gyno ferro yu da doktorum aç karnına mideni bulandırırsa gece al demişti, hapın yutması çok kolay ama ilk aldığımda ertesi gün çok kötüydü, mide bulantısı ve ishal ile geçti... bir iki gün içmedim, sonra tekrar denedim yine aynı yaptıertesi gün beni mahvediyor malesef, içemiyorum o yüzden. doktora gittiğimde bu hafta danışıp bi alternatifi var mı sormayı düşünüyorum.
Ben de hiç aşermedim. 16. haftaya kadar da kustum zati. Bu sefer biraz daha erken biter umarım. Geçen sefer kustuktan sonra yatıp dibleniyordum. Şimdi kızımla ilgilenmem gerekiyor. Epey zorluyor beni.aynen canim bende oyleyim. suan 68-71 arasi oynuyor kilom. Napalim tatlim sut olsun bebegimiz doysun diye homuni girtlak yedik dogumdan sonra. Ne hikmetse ben hamile kalinca istahim kesiliyor hic aserme olayim falanda olmuyor. Annem cok kiziyordu butun hamileler butun gun ne yesem diye dusunuyor tabi o yuzden aseriyor sen dusunmeyi birak hic birsey yemiyorsun diye soyleniyordu.
Evet ben balık yağı kullanıyorum oceans markaBen de bugün başlıyorum decavit e. Gyno ferro yu alırken eczacı sabah aç karna alın ama mide ağrısı vs yapabilir. O zaman kahvaltıdan 1,5saat sonra alın dedi. Prospektüste de yemeklerden 2saat sonra yazıyor. Ben öyle alıcam. Zaten ilaç içemiyorum kusuyorum geri. Bi de aç karına hiç içemem.
Balık yağı kullanan var mı?bi arkadaşıma vermiş doktor. Zihin gelişimi için önemli demiş.
20.ci haftada dedi bana sağlık ocağı canımKızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında tetanoz aşısı olucakmışım sizede söylediler mi ? Aşıyı
Çok teşekkürler en azından fikir olur elimizden geldiğince yapmaya çalışırızTabi ki paylaşıtım. Akşam listeyi bulup atayım.
ayy çok şaşırdım aranızda en kilolu benim yaklaşık 90 civarıyım, doktorum çok kilo almamaya çalış ama kiloyu da stres yapma kilo istemediğimiz bişey ama bebeğin sağlığı daha önemli dedi. Benim ki mi çok rahat anlamadım kiBenim doktorum da takti kiloma sinir etti beni. 70 kiloyla hamile kaldim bulanti ve kusmalardan hala 70im ama doktorum doguma kadar 60 kilo olmam gerektigni hastanenin diyetisyenine duzenli olarak gitmem gerektigini ve hep kilo takibi yapmam gerektigini diyetisyenin beni zayiflaticagini soyledi. Ama moralim cok bozuldu sanki tlcdeki 170 kiloluk ablalardanim.
Çok zor canım ya allah kolaylık versin
Bir yandan öyle ama benimkide fazla ilgili randevu gününü saatini bilmek istiyor, doktordan çıkmadan naptınız diye arıyor, hemen video fotoğraf istiyor. İlerleyen dönemlerde beraber gideriz muhakkak. Ama her seferinde ister diye de endişeleniyorum.Gelsin cnm ne olcakki merak etmiştir ,her kontrolde gelmek istemez heralde :) ne güzel kayinvaliden ilgili demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?