2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb bulantılar nedeniyle bende baya kilo kaybedenlerdenim. Doktorum uzun boylu olduğun için max 12 kilo alacaksın bunun fazlası yağ olur demişti. Bu 12 kilonun hamilelikten dolayı yani bebeğin suyu kan hacmindeki artış gögüslerdeki artış bebek ve eşi olarak 9-10 kilo olacağını geri kalan birkaç kilonunda 40 çıkana yardımcı olacak depolar olduğunu söylemişti. 5 kilo gerçekten çok az geldi. Bebek ve suyu 5 kilo oluyo.

Benim doktorum da takti kiloma sinir etti beni. 70 kiloyla hamile kaldim bulanti ve kusmalardan hala 70im ama doktorum doguma kadar 60 kilo olmam gerektigni hastanenin diyetisyenine duzenli olarak gitmem gerektigini ve hep kilo takibi yapmam gerektigini diyetisyenin beni zayiflaticagini soyledi. Ama moralim cok bozuldu sanki tlcdeki 170 kiloluk ablalardanim.

Hemoroidim yok canım ama kabızlıktan yırtık oluşmuştu bende. Duphalac kullandım geçmedi kabizlik ben de kuru kayısı tukettim. Aşırı şişkinlik ve kaşıntı yaptı ama kabızlık geçti o geçince de yırtık da iyileşti kremlerle falan. Sonra yine aynı oldum bu sefer efermag diye bir magnezyum ilacı verdi. Şimdilik iyi gidiyorum bakalım.

Kızlar önümüzdeki ay sağlık ocağında tetanoz aşısı olucakmışım sizede söylediler mi ? Aşıyı
Şubat 19 una gün verdiler asi için. Hatta erken gel kan alcaz dediler ama başka bir yerde Şubat ayı içinde kan tahlili yaptırırsan onu getir yeter asi yaparız demislerdi

Benimde endokrin doktorum göbeğime taktı her gittiğimde unlu gıdalar , şerbetli tatlılardan uzak durmamı söylüyor

62 kilo ile hamile kaldım. 67 ile doğuma girdim. Doğumdan iki gün sonra tartıldığımda 61-62 arasıydım. Ama doğum sonrası, lohusalıkta süt olsun şunu da ye kapsamında ağzıma tıkıştırılanlardan kaynaklı kilo aldım.

Şekerli şerbetli gıdalar mı yedirdiler canım ailen

Ayy benimde geçecek galiba :) çok mutlu oldum. Sağol canım eskiden 7/24 istifra ediyordum. Şimdi günde 4e 5e düştü. Hatta bazı günler 2 ile bitiriyorum. Geçiyor derken dün zorlu bir gün oldu benim için. Merak ettim ani şiddetlenmenin kesilmeyle ilgisi var mı diye. Çok teşekkürler cevabın için. Senin için Çok sevindim. Gelsin artık hamileliğin keyifli zamanları

Benim ilk hamileliğimde de sağlık ocağı tetanoz aşısı için aramıştı. Doktorum yaptırma demişti, yaptırmamıştım. Doktorunuza bir sorun bence.
Bende sorucam zaten 2009 yılında çalışırken küflü çivi batmıştı hatta aşıyı tamamlamıştım söyledim Ebeye kağıdını sordu dedim kayboldu olmaz tekrar yapacağız dedi

Bende sorucam zaten 2009 yılında çalışırken küflü çivi batmıştı hatta aşıyı tamamlamıştım söyledim Ebeye kağıdını sordu dedim kayboldu olmaz tekrar yapacağız dedi
Ben alerjik bünyeliyim. Ondan mı bilmiyorum ara sağlık ocağını, doktorum aşıya izin vermiyor de demişti doktor.

Öyle oluyor canım geçiyor gibi oluyor sonra çok kötü bir iki gün geçiriyorsun sonra yine iyi oluyorsun falan ama yavaş yavaş o kötü günlerin sayısı düşüyor. Ben çok şükür iyiye gidiyorum arada isyan ettiğim de oluyor ama geçiyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…