2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım geliyormuş benim kızlar :) dün öğrendik çok şükür ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktor amcası :) Rabbim herkese sağlıklı bal evlatlar nasip etsin

Gözünaydın canım.:) İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Benim doktor soyleseydi cinsiyetini nolurdu sanki.. Şubatın ilk haftasına kadar bekliycem.

Rabbim iki duyguyu da tattırır inşallah canım. Ne güzel olmuş. :)
Çok şükür canım inşallah cok zorluklar yasayıp geldım bu günlere tedaviyle falan işte Rabbim e bin şükür Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık tı derken bu günleri de gördük elhamdülillah İnş darısı herkese

Gözünaydın canım.:) İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Benim doktor soyleseydi cinsiyetini nolurdu sanki.. Şubatın ilk haftasına kadar bekliycem.
Aslında bu haftada söylüyorlar ama doktorun muhtemelen sağlama almak için söylememiş çünkü bu haftada %10 Luk bı yanılma payı olabiliyomus

Rabbim nasibinde olmayanın arzusunu gönlüne düşürmez, diline dua etmez derler ya dualarimizin karşılığında mujdemizi verdi şükür. Bende 7 yıldır evlat hasreti çekiyorum canım. Hiç çocuğum yok. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Aslında bu haftada söylüyorlar ama doktorun muhtemelen sağlama almak için söylememiş çünkü bu haftada %10 Luk bı yanılma payı olabiliyomus

Sordum aslında ama tutunsunda cinsiyeti önemli değil dedi. Anne psikolojisinden de kadın merakından da anlamıyor canım

Kızım geliyormuş benim kızlar :) dün öğrendik çok şükür ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktor amcası :) Rabbim herkese sağlıklı bal evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun tebrikler ayyy kiz diyince bi icim kipir kipir oldu

Kızlar akıntınız nasıl yoğun mu az mi oluyor benim bazen aşırı bazen de az oluyor

Boş gebelik demek , Allah korusun , inşallah Dr yanılıyordur
Bos gebelik degil cnm bebek var saglikli ama rahim de uzume benziyen goruntuye benzer goruntu var nette degil diyor bakalm pazartesi ne dicekse

Sevda_S canım ben bir şeyi anlamadım senin bebeğinin dışında mı var mol gebelik yani birisi sağlıklı bebek diğeri de mol gebelik mı ?
Vallahi dr un kendi bile anlamadi ki kac defa kontrole gittim vajinadan bakti ki ordan hersey daha net hic bisi demedi bugun karindan bakti mole benzeyen goruntu var dedi kismi mol diyr bisi varmis ama kesin bisi diyen yok pazartrsi yuzyuze goruselim diye cagirmis cekmis gitmis dr halbuki biz hastanede bekliyorduk cok sacma ya o kadar para ver cimbizla cabayla laf ogren

Cok sukur Rabbim inşallah seninde kucağını doldursun saglıkla nasip etsin dualarımız hep aynı Rabbim korusun hepsini

çok sıra var mıydı birde muayenesi ne kadar canım ?

mol gebelikde kalp atışı olmaz kizlar hangi arkadas yasadi bilmiyorum gecmise gidemedim cok fazla ama umarim mol degildir..
Benimkini benzettiler de cnm kismi mol diye bisi varmis nettede cok aciklama yok. Dr da emin olamadi beta hcg ye bakti yuksekmis biraz ama referans degerin icinde neye gore yuksekse pazartesi cagirdi bakalm ne dicek

Geçmiş olsun canım bende zencefil limonlu çay yaptım bol bol mandalina ve limon yiyorum umarım geçer

Yaptım canım bol bol mandalina ve limon yiyorum birde evi bugün çok güzel havalandırdım umarım atlatırım umarım farenjite çevirmez

Bende çok kötüyüm cnm, dr gitmeyi düşünmüyorum, ilaç verde bile içmem çok çok ağırlaşmadıkça. Portakal greyfurt limon suyu sıkıp içiyorum
Geçmiş olsun canım zencefili limonlu çay yaptım oda iyi geldi birde karabiber ve limonlu sıcak su içtim onlarıda yap

Yaptım canım bol bol mandalina ve limon yiyorum birde evi bugün çok güzel havalandırdım umarım atlatırım umarım farenjite çevirmez
Benim direk faranjit .Gunduz cok yiprattim kendimi aksam da kirli hava su an sesim kisildi yutkunamiyorum birden boyle oldu yatmadan yicem zencefil bal

Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın prensesını :) bu arada bebegın boyu kaçtı canım senin? Bende yarın cınsıyet ıcın gıdıcem inşallah görebiliriz

Mol gebelik üzüm gebeliği de deniyor ona dışı üzüme benziyor ama içi boş oluyor ama hcg hormonunu yükseltiyor ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum bence küçük bir kanama alanı ola bilir hani kendiliğinden geçenlerden, Dr da ne sinir bozucuymuş insanı böyle endişe içinde bırakırlar mı üstelik de hamilesin, acaba başka bir doktora mı gitsen daha iyi bir şekilde araştırılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…