- 10 Kasım 2017
- 10
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.821
Kızım geliyormuş benim kızlar :) dün öğrendik çok şükür ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktor amcası :) Rabbim herkese sağlıklı bal evlatlar nasip etsin
Çok şükür canım inşallah cok zorluklar yasayıp geldım bu günlere tedaviyle falan işte Rabbim e bin şükür Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık tı derken bu günleri de gördük elhamdülillah İnş darısı herkeseRabbim iki duyguyu da tattırır inşallah canım. Ne güzel olmuş. :)
Aslında bu haftada söylüyorlar ama doktorun muhtemelen sağlama almak için söylememiş çünkü bu haftada %10 Luk bı yanılma payı olabiliyomusGözünaydın canım.:) İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Benim doktor soyleseydi cinsiyetini nolurdu sanki.. Şubatın ilk haftasına kadar bekliycem.
Çok şükür canım inşallah cok zorluklar yasayıp geldım bu günlere tedaviyle falan işte Rabbim e bin şükür Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık tı derken bu günleri de gördük elhamdülillah İnş darısı herkese
Aslında bu haftada söylüyorlar ama doktorun muhtemelen sağlama almak için söylememiş çünkü bu haftada %10 Luk bı yanılma payı olabiliyomus
Hayirli olsun tebrikler ayyy kiz diyince bi icim kipir kipir olduKızım geliyormuş benim kızlar :) dün öğrendik çok şükür ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktor amcası :) Rabbim herkese sağlıklı bal evlatlar nasip etsin
Bos gebelik degil cnm bebek var saglikli ama rahim de uzume benziyen goruntuye benzer goruntu var nette degil diyor bakalm pazartesi ne dicekseBoş gebelik demek , Allah korusun , inşallah Dr yanılıyordur
Vallahi dr un kendi bile anlamadi ki kac defa kontrole gittim vajinadan bakti ki ordan hersey daha net hic bisi demedi bugun karindan bakti mole benzeyen goruntu var dedi kismi mol diyr bisi varmis ama kesin bisi diyen yok pazartrsi yuzyuze goruselim diye cagirmis cekmis gitmis dr halbuki biz hastanede bekliyorduk cok sacma ya o kadar para ver cimbizla cabayla laf ogrenSevda_S canım ben bir şeyi anlamadım senin bebeğinin dışında mı var mol gebelik yani birisi sağlıklı bebek diğeri de mol gebelik mı ?
Cok sukur Rabbim inşallah seninde kucağını doldursun saglıkla nasip etsin dualarımız hep aynı Rabbim korusun hepsiniRabbim nasibinde olmayanın arzusunu gönlüne düşürmez, diline dua etmez derler ya dualarimizin karşılığında mujdemizi verdi şükür. Bende 7 yıldır evlat hasreti çekiyorum canım. Hiç çocuğum yok. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.
çok sıra var mıydı birde muayenesi ne kadar canım ?Ben Çarşamba günü gittim ilk defa. Ama 1ay önceden aldım randevu. İlk gidince almak zor oluyormuş evet. Sonraki randevu tarihini kendi söyledi arayıp aldım ben hemen sıkıntı olmadı. Doktoru da beğendim. İnstagram dan ben de takip ediyordum çok memnun olanlar var gerçekten.
Benimkini benzettiler de cnm kismi mol diye bisi varmis nettede cok aciklama yok. Dr da emin olamadi beta hcg ye bakti yuksekmis biraz ama referans degerin icinde neye gore yuksekse pazartesi cagirdi bakalm ne dicekmol gebelikde kalp atışı olmaz kizlar hangi arkadas yasadi bilmiyorum gecmise gidemedim cok fazla ama umarim mol degildir..
benim yok denecek kadar az normalde olması lazımKızlar akıntınız nasıl yoğun mu az mi oluyor benim bazen aşırı bazen de az oluyor
Geçmiş olsun canım bende zencefil limonlu çay yaptım bol bol mandalina ve limon yiyorum umarım geçerBen gecenlerde olmustum bogazim da cok agriyodu yutkunamiyordum hatta. Aile hekimim ilac alamazsin dedi dinlen dedi. Ihlamur ama gunde bi fincan, ve taze sıkılmis meyveler...
4 gun yattim, ihlamur ve portakal mandalin sıktım ictim, tavuk suyuna corba bir de.. en onemlisi bol bol dinlenmek tabi yatmadan gecmedi malesef
Yaptım canım bol bol mandalina ve limon yiyorum birde evi bugün çok güzel havalandırdım umarım atlatırım umarım farenjite çevirmezMerhaba kizlar cinsiyet ogrenenler hayirli olsun insallah ben de ogrenirim teee 16.haftada konuscak sevgili dr um
Grip olanllar taze zencefil ve bala şans versinler ilac gibi kesiyor .Sadece 2 cay kasigi kadar rendeleyin daha az da olabilir. Dozaji kaçırmayın .Benim de bogazim agriyor faranjitim yine nuksedecek korkarım ki
Geçmiş olsun canım zencefili limonlu çay yaptım oda iyi geldi birde karabiber ve limonlu sıcak su içtim onlarıda yapBende çok kötüyüm cnm, dr gitmeyi düşünmüyorum, ilaç verde bile içmem çok çok ağırlaşmadıkça. Portakal greyfurt limon suyu sıkıp içiyorum
Benim direk faranjit .Gunduz cok yiprattim kendimi aksam da kirli hava su an sesim kisildi yutkunamiyorum birden boyle oldu yatmadan yicem zencefil balYaptım canım bol bol mandalina ve limon yiyorum birde evi bugün çok güzel havalandırdım umarım atlatırım umarım farenjite çevirmez
Maşallah canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın prensesını :) bu arada bebegın boyu kaçtı canım senin? Bende yarın cınsıyet ıcın gıdıcem inşallah görebilirizKızım geliyormuş benim kızlar :) dün öğrendik çok şükür ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktor amcası :) Rabbim herkese sağlıklı bal evlatlar nasip etsin
Mol gebelik üzüm gebeliği de deniyor ona dışı üzüme benziyor ama içi boş oluyor ama hcg hormonunu yükseltiyor ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum bence küçük bir kanama alanı ola bilir hani kendiliğinden geçenlerden, Dr da ne sinir bozucuymuş insanı böyle endişe içinde bırakırlar mı üstelik de hamilesin, acaba başka bir doktora mı gitsen daha iyi bir şekilde araştırılsaVallahi dr un kendi bile anlamadi ki kac defa kontrole gittim vajinadan bakti ki ordan hersey daha net hic bisi demedi bugun karindan bakti mole benzeyen goruntu var dedi kismi mol diyr bisi varmis ama kesin bisi diyen yok pazartrsi yuzyuze goruselim diye cagirmis cekmis gitmis dr halbuki biz hastanede bekliyorduk cok sacma ya o kadar para ver cimbizla cabayla laf ogren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?