2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sohbetler muhabbetler baya almış başını gitmiş maşallah işlerin yoğunluğundan yazamadim nasılsınız bebisler nasıl

Kızlar progestanı bırakan varmııı??????
Bırakınca herhangi bi akıntı fln geldimi????
Ben 2 gün oldu bırakalı az önce gördüm koyu sarı alıntım var az da deil çok da deil normalmidir

Bence ideal cumleyi soylemis doktorun. Bi dahaki kontrolde konuscam hic elimde diyetisyen listesiyle zayiflicam diye ugrasamam. Gene ustume gelirse zayifla diye yallah şutingen. İstanbulda kadin dogumcu mu yok

Canım ilk olduğu için de olabilir benim de ilk çok sahipleniyorum. Bazen kimseye sevdiremeyecekmişim gibi hissediyorum. Hormonlardan dolayı da olabilir sanırım biraz kıymetli geliyor bize.
Haklısın canım bu seferlik tamam diyeceğiz heralde inşallah tekrarlanmaz. Diğer mesajlara bakınca da kendime kızıyorum insanlar nelerle uğraşıyor ben ne derdindeyim. Rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi hallolur

Kızlar progestanı bırakan varmııı??????
Bırakınca herhangi bi akıntı fln geldimi????
Ben 2 gün oldu bırakalı az önce gördüm koyu sarı alıntım var az da deil çok da deil normalmidir

Canım bende 2-3 gün almayı unutmuştum, o sırada sarımtrak olmuştu.ilaca geri başladığım için gerisini takip edemedim.

bende sana yakınım canım 79la hamile kaldım şuan 85 im doktorum çok kızdı

degisme ihtimali yok tur canim haftan gayet guzel erken olsa bir ihtimal
Inşallah canım annemin ilk kız torunu olucak ben nedense yine oğlum olur diyordum sürpriz oldu inş değişmez allah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı nasip etsin Allahım sanada en kisa zamanda versin canım

canim korkma dua et bol bol saglkli alacaksin kucagina
icin rahat olsun pazartesiyi bekle baklaim
insAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…