- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.841
Aynen benim de canım bazen fazla bazen de az oluyor hatta bugün baya fazlaydı bir ara altıma kaçırıyorum sandımKızlar akıntınız nasıl yoğun mu az mi oluyor benim bazen aşırı bazen de az oluyor
Geçmiş olsun canım zencefili limonlu çay yaptım oda iyi geldi birde karabiber ve limonlu sıcak su içtim onlarıda yap
Benimde vücudumun her yeri dökülüyordu şükür biraz daha iyi oldumZencefil şimdi yok da evde diğerini bende yapayım cnm, saolasın, sanada geçmiş olsun. Bende birde fena baş ağrısı yaptı
Senin 18 temmuzsa benimde haziran ortası yada sonunda olur gibime geliyor çünkü bende sezeryan düşünüyorumBu arada ultrasonda beklenen doğum tarihim 28 temmuz çıktı önceki doğumum sezeryan olduğu için dr 18 temmuzda sezeryanin var dedibi heyecan bastı yengeç burcu bebegim olacak bi tane insallah
Aynen cnm sinirlerim.alt ust oldu zaten her dr kontrol unde korkuyorum daha once yasadiklarimdan. Baska dr a gittim hic bisey gormedi varis var damarlarda kan toplanmasi normal ama bunlarimi benzetti acaba dedi fakat beta hcg onada yuksek geldi prof perinatolog varmis onu aradi ultrason normal hcg 258 bin diye oda ya bana gonder yada bi balcaliya gorunsun demis ama kendisi hic korkma karalari baglama mol olsa bebek boylr saglikli olmaz kalp atisi normal olmaz anali kizli iyisiniz deyince baska birinede gitmedim bakalm pazartesi sinir drum ne dicek kotu birsey derse balcali ora bura nerr varsa giderim artik bu arada kizim olacaginida boyle ogrendim cok uzduler beni bugun yaa insallah hersey normaldir de ben bu cocugu hayirli saglikli dogurursam bugunku doktorlara sokacagim iki cift lafim varMol gebelik üzüm gebeliği de deniyor ona dışı üzüme benziyor ama içi boş oluyor ama hcg hormonunu yükseltiyor ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum bence küçük bir kanama alanı ola bilir hani kendiliğinden geçenlerden, Dr da ne sinir bozucuymuş insanı böyle endişe içinde bırakırlar mı üstelik de hamilesin, acaba başka bir doktora mı gitsen daha iyi bir şekilde araştırılsa
Hanımlar merhaba
Doktorun verdiği beslenme programını paylaşıyorum.
Merhaba canım paylaştığın teşekkür ederimHanımlar merhaba
Doktorun verdiği beslenme programını paylaşıyorum.
Üzme canım kendini insan şöyle adam akıllı bir doktor bulamıyor maalesef bak herşey yolundaymış için rahat olsunAynen cnm sinirlerim.alt ust oldu zaten her dr kontrol unde korkuyorum daha once yasadiklarimdan. Baska dr a gittim hic bisey gormedi varis var damarlarda kan toplanmasi normal ama bunlarimi benzetti acaba dedi fakat beta hcg onada yuksek geldi prof perinatolog varmis onu aradi ultrason normal hcg 258 bin diye oda ya bana gonder yada bi balcaliya gorunsun demis ama kendisi hic korkma karalari baglama mol olsa bebek boylr saglikli olmaz kalp atisi normal olmaz anali kizli iyisiniz deyince baska birinede gitmedim bakalm pazartesi sinir drum ne dicek kotu birsey derse balcali ora bura nerr varsa giderim artik bu arada kizim olacaginida boyle ogrendim cok uzduler beni bugun yaa insallah hersey normaldir de ben bu cocugu hayirli saglikli dogurursam bugunku doktorlara sokacagim iki cift lafim var
Zencefil toz olmayacak dikkat et canim bu da tehlikeli besinler arasindaZencefil şimdi yok da evde diğerini bende yapayım cnm, saolasın, sanada geçmiş olsun. Bende birde fena baş ağrısı yaptı
Benim de normalde 26 temmuz o zaman sezeryan okursa 16 temmuz filan oluyor sanirim ayy bi sorayim dr a haftayaBu arada ultrasonda beklenen doğum tarihim 28 temmuz çıktı önceki doğumum sezeryan olduğu için dr 18 temmuzda sezeryanin var dedibi heyecan bastı yengeç burcu bebegim olacak bi tane insallah
Bak işte öteki Dr daha iyi konuşmuş hiç değilse, inşallah sonuçlar da iyi çıkar da rahat nefes alırsın, maşallah tebrik ederim bebeğin cinsiyetini de öğrenmişsin sağlıcakla kucağına alasın inşallahAynen cnm sinirlerim.alt ust oldu zaten her dr kontrol unde korkuyorum daha once yasadiklarimdan. Baska dr a gittim hic bisey gormedi varis var damarlarda kan toplanmasi normal ama bunlarimi benzetti acaba dedi fakat beta hcg onada yuksek geldi prof perinatolog varmis onu aradi ultrason normal hcg 258 bin diye oda ya bana gonder yada bi balcaliya gorunsun demis ama kendisi hic korkma karalari baglama mol olsa bebek boylr saglikli olmaz kalp atisi normal olmaz anali kizli iyisiniz deyince baska birinede gitmedim bakalm pazartesi sinir drum ne dicek kotu birsey derse balcali ora bura nerr varsa giderim artik bu arada kizim olacaginida boyle ogrendim cok uzduler beni bugun yaa insallah hersey normaldir de ben bu cocugu hayirli saglikli dogurursam bugunku doktorlara sokacagim iki cift lafim var
Ilk doğumunsa sıkıntı olmazsa normal doğum düşün bence benim ilki mecburiyetten oldu kızım ters geldi en iyisi normal doğum benceBenim de normalde 26 temmuz o zaman sezeryan okursa 16 temmuz filan oluyor sanirim ayy bi sorayim dr a haftaya
Ben cok korkuyorum bir de okudugum bilginin fazlası zarar oldu bana .Dogum anindan kaynaklanan engel durumlari diye hocalarimiz anlattigi seyler hamile olunca kulagima kulagima doldu inanIlk doğumunsa sıkıntı olmazsa normal doğum düşün bence benim ilki mecburiyetten oldu kızım ters geldi en iyisi normal doğum bence
çok sıra var mıydı birde muayenesi ne kadar canım ?
Ben taze zencefil rendelim canım oda mı zararlı yoksaZencefil toz olmayacak dikkat et canim bu da tehlikeli besinler arasinda
Benim de öyle ve meme uçlarımda kurumaya başladı ki normalde cildim yağlıdır benimKızlar gebelikte cilt kuruluğu yaşayan oldu mu? Bacaklarım en baştan beri kuruyor ama artık ellerim falan da bembeyaz döküntü oldu. Su içiyorum aslında sürdüğüm yağlar da sanki sadece yaglandiriyo gibi nemlendirmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?