2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk doğumunsa sıkıntı olmazsa normal doğum düşün bence benim ilki mecburiyetten oldu kızım ters geldi en iyisi normal doğum bence
Benimde ilk hem yaşım var hemde bu bebeğe birşey olursa tekrar bebek sahibi olmam imkansız o yüzden sezeryan düşünüyorum

Benimde alnım çok kötü ya pul pul oldu ki cildim kuru ama alnım yağlıdır anlamadım

Canım hem hamileyiz hem de kış mevsimindeyiz ya vucudumuzdaki vitaminin bı kısmını bebek alıyor bir kısmı da mevsimsel olarak azalıyor bu yüzden en iyi nemlendirme vitamin düzeyini korumak , deri kuru olunca esnekliğini kaybeder ve catlaklara karşı savaşmak daha zor olur bu yüzden hergun günde en az 1defa göbeğimizi , kalcamizi , butlarimizi ve göğüslerimizi bebe yağı ve ya hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek ve iyice yedirmek, öylece surmeyin 1-2 dk masaj yapın ki tam olarak yedirilsin

Hergün zor geliyor bana onu sürmek banyodan sonra sürüyorum haklısın hergün ve düzenli kullanmak önemli bu yağları

Kızlar belki komik gelecek ama bir sorum olacak. Karnım hafiften çıkmıştı benim ama dün ve bugün çok bulantım oldu fazla birşey yiyemedim. Bugün sanki göbeğim indi eski haline döndü gibi. Bir şey olmuştur diye korkuyorum. Normal midir acaba. Size de böyle oluyor mu

Lavanta_kokusu evet zor geliyor canim haklısın ben de çoğu zaman unutuyorum ama uyumadan önce sürüyorum gece hatırladığım zaman , daha çok dediğin gibi duştan sonra sürüyorum , ha bir de bolca su içmek de esnekleştiriyor cildi hem bebeğe de faydalı

Suyu çok içiyorum Allah'dan günde 3 litreyi geçiyor şükür

Kızlar ikili için kan verdim bugn sonuçlar haftaya çıkcakmış ense kalınlığı faln iyi çok şükür ama cinsiyet için bişi demedi sizce nedir tahminde bulunacak olan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-05-23-31-20.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…