2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar grip olanlar doktora gittiniz mi ? Ve nasıl geçirdiniz

kizlar merhabe yeni bir dr buldum riskli gebelik uzmeni bakalim ona gidicem derdimi anlaticam nasil yol izleriz Allahtan hayirlisi
Merhaba canım nasılsın iyi misin? Çok iyi yapmışsın inşallah hayırlısı olur en kısa Zamanda sağlıklı bir hamileliğin ve bebişin olur

Ben doktora gitmekte karasız kaldım şimdi acile gitsem birşey yaparlar mı ?

Rabbim korusun sizi inşallah iyi geçer sorunsuz bir ameliyat olur..en kısa zmnda güzel haberle dön inşallah

dualarmz seninle cnm hatta okuyayim hemn rabbim saglicakla almamizi nasip etsin

Inşallah bi problem olmaz canım sıkma canını kafan rahat olursa daha kolay olur olumlu düşün, iyi haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

brunettee geçmiş olsun rabbim şifa versin dualarımız seninle

brunettee geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun , Allah bebeğini de seni de korusun inşallah

Hepinizden Allah razı olsun. Çok şükür alerjim olmadı ama mide bulantısı ve kasık ağrım çok oldu. Öğlen yapıldı işlem daha yeni kendime geldim hâlâ bir sızlama var kasıklarımda.
İkili tarama sonucumuz da iyi çıktı şükür. Bugünleri yaşatan Rabbime şükürler olsun. Allah sağ salim, sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah.

Kızlar iyi akşamlar herkese bizimde bugun doktor kontrolümüz vardı bır ay olmuştu görmeyeli allahım nasıl büyümüş çok şükür hersey yolunda dedı doktor 11+3 olması gerekirken 12+6 cıktı :) :) anne baba iri olunca normal dedı erkeğe benziyor dedı ama yinede kesin değil dedı ense kalınlığı çok iyi dedı burun kemiği güzel dedı kan vermeye gerek yok 4 lü test yaparız dedı çok şükür Rabbim e İnş böyle devam eder

Merhaba kizlar cinsiyet ogrenenler hayirli olsun insallah ben de ogrenirim teee 16.haftada konuscak sevgili dr um
Grip olanllar taze zencefil ve bala şans versinler ilac gibi kesiyor .Sadece 2 cay kasigi kadar rendeleyin daha az da olabilir. Dozaji kaçırmayın .Benim de bogazim agriyor faranjitim yine nuksedecek korkarım ki

Geçmiş olsun cnm gözün aydın biraz ağrı olucaktır dinlen bol bol

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.. Bende bugün cinsiyetini sordum. Belli oluyor mu dedim ama doktorum tutunsunda o önemli değil deyip bişey söylemedi. 12+3 günlük bebişim...

Kızlar grip olanlar doktora gittiniz mi ? Ve nasıl geçirdiniz
Ben gecenlerde olmustum bogazim da cok agriyodu yutkunamiyordum hatta. Aile hekimim ilac alamazsin dedi dinlen dedi. Ihlamur ama gunde bi fincan, ve taze sıkılmis meyveler...
4 gun yattim, ihlamur ve portakal mandalin sıktım ictim, tavuk suyuna corba bir de.. en onemlisi bol bol dinlenmek tabi yatmadan gecmedi malesef

Sagol cnm allah razı olsun inşallah valla ben sormadan söyledi kesın degil ama dedı sonra tekrar bacak arasını gösterdi yine dedı İnş saglikli hayırlı bir sekilde nasip olsun hepimize Rabbim gönlünuze gore versin Sızınde

Kızlar doktor bana 3 ay ilişki yasak demişti. Şimdi de serklaj yapıldı. Bişey demedi ama internetten baktım yine 10-15 gün yasak... Bu yasak ne zaman bitecek. Doktora sormayada utanıyorum. Kocamla arkadaş gibi takılıyoruz resmen

Amin... İlk bebek mi canım. Senin gönlünden geçen erkek bebek miydi :)

Ben ınstagram da takip ediyorum bana da yakın hastane ama takip ettiğim kadariyla çok yoğun randevu da alması zormuş

Ben Çarşamba günü gittim ilk defa. Ama 1ay önceden aldım randevu. İlk gidince almak zor oluyormuş evet. Sonraki randevu tarihini kendi söyledi arayıp aldım ben hemen sıkıntı olmadı. Doktoru da beğendim. İnstagram dan ben de takip ediyordum çok memnun olanlar var gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…