2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 12 haftalık oldum doktorum cinsiyeti geç söylüyorum baya öyle yapıda bi kadın bide rüyamda erkekmiş bebek şaşırıyorum falan çünkü herkes kızın olcak diyo çok merak ediyorum rüyammı çıkacak milletin hissi mi

Günaydın güzel annişler...
Küçük Oğluşum hasta sürekli ateşleniyor onunla ilgileniyorum şaftı kaydı çocuğumun ya
Bit yanda da ev sil süpür toz al. Banyo ovala çamaşır at pertim çıktı resmen

kizlar herseferinde bu doktora gitmeyecegim diyorum Allah bi sekilde yolumu kesistrio cok skldm ya.ozeldeki drum brn izne ayrilacam bir iki sefer devletteki dr a gt dedi. dun yine devlet hast. kadindogumcuya gttim zaten 2 tane var bay bayan. ben bay'a gidiyordum onceden bana cok bebegini gormek istiosan aracinizi satin ultrson makinasi alin diyrn adam
sonra bidaha gtmem deyip cikmistm yine onda sira az oldugu icin kucuk ilcelerde erkek dr terch edilmio ona gttim. neyse bi kacgundur kramplarm var korkuyla yattim sedyeye ne bana brbisimi gosterdi ne konusuo dedim artk dayanamaip icimdeki korkularinda el verdigi sesle yasiyormu diye sordm korkarak.
suratima donuk donuk bakti evet yasiyor ama burdan ciktin öldü napcan mudahale edebilecenmi bukadarda olmazki onune gecemezsnzki dogumdada olebilir vs bisuru sey soyledi cok kotu oldm ya.
tam kalkiodum e dedim ultrason resmi?
cekmedimki dedi eli alisik deilmis beyefendinin tekrar yattm zahmet edip yamuk yumuk bisey cekti cinsiyeti onemlimi ki senin icin dedi onu sordugumdada. ya dusundukce sinir oluyorum o sirada araba fari gormus tavsan gbi kaldgm icinde kendime ayri sinir oluyorum ikidir agzinin payini verrmedm daha

Sen bu doktoru neden şikayet etmiyosun hala? Bu densizlik fazla.

Bence de kesinlikle şikayet etmelisin resmen küstah ya

Sen bu doktoru neden şikayet etmiyosun hala? Bu densizlik fazla.
aslinda esimden dolayi edemiyorum daha oncede basimiza bu tarz densiz devlet drlari denk geldi bimere yazdik ve cmgelen cevap incelenecektirle kaldi. hic bisekilde mudahele etmiolar oda ugrasmaya degmez die artk yazmama karsi cikiyor. ama sinir katsayim yukselio cidden bazen hak veriyorum neden özelde siddet haberi yok hep devlet hastanesinde bunlar yuzunden vatandasda sabredemio

Kurum yetkilileri size doktora gerekli uyarı verilmiştir yazmaz zaten, ama o şikayet hastaneye gider, başhekime gider, doktora sorulur hakkında böyle şikayetler var denir. Bir olur dikkat et denir, iki olur uyarılır, üç olur yazılı sorulur, dört olur soruşturma açılır. Bu işler böyledir, bende memurum.

Oha ya ne biçim doktor o hastamıdır nedir şikayet canım olmazsa hastanenin başhekimine falan ne biçim davranmış ayy ben bile sinir oldum burdan çaresizlik ne zor bişey mecbur kalmak rabbim kimseyi böyle insanlara mecbur bırakmasın

İyi haftasonlarını kızlar:)
Dünden beri canımı sıkan bişey var sizle paylaşmak istedim. İsim konusunda kayınbabam tüm çocuklarımın ilk çocuğunun ismini ben koyucam diyormuş. Kaynımın kızı oldu koydu. Şimdi bizimkine de isim bulmuş. Benim ailemin de bi isim koymasını istiyormuş. Ama bizimkiler koymaz,kendiniz istediğinizi koyun diyorlar. Hatta kayınbabam babamın adını koymayı istiyor ama bizde baba hayattayken filan konulmaz ismi. Dün artık ağlıcaktım sinirimden. Eşim de herkesin gönlünü yapmak istiyor arada kalıyor. Kız olsa İkra ismi vardı hep aklımda eşim de biliyor. Ama erkek dedi doktor ve hiç erkek adı yok aklımda. Eşim de aslında gönlünden geçeni koymak istiyor ama babasına sen koyma biz koyarız diyemiyor. Of of tartışıcam artık kayınbabamla ya. Öyle de olmasını istemiyorum. Sizce ne yapıyım? İkinci ismi senin dediğin olsun ilk ismi biz koyalım mı desem diyorum??

Bence en son söylediğin mantıklı ilk ismi siz koyun ikincisini kayınpederin koysun

canm bncede siz ilk ismini koyun baba seninde gonlun olsun iki isim koyacz de valla banada kaynanam ilk oglymda cok israr etti koymadim babam koydi bundada yine israr ediyo hatta bilezik alacam hemen takacam diyo istersen altin diz gene koymam ben koyacam ddim esimde kimsede olmayan ismi koyacaz anne dedi kapattik bence esin konussun babasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…